Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, July 8, 2009

sapa tengok semalam..

semalam ada live pengebumian MJ...tapi aku xtengok pun...
sebab live pukul 1a.m ok...
kena lak semalam aku demam panas...elok jerk makan panadol terus zzzzzzzzzzzzz.....
lagipun aku pun xtaw ada live dekat TV...*pengakuan secara jujur nie....hehehehe*

pagi tadi masa dalam kereta on the way ke opis aku dengar dekat HOT FM..
topicnyer pasal ucapan2 dari ahli keluarga. dan sahabat handai MJ sempena pengebumiannyer semalam...

dan salah satu ucapan yang buatkan air mata aku bergenang...
time anak perempuan MJ bagi ucapan...anak perempuannyer PARIS..
alahai memang menyentuh hati perempuan aku la....
sambil bawak keta sambil air mata bergenang...*emosi lebey tiba2...*

dan FARAH (HOT FM) cakap malam nie ada lagi siaran ulangan kat 8TV pukul 10.15p.m..
so pada sesapa yang terlepas dan berminat nak tengok boleh la..tengok malam nie..
aku akan cuba memastikan mata aku akan segar bugar lagi time tue....

p/s: sesapa yang dah tengok...cam na pengebumian MJ semalam..ikut ISLAM atau sebaliknya??apapun hanya DIA yang mengetahui apa yang terbaik untuk setiap umatNYA....AMIN.....

4 comments:

[z@ck] said...

xda tv kt cni..
huu..
nk tgk gak..

aien~s corner said...

ain tgk!! sedih woo...huhu tp dia xtnjuk smpai dia kbumikn...aien dgr dkebumikn as Muslim.. ;)

NeenaAnuar said...

dear, kalau u ade ASTRO channel MTV.. just tune on it coz diaorg ulang over & over again since yesterday...

that show is only the tribute to him @ staples center.. cara pengkebumian tak tunjuk pun... huhuhu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

z@ck..

lahai siannyer..xpa nanti cuti blik umh leh tengok siaran ulangan kat astro...

aien~s...

ha'ah sedihkan...akak pun siap bergenang airmata tapi cover la..hehehe

NeenaAnuar..

ha'ah semalam kta tengok dkat astro...asyik la dok ulang tayang pasal tue jerk kan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails