Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Sunday, July 5, 2009

Dating & A&W

hehehehehhe....tajuk N3 aku adalah mengarut meraban..ke laut jerk kan..
tapi ada aku kesah dengan tajuk tue semua...
*real-x2 jangan emosi ok...gurau pun xleh ke...ish..emosi taw..huhhuhuhuhu*

hari tue aku balik jerk keja...en shukri cakap nak buat satu pengumuman..
cewah macam nak buat pengumuman raya jerk kan...*wah dah raya posa pun belum...*

rupanyer en shukri nak ajak aku tengok TRANSFORMERS...
yahooooooooooooooooo..... aku soka..aku soka...

so lepas siap2 semua..kitorang kuaq umah around 8.30 cam tue..
sampai dekat IOI dalam 8.45...
beratur punya la panjang kan..nak beli tiket tue pun....
ingatkan nak tengok pukul 9.30 punya sebab ada reservation ticket yang orang xdatang amik tue diorang nak releasekan...
time kitorang sampai dekat kaunter tue pukul 9..
so ingat bleh la beli tiket release tue kan...
jap g orang kaunter tue cakap lum release...
huh` aku dengar cina kat kaunter sebelah dapat lak tiket release tue...

hangin jerk aku satu badan....*harus la hangen satu badan kan...xkan hangen kat kaki jerk..*
so kitorang amik tiket pukul 11.30 punya...
humangaih.....punya la lama lagi kan nak tunggu pukul 11.30
time tue baru pukul 9.15 cam tue...

so sebabkan dua2 orang adalah kelaparan....
so kitorang decide nak makan dekat A&W jerk...
dah lama aku xmakan dekat A&W...dulu masa aku duduk kat seremban selalu sangat makan A&W...

en shukri merenung masa depan.. *float tue aku yang punya....nampak menarik kan..*

harus la ada muka puan blogger gak kan...sangat serabai rambut aku kan..siap kena marah nan en shukri time nie. *tapi aku lantakkan jerk..*..hahahahahahahahaha

makan dah habis...siap bersepah2 kat atas meja tue...
dah macam kanak2 ribena lak yang makan kan..
aku makan ayam goreng A&W...
en shukri lak makan burger...
gambar makanan xsempat nak amik sebab time nie aku dah lapar banget...

habis jerk makan kitorang round2 dekat dalam jusco lak...
nak habiskan masa punya pasal la nie..
round2 sampai dekat pukul 10.45 cam tue..
terus pegi kat panggung ...
lepak2 lagi depan panggung...
dalam pukul 11.15 kitorang dah boleh masuk dah....
so laju2 la kitorang masuk dulu..tanak rebut2 ok..
sebab orang adalah ramai....

tiket untuk aku dan en shukri...kitorang dapat row M..

citer adalah sangat bestttttttttttt ok...megan fox adalah sangat hot....tapi part yang kelakar tue time..bumbleebee nangis sebab SAM nak g belajar...huahuahauhauhauahuahu
*eh sesapa yang lum pegi tengok sila la pegi ok..memang worth it la...xrogi...sebab citer adalah sangat superrr...*
citer habis dalam pukul 1.30 cam tue..
so cepat2 kuar wayang sebab tanak rebut2 nanti nak kuar adalah susah....
sampai umah pukul 2 terus laju2 salin baju dan zzzzzzzzzzzzzzzz sebab esok adalah kerja...

sekali sekala dating berdua jerk nan en shukri adalah best ok..

p/s: en shukri jom kita tengok citer ICE AGE 3 lak....mamaALLY bila nak tengok ICE AGE nie...


2 comments:

aien~s corner said...

bez kn..aien dh tgk..syok gile tw..hehehe
cian sis, kne tggu lame..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

aien~s.

ha'ah memang best sangat citer tue..sian kan kena tunggu lama2..huhuhuhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails