Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, February 23, 2011

Bila Rasukan Ablasa Merasuk Bonda Pepel....

monin uolllssss.....lambat skit bersiaran hari nie....
ppssttttt baru masuk opis hoke....tadi pegi bank pas tue singgah dekat old town...bekpest...
lalalalalalalalalala...syhhhhhhhhhhhhhhhhhhh diam2 taw..jangan bagitau bos aku taw...


semalam kan..sebabkan...tahap kelaparan melampaui batasan....
makanya rasukan ablasa telah memainkan peranan dalam menghasut tahap kemalasan aku....

makanya nielah yang terjadi.....


tadaaaaaaaaaaaaaaaaa.......




cokodok kentang.....
nak dapatkan effect sedap melampau.....
kena keraaktip la skit kan...
bunga pepel yang berabuk menjadi pertaruhan...
wakakkakakakaka amacam...leh masuk senior master chef x lepas nie???






menu malam rabu....
layan sorang2 sebab di tinggalkan en shukri yang pegi bersukan ...




kena plak ngan air oveltine 'O'.....


tapi kalau nak nampak lebih keraaktip.......
menan anak lak menjadi pertaruhan...



V

V

V

V

V

V

V


blue dolphin..sebagai pengganti ikan bilis yang dah habis kat umah...




ibarat blue dolphin terdampar kekenyangan...

pssttttt nok gojes ngokngek..amacam aku keraaktip kan...ahahahaha tercabar ngan tahap kekreatipan ko la nie nok...
ada sesapa nak booking aku tuk hiasan makanan pengantin x lepas nie???? hahahahahah
sila bagitau xyah memalu...



amani yang muka pelik sebab heran tengok bonda dia amik gambar pas tue gelak2...



ceee tengok amani pegang kuat blue dolphin dia...hahahah takut bonda rembat lagi la tue... :P





ok la..tue jerk hiburan tuk pagi nie....
nak masuk bilik bos mintak sain surat cuti sat....allalalalalalalalalalal awal bulan 3 nie..aku cuti nak g holiday.....lalalalalalla bestnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


notakakikuberbunyi: nasib baik en shukri xnampak keja gila bini dia yang keraaktip melampau nie..kot x..kompom aku kena jadi bahan gelak ngan dia....


45 comments:

InaAchik said...

ko lah manusia paling KREATIF yg pernah aku jumpa! xder tolok bandingannya! mak serender nok! ko menang tanpa bertaning!

Shu Shinju said...

hahaha..mmg kreatip... amani... kamu comel sgt tau...

intan_blur said...

yg penting ank ko jg cun..hahahaah..kreatip..kreatip

Eye_nee said...

hahahahaha...sib baik amani ada dolphin nyer toy..kalau ada dugong lg havoc kretpbiti ko...letak pulak tenuk sebelah..compom chef wan pon meraunggg....

SyaNa said...

hahahaa ko kenapa wey???
parah ni, suami xde umah terus jd gini
hahahaa

MiYOKO SuKi said...

hahahahha...

kreatip tahap DEWA niii....

kathy jem said...

wakakaka..giler la kak... kreatif hiasan die..hahaha

SURIA AMANDA said...

huhu...mesti sia stress tgok bonda dia kan..

rATu kEBaYA said...

kreatif... tapi kata tahap lapar melampau.. macam mana boleh sabar makan masa take picture tu.. hehehe

mekchu said...

tinggal sorang2 makan cekodok je erk.. sian nyee... pelik amani tgk mama dia yg kena rasukan ablasa smpai snggup curik blue dolphin dia.. hehehehe.. sebaik dia tak pengsan..

PutRee SeJiNjaNg said...

classss giler...siap ada hiasan bagai ekkk...mmg kreatif bonda amani ni..;)

Hantu Kak Limah said...

hahahahha...x leh bla..walaupun cekodok..bunga tetap ader...tp fungsi mainan tu wt aku conpius la....

ratusiput said...

ko nk kreatip lgi ko celup dolphin tu dlm air ko tu...ahahaha...

Kyra said...

amboi kretip n inovatip sungguh cik pepel ni...dolphin tu mesti sebat amani pnyer kan...hehehehe

Ena said...

ahahhahha..
kelakar la eida nie.. menan pun jadikk.. hehhe..

Ya Allah comei nye amani... nampak ayu pun yer gak gambp ke-2 tu... eiiii!! gewammmm!!

✿etiey erywan✿ said...

memang rajin beb! hahahah... amani kamo still cun walaupun apa bonda kamo buat! heh:)

kakchik@ella said...

decor sgt menarik. kalah i u.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

InaAchik ~ hahahahahahahahahaha keraaktip sangat kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ ehheheheheh amani menten...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ like mader like doter la beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahaahahahahahahahah...speechless aku datin...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahahahah gara2 di tinggalkan en laki kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO SuKi ~ hahahah dewa pun serender kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kathy jem ~ hahahah apa lagi kathy malam nie masak kat affan letak la hiasan cam gini ada bran..ahhahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ hahahahahahha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ dah makan skit..hahahaha lepas tue baru amik gambar lagi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ haahahahah tue la amani pun heran tengok peel bonda dia..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

PutRee SeJiNjaNg ~ hiasan tue limited edition punya..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Hantu Kak Limah ~ dolphin pengganti ikan bilis..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ wakakakkakaka dolphin xminum air manis nok..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kyra ~ ahahahaha amani punya menan la tue..pinjam sat...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hahahah tue maknanya kebosanan terlampau la tue kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ hahaha amani naik heran beb tengok bonda dia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ hahahahha kera aktipkan i..lalalala :P

sW33tdARLiNG said...

oiitt melekat ke tak air liur amani kat cekodok tu...?? hahahaha

eLLy said...

dik makan hati Cheff wan ;p

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahahaha yang tue buat sedap beb..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eLLy ~ hahahaahahhah xbleh blah kan

Softtouch [Hanim] said...

kreatfnya awk ieda...smpai menan amani pun akw kebas b buat props..heeee..mmg xtercapai akal sy nk amik semua2 tu utk hiasan tambahan pd makanan..heeee klakarlah awk ni ieda..heeee

Just Call Me Bitt said...

aahahhhahahaa sangat kretip hokehh...mesti segala2 bunga dlm umah color purplekannn hehehe nanti bila saya teringat color purple mesti teringat eida...hehehe

Kaseh said...

wakakakaka ko da kalahkan ienagojes ... harus pasni dia akan lebih kreatip mau celen ko ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ heheheh layan bosan kat umah..gitu la jadinya..amani pun naik heran tengok bonda dia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Just Call Me Bitt ~ yeah ingat pepel ingat pepelicious-live a.k.a eida taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kaseh ~ ahahah gara2 tercabar ngan tahap kekreatipan dia la nie beb

mummysyafie said...

kecik2 dah kreatif amani ni..siap letak dolphin lagi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails