Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, February 8, 2011

para pembaca..jangan marah eida nak goyang...

amacam ada yang hangen dengan sinetron aku x.....leh lak men sambung2 kan...
well kata gambar melambak kan...xkan nak buat satu N3 dengan gambar 60keping kot kan...
sangat xprofesional hoke.. :P


bersambung dari N3 naik monorel....tuk orang2 yang jakun cam aku...
ok..destinasi pilihan kitorang adalah PAVILLION......
RED BOX PAVILLION..... menjadi pilihan tuk perjumpaan blogger kali nie...


pembuka harus tayang muka tuan blog yang bertukar kaler sempena nak menyambut CNY...




GONG XI FA CAI...
gaya harus lebey yer....pitching segala bagai tue...xyah nak hiraukan...
eh tapi kan..kan....sora i sedap hoke...
hahahah xcaya tanya sis rasp... lepas aku nyanyi terus dia kasi sepinggan desert...sebab bunga xda...klu ada bunga kompom aku dapat sejambang bunga....
lalalalalalalalalalalalal
ada yang jeles x..dengan statement maut i.. :P





mereka yang sangat "pemalu" pada hari kejadian...
kak nor n kak atty....
pes time jumpa kak atty...
dan ternyata dia sangat havoc.....
u rock rrr kak atty...





berduet dengan wahida...dan nie jugak adalah kali pertama aku jumpa dia...
ayat dia..lepas jumpa aku..."aku sentap ngan ko...aku follow blog ko..ko xfollow aku.."
hahahahaha jangan la sentap beb..aku dah follow kan..kan..kan.. :P
well wahida jugak sangat sempoi dan hapening...rembat semua lagu2 otai berduet ngan aku...
cayalah wahida vs eida....
penghayatan harus lebey na...feeling sampai pejam2 mata....
baru sampai lirik2 lagu kat penonton2 aku kan.. :P




gaya seorang pemalu.....
baru aku taw..rahsier sora mantop..nak nyanyi kena buka kasut...
dan yang paling penting....harus depan pintu toilet..
hahahahahahaha ampun kak atty....




amy si halimunan.....
pestime jugak jumpa....
gila2...best lepak ngan dia....
gelak semedang...




ahkak kuntum yang tengah layan jiwa sengsorang sebab penyanyi jemputan semua sibuk dok mentedarah dulu sebelum tunjuk aksi...
yang nie xyah cakap la...memang sangat2 sempoi habis...
tenkiu ahkak sebab sudi invite aku dalam event nie...
nie la organizer kitorang tuk hari tue...
tue pun setelah bertahun...atee dari tahun 2010 plan..tahun 2011 baru menjadi...




penyanyi suam2 kuku of the day...akak..doter of kak atty..
hahahahahaahha sebabkan dia suam2 kuku..makanya..nyanyi kena dok kat belakang jerk..
ahhahaahhahaahahahahaha dah gila apo keja nak gelak jerk nie...
teringat kenangan kat dalam bilik no 53 tue...
hahahahahahahahahahahaha matik la...kena marah ngan anak dara nie nanti...
sangat cun..manis rupa paras..well like mader like doter la kan..kak atty kan..




sis rasp duduk bersimpuh..auwwwwwwwwwwwwww ayunya mak sapa la nie....
amy si halimunan dengan aksi menggoda...
kami yang menghadirkan diri pada hari kejadian...
cuma kak dee ngan kak nor jerk aku dah 2 kali jumpa..
yang lain2 semua pestime jumpa...tapi semuanya sangat havoc...
tiada istilah malu2 hoke..malu kalu..sila buka pintu toilet dok c2 sampai habis jam...



harap bersabar la na..masih banyak N3 pasal nie akan menyusul nanti dan nanti...
lalalalalalalalallalallalaalala...bersambung... :P

27 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

gelek jgn tak gelek...

best karok lagu dangdut..

**jangannn coba merayu lagiii~~~~

Eye_nee said...

Buget la konon pegang mike cam emasidayu...hehehe...hapening akk tgk pepel....jeles sehhhh...

eMMe said...

wah! lupe amani sekejap, hehehe....sunuk la, mumy day out, lame tak karoke...uhhuuhuu..takde geng la...hihi..

Softtouch [Hanim] said...

hehehehe...biar pun br beberapa kali jumpe tp nmpak semua satu kepala yer..semua sgt sporting..bestlah!

rasp said...

tu aaa kalo ada munge dah lama ku bagi...
tapi rugi bagi munge, tak leh kenyang :D

Just Call Me Bitt said...

gong xi gong xi...ehehhe wahhh bergoyang sama kak dee...akekeke

ieda said...

haa baru kuar entry nie .. akak dah skodeng eida di blog wahida tau .. kan main layie .. ilang dah amani ekekke :)

ps : ermm akak pun x tahu kenapa utk entry nasi tomato tuu x leh komen ... huhuh utk entry lain ok jer .. entah lah makin x paham blog nie huhuh

✿etiey erywan✿ said...

wahhh gigih! :)

-aNida OtHmaN- said...

psttttt..akak sukalaaa kOmbinasi baju akak...
lately nie memang gilew suka MERAH......merah itu berani...
haippp

akak chantik dalam MERAH....

sW33tdARLiNG said...

malu2 duk hulu... hahahaha

Dee said...

kehkehkeh...aku tgk pic..aku gelak..aku baca..aku double gelak..bila kita mau bergelak sambil bergelek lagi..tungggguuuu..ada aktiviti lain menanti..muahaha..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ e2 la skali skala layan dangdut masyukkkkkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahahaha...ada gaya cam emasidayu kan..kan..kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ dedi take ober jaga amani..bonda nak release tension..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ yeah semua satu kepala memang hapening gila..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ eheheh kan sis kan..munger xkenyang kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Just Call Me Bitt ~ layan goyang....hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hahahaha amani kena tinggal..dok dengan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿~ hahahahahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ merah makngah..heheehhe merah e2 chenta.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahah jauh beb hulu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ tungguuuuuuuuuuuuuu....

wahida said...

sapa yg berduet ngan ko pakai baju coklat tu? aku rasa dia cun la beb!!

SURIA AMANDA said...

lama dah x karok...dah ada sok leh ke karok...adeh..x leh fikir..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ hahaha bleh la beb dari xda.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ mende yang dah ada..terbukti memang pikiran ko xleh nak berpikir hehehehe take a gud rest dear..

atty's said...

wahahahhaha..den hanya mampu gelak.
gelak sambil tutup mulut..kan sopan..ekekekekeke

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails