Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, February 17, 2011

jumpa pengarang jantung hati....

....yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...cewah riang ria semacam jerk nie.....
ehheheheh..mulakan hari anda dengan ceria konsep aku pada hari nie... :P


tengok tajuk harus la kena hapie go bini kan..eh cilap lucky kan....

last saturday....*cewah hari2 makan sambal velacanz...skeping london kan...*
aku dapat undangan ke astro fest....lalalaalalalalla hapie lagi....

tiap tahun pun dapat undangan...ateee...katanya cousin aku tue keja kat astro kan...
harus la..dapat undangan..kot x...memang xmerasa la.....
tahun nie merupakan tahun ke-3 aku pegi astro fest nie....

best sebab dapat makan n main game yang macam2.....




astro fest 2011...
aku dapat pegi astro fest nie dari tahun 2009...
tahun 2009 pegi masa bergelar tunangan orang......
tahun 2010 pegi masa bawak amani dalam tummy....
tahun 2011 pegi bawak amani...
tahun depan pegi bawak adik amani lak kot dalam tummy....lalalalaalall tetttttttttttt





best ooooo pegi dengan my beloved prenz n asben dia...
en shukri kena work..huhuhuhuh tension.....
tapi yang bestnya....amani ramai jerk yang nak take ober...so dapat la bonda ko feeling solo n single.... :P




my beloved prenz....kami berkawan semenjak dari tingkatan 1...sampai la skrang...
syukur persahabatan kami masih berpanjangan.....
mummy to be nie...hehehehehhehe aku sangat hapie tuk ko yan......
mummy amani jugak nie..hehehehe..



asben yan take ober tolak stroller...
dia cakap nak practise....hehehhehehe baguih2...bonda leh jalan lenggang kangkung...




maklong nana si gg besi...
dia la yang keja astro....makanya setiap kali ada astro fest nie...dia akan sms aku...rojer2 la..
see...aku dah cakap...ramai jerk yang sudi nak tolong handle amani...walaupun dedi amani xda....
amani tengah kusyuk dengan froggy dia...





dekat booth CROCS...
tengok gedabak punya besar kasut tue kan....amani mesti heran..eh kasut blue crocs daddy ada kat sini la...hehehehehehehhe



wajah ceria bakal ibu....
memang terserlah kegembiraan kat muka dia...




ada pertunjukan bunga api.....
amani paling hapie hokey tengok....
aku risau gak takut dia melalak kan...dengar bunyi bising
skali non hado hoke...
dia siap melopong tengok



melopong amani tengok bunga api....pastue marah sebab aku dok kacau2 dia...
hahahahaha my little sweet heart nie...




kena ada tag nie baru leh masuk taw....
well mak bukan nak tayang rantai tangan mak tue taw...
allalalalala :P




amani yang dah comot.....headband dah tertanggal semua dah...
hahahahaha sian anak bonda...kena dera..habis kena bite ngan nyamuk...




ha..nie lagi sorang..ya sangat suka nak dukung amani...
lalalalalaalallalala....dukung la zai...tenkiu..leh akak bersenang lenang...
masa Faizal Tahir punya show..dia siap suruh aku g tengok kat depan..dia bawak amani jalan2...
hahahahahaha
sekali aku datang balik..tengok amani dah tido dah kat pangkuan zai...
tenkiu zai..sebab sudi jaga amani...sementara akak g berjalan n berjimba tengok Faizal Tahir..





amy search pun ada.....
tapi aku tengok dari jauh jerk.....






u do a great performance bro..
gila..siap berdebar2 hoke..tengok Faizal Tahir buat show..
wakakkakakakakak dan terbukti sora dia memang sangat mantopppppppppppppp




hati2 ABANG Faizal...nanti jatuh....
ahahahahaha lalalalalallaalalalalla mati la..kena smack down ngan en shukri....




auuwwwwww FT u cekci la....
t-shirt yang pakai masa mula2 buat persembahan tue...dia campak kasi dekat fans dia..
huhuhuhuhuhuhuhuh sedey aku xdapat..klu x...seminggu tido pakai t-shirt superman taw....




kami yang hapie dapat jumpa FT secara live....
muka memang dah stok minyak penapisan 2 kali dah ha...
ateee dari petang sampai ke malam kan..harus la..segala minyak daki bagai kuar....
sama x muka kami???
dah tue...dari keturunan yang sama..harus la sama jerk lebey kurang kan...




39 comments:

-aNida OtHmaN- said...

comeL laa kazen akak yg begigi besi tuh...sweeet......


amani tak sempat GLAM sampai ke malam...stgh jalan dh ilang sume keGLAM dia..eheheheheh
apa-apajalaa amaNi janji rambut menten kan..eehehehe

beruntung akak ada famiLi keja dalam astro...leh bejimba sakan

nurulhudaresad said...

ala...tak berjodoh...abang ipar kita pon keje astro..astro arena...dia dpt tiket gak...tp dia terbagi kat kawan....pastu ada tiket lebih,kitorg ada hal lain.....dia pon tgk konsert faizal tahir tu...hehhehe..

NanaLiana said...

i luv u faizal...

Shu Shinju said...

nak gtau en.syukri....bonda curang..hihihihi...

Deqna said...

makin mencomel amani ni lah.. ditambah pulak dengan headband dia yg besar tu... mana beli? cute lah..

atty's said...

Alor beshnya dpt jumpa abang superman

Dee said...

seronoknya..berjimba..and ada lak org sudi pegang2 kan anak kan..lglah syok bondanya berjimba..

Dee said...

seronoknya..berjimba..and ada lak org sudi pegang2 kan anak kan..lglah syok bondanya berjimba..

SURIA AMANDA said...

jeles ar...nak jugak...

Kyra said...

COMEYYYYYNYER AMANI....giler happening tuuuuuu...bestttttttt

ieda said...

wahh meriah .. leh gi astro fest nie ... alamakkk encikkk Ft tuu adehh selalu cekci cam gituu .. kang kontroversi ..
tapi x leh lawan amani lah :)

Lady of Leisure said...

wah amani berjimba syoknya hehe

Ati Masrif said...

camne leh dpt undangan ni eida..


Jom baca: MEDAN TANGGA

✿etiey erywan✿ said...

wah gigih not. suka pic amani tengok bondanya tut.. huhh cute!

Softtouch [Hanim] said...

bestnya....jeles.....amani sgt baik..plak tu byk dayang2 yg boleh jagakan dia..heeee...cntiklah headband amani..ieda, awk beli kat mana?kalu on9 bg tau blog mana yer?Tq

sW33tdARLiNG said...

patutlahh peminat2 FT ramaiiiiii

MiYOKO TACHIBANA said...

dpt jumpa FT...jelesnye i.....

HOT n sexy sggh abg FT ku....

die nyanyi lagu hanyut n terjun dlm kolam takkk....

rATu kEBaYA said...

dari nampak matahari santak ke malam hari ye.. seronok jumpa FT.. nanti tahun depan roger akak pulak.. hehehe

Eye_nee said...

sakannnnnn ko yer..berjimba-jimbaa...jeles sehhh...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ nida kalau dia baca nie..kompom sengeh memanjang la nie..orang kata dia comey...eeeeeee

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nurulhudaresad ~ ala kot x..dapat la kita berjumpaan kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NanaLiana~ haluuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ en shukri taw dah bini dia gila FT..hehehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ beli kat giant jerk brand fiffy..rm7.90 hehehehe

mummysyafie said...

dier pun layan konsert gak yer. ya ampun..naper plak faizal panjat camtu. kang jatuh plak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ best2....abang superman ensem....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ e2 la..best sebab ada orang yang sudi pegang anak..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ best ooooooooooooo

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kyra ~ comey cam bonda dia la kan..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ dia cekci kan kak..heeheh tapi ensem ooo heheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ amani ikut bonda dia berjimba..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ cousin eida keja astro kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ ehhehe dia usha i pelik jerk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ hehehe xda la..beli dekat giant jerk...brand fiffy rm7.90 ehehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahahahaha taw sudah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ hahaha akak pun dok tunggu2 jugak kot2 dia terjun.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hahah e2 la kak..skali balik umah tengok habis amani kena bite ngan nyamuk..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ best siut....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ FT panjat sambil nyanyi..hehehe hebat kan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails