Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, February 10, 2011

aksi dan ragam kami

thanks uolllsss yang mendoakan kesejahteraan aku yer....
ok2..lepas nie aku makan ubat yer.....nie baru lepas beli air 100 plus nie ha....nanti aku minum..ok i promise..... :P
sayang korang semua.....muaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

nie adalah N3 last pasal karok tue nyek....kang ada yang bosan lak...asyik2 nak story pasal karok jerk...bila tahun maw abis daaaaaa....

well katanya gambar melambak2 kan..harus la..berchapter2...:P

kali nie gambar adalah campur aduk jerk la nyek...dari yang sopan sampailah yang ke kekurangan kesopanan n kesusilaan nyer nyek...

so klu ada yang menyampah..tayah nak tension dengan segala hormatnya leh exit dari sini...
klu yang suka leh scroll lagi dan lagi......sebab N3 nie memang penuh dengan gambar yang bermacam2 aksi taw...ini peringatan dari aku...hehehehehehehhe


kak dee yang kepenatan setelah berhempas pulah menyanyi tanpa henti....
orang dah kenyang sentak perut2 baru lah dia reti nak g cari makan...
dia tengah pekena mee kari..sedap katanya...





kalau pandai ceee teka lagu apa yang tengah aku hayati lelebey na tue...
kak dee membekap singerkan aku... :P
diorang nie kan..bab2 nak mencandidkan aku memang teror taw...
tengah mak dok hayati lagu inul nie la diorang snap taw...


tengah best2 nyanyi tetiba nampak diorang amik gambar...
terus mak...lari 100m




V V V V V V V V V V V V V V


dok atas peha kak dee...
hahahahahah tengok la muka kak dee tue..menahan berat oberload aku la tue...



posing tatap posing...mic xlepas..hahahaah takut kang lepas mic orang lain lak amik kan..
wakakakkaka dasar gila kosa taw...



pas tue sambung nyanyi lagi....







bagi yang kurang berkenan melihat eida bergoyang...
maapkan laa........




nie tengah melalak lagu apa ntah..lupa dah...
tengok kak nor dah terbahak2 dah gelak xhengat...
amy ko dah macam nak azan pun ye gak.....
napa amy...sora xkuar ke kena letak tangan kat telinga..ahhahahahaahahhahaha





kak dee.." mic xda phone pun jadi lah..yang penting sora aku kuar.."
sporting kan kitorang semua....




amy napa uat muka cam tue dear..sapa yang menyanyi yang ko mencebek sakan tue...
kak atty gelak kan orang yer....... nanti kak atty tunggu.... gambar seterusnya...





hahahaahhaahahahhahaahahahahha tak leh nak luah dengan kata2 dah...
aku hanya mampu gelak tanpa henti jerk bila tengok gambar nie..
siapakah yang berniat menganiayai kami semua nie....
kak atty u memang superbb rrr...



kak dee cakap..korang nak posing posing la..aku nak nyanyi..
kak atty dah sampai termenung panjang dah dengar sora kak dee..


lagu terakhir sebelum semua lupa diri lagi..




tobat maksiat..pastue meraban xreti nak habiskan...hahahahahaha nie lagu pilihan sapa nie wei....si amy la nie....dia dengan wali band memang xdapat di pisahkan...
aku pun xtaw apa yang liat...




kami semua yang enjoy dan sporting habis on the day....



walaupun kami semua enjoy xhengat hari tue..tapi kami semua masih ingat pada en somi dan anak2 kat umah taw....
jangan ingat kami semua lupa diri lupa somi n anak taw...
nie masing2 dapat keijinan hoke...bukan men terjah kuar umah jerk taw...
si wahida lagi cool...siap en hubby hantar sampai PV lagik...en hubby dia layan wayang dia layan karok...see cool kan...
en shukri hantar aku dekat kl sentral jerk...huhuhuhuhu atee xkan nak tinggalkan amani ngan mama jerk kot kat umah kan....
see baik kan laki2 kitorang semua... :P





shoes of the day....
yang merah tue op coz la aku....
aku kan feeling mak merah hari tue...
bukan bawang puteh bawang merah taw.. :P



weiiii tangan sapa yang menlucasss tue....
ish..ish..ish...sila pilih tangan memasing nyek...
abaikan urat2 kat tangan masing2 tue nyek...
tue maknanya kami semua kurus2 belaka..sebab tue tangan berurat timbul semua...
lalalalalalalalalalalalalalla


lepas dah hampir 4 jam memekik melolong...masa tuk balik....
tapi sebelum balik...harus posing depan pelamin anganku merah ang..ang dulu kan...





serba serbi merah...
nasib baik suar aku kaler biru...
kot x...xnampak mana aku mana kusi dah...



si amy yang nyaris2 nak tertonggeng atas kusi nie..
tue la..gelojoh na..klu tertonggeng...3 hari 3 malam..cover story nok....



aku ngan kak dee jerk yang hober kan...bergaya specky...




sebelum kaki melangkah pegi....last but not least...




sekali masa kitorang dok posing2 depan nie...
ada laaa sorang mamat nie..asyik la dok usha2 kitorang kan...
skali rupanya e2 adalah en hubby si wahida tue taw..
ahhahaha nasib baik xsound..ee bang napa usha2...xpenah tengok orang posing ke....
ampun wahida...aku xtaw tue en hubby ko.... :P



akhirnya perjumpaan kami berakhir dengan tea time dekat SR....
memang hapening gila la hari tue..masing2 release tension segala...
enjoy habis....thanks to kak dee sebab organize event nie....
len kali klu ada apa2 event lagi..jangan lupa rojer2 eida lagi taw...
insya-allah kalu xda apa2 kompom eida join....


notakakikuberbunyi: apa kata kita buat bowling persahabatan di kalangan2 blogger lak nak x??? klu aku organize ada yang nak join x????? hhhmmmmmmm.....

33 comments:

ieda said...

amboi2 .. sungguh2 x hinggat aksi2 nie .. eiiii kalau akak dekat leh test powerr kan ekekkek

ratusiput said...

goyang jgn tak goyang....jgn punggung tercabut sudah.hihihi..

applemintlady said...

amboi..smpi berhempas pulah..
mmg betul nyanyi ni..

applemintlady said...

amboi..smpi berhempas pulah..
mmg betul nyanyi ni..

✿ etiey ✿ said...

wah meletops aksi.mabeles!!! sporting maut gitu. ayuh..silalah anjurkan. nantia kan ada yg join tu :0

rasp said...

menyengih nyengih i tgk nie sis...
tingat balik nak nak bab si amy tu nak terpeleot tak sabar nak bergambar dgn u yg last2 tu hahahaha...
mmg leh jadik bahan wei...

bowling?? nak nak...walopun i nie sememangnya JLo ~ juara longkang ~ tapi nak gak join...kalo diizinkan...

rasp said...

menyengih nyengih i tgk nie sis...
tingat balik nak nak bab si amy tu nak terpeleot tak sabar nak bergambar dgn u yg last2 tu hahahaha...
mmg leh jadik bahan wei...

bowling?? nak nak...walopun i nie sememangnya JLo ~ juara longkang ~ tapi nak gak join...kalo diizinkan...

atty's said...

salam ida..nak tergolek den nengok gambar tu..

insyallah kalo takde hal kty join..

Jom baca: Bertahun2 Tersalah Tarikh Wedding Anniversary

-aNida OtHmaN- said...

wahhh bukan men erk...
akak sume kat akak CHANTIK.....

bekENan laaaaa

Eye_nee said...

sakan ko yer...datin Miskian Sentap beb...tak per la..nak pi join datin Orkid Abdulllah karok....kasi kuar Penawar Rindu...Penawar rindu..pada mu..seorgggg...

kakchik@ella said...

wah eida .. ni aktivity favorite ela jugak tau. walaupun sokmo sumbang, tapi nak nyanyi jugak!! haha ..

Dee said...

aku gelak kuar airmata lagi..kalo ko buat bowling..akak nak join walau JLO..juara longkang..hehehe..

Deqna said...

amboi3 bonda amani nie?

anyway.. anda ditag.. hehehe

rATu kEBaYA said...

bestlah korang.. jeles tau..

Cik Pah said...

J-E-L-E-S...

Pepel - ko pegang mic dah macam mas idayu lah rupanye..

mekchu said...

ratu purple bertukar tangan ke apa nih? hehe... tgk gmbar je dah dpt rasa betapa bsing & bingit korang dlm tuh... tumpang seronok (sbnarnya tumpang jelessssssss)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hahahah aksi xhengat kan..hahahah tue lah kak..klu akak dekat leh join...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahahhahaha ober taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady ~ harus...hehehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿ etiey ✿ ~ gaya harus lebey kan..heheh nak join x???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ heheh tue la..eida yang nak create n3 pun asyik gelak jerk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ orait set...nanti kita set date nyek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ berkenan sudah ka?? heheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahaha nanti kita duet sesama nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ nanti kita leh berduet sesama kak..ala xkisah la ngan sora janji kita hapie,,hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ xkisah la sis..eida pun bukan terror pun main bowling..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ bonda amani lepas gian... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ alamak jangan la jeles kak..nanti kita join ramai2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hari tue memang aku nak ajak ko cik pah..tapi tanya ko diam jerk..huhuhuhuh gaya harus lebey cik pah..haahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ hahahahaha tukar sempena CNY...hehehehhe....

eLLy said...

enjoy!!! .. bowling pun best gak kita tengok siapa juara masuk longkang ;)

sW33tdARLiNG said...

aku tak tau dah nak komen apa.. nak gelak jer niii

nasaoji said...

hamboihh..hapening dehh..kt pun suka snap bnyk2 gambo n tepek.. :)

tak reti karok la.. :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails