Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, February 11, 2011

CONTEST CANDID TERBAIK

salam petang jumaat.....*tadi N3 belah pagi..nie N3 belah petang lak..heheheh :P*
sebabkan hari nie..mood adalah sangat xstabil..emo penuh dengan amarah...
makanya dari terbit N3 yang bukan2..bek aku settlekan hutang tag contest yang menimbun nie dulu.......


thanks to acu shu shinju yang sudi mengetag akak gonjengmu sorang nie....
dan jugak deqna sebab tag jugak contest nie dekat bonda amani...



sebenarnya contest nie di anjurkan oleh si cantik manis....*dia memang sangat cantik pun*
yang penah anjurkan contest senyuman menawan dulu....


berikut syarat dan keterangan :

tajuk : CONTEST CANDID TERBAIK

* sila masukkan gambar candid u ol..ingat gambar mesti candid dan bukan dibuat2 candid.

* xkisah nak taruk gambar ape..yang penting ade muka u ol. ingat, SEKEPING sahaja yang dibenarkan.

*xpayah nak explain panjang lebar pasal gambar tu cuma terangkan bagi paham jer maksud tersirat hokey!! jangan nak mengarut2..

contoh : gambar tgh makan nasi.
cerita : semalam saya pergi keje lupa pakai spender.

nak kena lempang???

* korang wajib tag atleast 3 orang blogger, inform pada diorang yang korang tag diorang, xdelah diorang terkangkang2.. apekebenda apekebenda. faham!!

* kalau korang nak follow ker xnak follow aku xpe. yang ni xwajib.. cuma kalau aku minta details pemenang, senyap jer .. aku bagi hadiah kat orang lain. FAHAM LAGIKK????

tarikh tutup: 20/02/2011


ok..tuk contest nie..bonda amani lak nak mempertaruhkan gambar bonda yang.....


nebes nie...nak tunjuk gambar candid mak.. :P


V


V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

ateee kata blogger tegar kan..harus la..camera n blogger xdapat di pisahkan....nie masa kitorang buat blogger karok...
and thanks to sis raps yang sudi mencandidkan gambar aku nie.....



dan dengan rasa feel free nya aku nak mengetag....

1) amy halimunan....

2) kak ieda

3) etieyerywan

buat taw jangan memalas...lalalalla :P

14 comments:

InaAchik said...

mmg tegar lah kekdahnya!!! hehehhee

ratusiput said...

mmg nebessssssssssssss akak tgk gambo ko.ahahahaha..ade ciri2 ni!mata buntang camtu!

-aNida OtHmaN- said...

konferm menang.....terbaikkk

Shu Shinju said...

yeah !!!!! gud luck to you my dear..kalau menang..hadiah harus dikongsi ok..hihihi...

SyaNa said...

ni kalo menang harus frame ni
mmg posing baeekkk punya
hahhaaa

Dee said...

mmg leh menang ar..hahaha..

eLLy said...

good luck !! klu nak candid lagi kena pergi karok sekali lagi la huhuhu

ieda said...

ekekekek terbeliak mate ko dikk
suke2 .. pic tuu menarik ..

eh tgk sikit .. ehh ehhh ada nama akak ker ??? lalallalalalal x nak buat ..
ekekekke dah siapppp :))

Eri-chan said...

memang boleh menang ni..mata kau tu cam dah kena rasuk..hahaha

rasp said...

hahahahaha no prob....gud luck sis...

Aujinz said...

huarghhh...ngeri aku tengok gamba ko mek.. koh koh koh

Softtouch [Hanim] said...

gud luck ieda..mmg sgt candid pic tu...heeee

sW33tdARLiNG said...

adoiii.... haruskah aku tag gambar yang ada di hari kejadian yang sama? hehehehe

mummysyafie said...

terbeliak mato tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails