Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, February 18, 2011

Sangat cantik...dan sangat2 tak di sangka...

salam pagi jumaat....semoga hari jumaat nie membawa seribu satu rahmat buat kita semua.....
*sempena hari jumaat dan sempena memakai baju kurung kena feeling2 baik skit la...*



hari rabu hari tue....pagi kan aku ada appointment bawak amani pegi klinik...
so masuk opis adalah kelewatan sudah la.........
masa dekat klinik tue..dapat sms dari seseorang yang jauh di mata...

yang ayatnya berbunyi gini...."Yuhu..assalam..ratu siput's here..da..ko keje tak arini?ada poslaju ari isnin aritu.check it out k.kalu dh receive sms akk.mane tau kot2 abg posmen cuti nyambut molot nabi ke kan..heheh"

hahahahahahaha hello abg posmen replacement ramai taw...hahahahaha
dengan penuh ketidaksabaran nya nak masuk opis...sebab nak tengok kiriman apakah e2 kan...


skali masuk opis..tengok atas meja...eh bukan satu..skali ada 2 uoolllssssss.......ko hado non hado kan....eh2..tetiba meriak..motip sangat kan...



satu dari kerteh.....suspend nie....
cuba ingat2 kembali..rasanya aku xda beli apa2.....





dan satu dari johor...
kali kedua aku dapat sesuatu dari orang johor nie....
sangat pemurah n baik hati orangnya....
tenkiu akak ku ciput sayang.... :P


skali buka jerk sampul tengok...hadiah tuk amani...
wahhhhhhhhhhhhhhhhh teruja gila....sangat2 hapie...dan xsangka...
terima kasih bebanyak akak2ku .......

nak tengok apa yang amani dapat....


meh2..kita skodeng


|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaa



pre-walk shoes n bib....
dan suratan atau kebetulan...
kaler pun lebih kurang jerk kan.....
cute n mute sangat.......





siap ada gambar amani n bonda taw...
ya ampun kak ratu...sangat cantik la...sayang gila hoke nak pakai..
rasa nak framekan jerk..ahahahhaha gila jakun kan...
ateee sayang hoke....nak pakai..ada muka aku dic2...hahahahahaha





dan pre-walk shoes yang sangat cantik n cute..nie dari kak tie...
tenkiu akak...eida xsangka...akak sudi kasi amani present.....
sukaaaaaaaaa sangatttttttttttt....
amani muat kak kasut nie...hehehehehhe nanti eida amik gambar amani pakai kasut nie nyek....



aku rasa terharu dan teruja habis la dengan keikhlasan kengkawan aku di alam maya semua nie...
semua bebaik belaka...thanks korang sebab sudi jadi kawan aku...walaupun aku hanya semut merah..eh tetiba feeling dangdut di pagi jemaat motipp????

syukur di kurniakan kengkawan yang pemurah dan baik hati cam korang semua...luvvv ya....

ikhlas dari aku n amani.....muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

35 comments:

eMMe said...

comei~ rasa nak juga ade baby cepat2! i try hard to get a baby...

✿etiey erywan✿ said...

wah i hari2 pakai baju melayu.. i baiklah yer? hahaha..\

cantik kasut tuh. muacch amani. eh beb nati petang ada tag contest utk u. hahahha

waaaa nanges! sebelum publish dh bagitau!

ratusiput said...

kahkahkahkah...gila ko display aku punye sms.sms gangster plak tu.tanye mcm nk gadoh!takpe...mmg dh niat nk bg amani something sbb nk p tengok...jauh...jd tengok je la org lain dtg tengok amani kat umh ko kat blog ko ni.takpe..takpe..ko buh dlm frame je ek gantung kat umah...ehehe..(ppssttt...bip tu ble basuh.muka ko tak ilang punye.akak dh kompemkan ngan salesgirl tu)

POSH76 said...

murah rezeki si pemberi tu..tp mmg kiutla beep tu ada muka hang dgn amani hehe

rATu kEBaYA said...

cantik ieda.. ni yang rasa nak peknen..

-aNida OtHmaN- said...

wah.....amani....bertuahnya kamuu
chantiklaa BIB tuh.....

sukaaaanya.....
kasut tuhpn styLoo...cayalah..
murah rezeki nieh

Kyra said...

SYOKNYER AMANI DAPAT PRESENT...comel la shoes n apron tu..swettttt ajer...

InaAchik said...

kasut cantik... @ bib tu terbaik!!!
giler glamer pakai bib ade gambar ibu & anak!

Shu Shinju said...

waaaa..bertuah amani & bonda ade kawan2 yg sgt baik hati..:)

kak ratu... nak jugak camtu..hihihi...

Dee said...

cutenya..kasut n bib tu..dua2 cute..

mekchu said...

ini kalo konpem je pegnen, terus order 8 set... cantik sgt........

kakchik@ella said...

kiut la eida. ella pn nk gak la. tp henkerciff le .. tkkn nk pkai 'bib' kot? auwwwww .. hihi.

Cik Pah said...

aku pun kebetulan pakai baju kurung ari nih..slalunya jumaat pakai jeans jer..

huh.. aku pun dah dapat dari ratu siput jugak.. tapi tak sama ngan ko..nnt aku upload lah..

comel kasut amani tuh kan.. suker aku

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah kasut tu..bip tu plak special sbb ada pic ieda n amani..bestnya...

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Alahai comel je bib ti siap ada pic Amani & Mamanya lagi.Pn Ratusiput ni dia jual bende ni ke caner ni?
Kemaluan plak Pn Pepel siap wat entry.Hadiah biasa jer tak mahal mana harap Amani suke hehe.

mummysyafie said...

waaa..kiut na kasut tu. pink lagi plak tu

sW33tdARLiNG said...

syiok nyaaa dapat present....! ehh bib tu pakai je laa.. mulut amani ori tak masuk makanan, mulut bonda dlm bib tu jer makan... hahahah jahatnya akuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ insya-allah pasti ada rezekimu nanti..amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ hahaha gila tegar kan....siap bagitau awal2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ahahaha....ye ke..klu xilang ok aku guna nanti..heheehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ limited jerk tue kan..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ apa lagi kak..pompuan plak la pas nie..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ tenkiu ibu nida...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kyra ~ cute kan....terharu dapat dari pemberi tue..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

InaAchik ~ gila glamer la pas nie..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ tunggu nanti anak shu dapat la kot..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ cute kan

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ hahahah gila tamak kan..skali order sampai 8 hoke..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ hahah cute apa sis pakai bib..hehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ cantik kan..ko suka...aku lagi suka kak..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ ha'ah sangat special..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Tie-Ibu wawanisolehah ~ sangat suka kak..terharu sangat akak sudi bagi hadiah tuk amani...x la..kak ratu xjual..dia order jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ cute kan sis...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahaha ko memang dengki kan..

Kaseh said...

comel2 beb...kalau aku pun syg nak guna..hehe sbb ada gambo anak ngan muka sendiri...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails