Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, February 11, 2011

1st Contest Si Manja Mandi

salam pagi jumaat...
harap2 di hari jumaat yang mulia nie...hati kita pun semulia hari nie la...

hari nie....terdetik di hati nak join contest pertama yang di anjurkan tuan blog ibu balqis...


tetiba hari tue tengok dekat shoutbox..tuan blog ajak join contest dia..so macam sangat tertarik dan menarik......aku pun memberanikan diri buat pertama kalinya
mempertaruhkan anak kesayangan ramai eh cilap kesayangan aku....masuk contest...

contest yang di anjurkan oleh tuan blog ibu balqis adalah....*tengok tajuk pun dah taw kan..*


tomeykan...dia berendam dalam air dengan rambut pokok kelapa dia..alolo tomeynye......


cam biasa..nak masuk contest kan ada syarat2 peraduan yang harus kita ikut...
so harus la..kat sini pun ada syarat2 yang semua orang kena ikut kalau nak hadiah... :P


Syarat2 nye..

1. Mesti jadi Follower
2. Tulis satu entry pasal contest nie , dan letakkan gambar banner kat atas tuh dalam entry dan side bar. ( link kan yerr )
3. Gambar mesti la,gamba baby anda mandi(tak kira lah mandi sungai ke,laut ke,kat mana2 lah,asal kan mandi yee..
4. Umur baby anda mesti lah 3thn ke bawah.klu tak de gamba baby anda mandi,anak saudara ke,anak angkat ke,adik ke, pon boleh juga.. tapi kena minta izin pd ibu mereka dlu yee..
5. Tag 2 orang kawan. (jgn lupa inform diorang k)
6. Tinggalkan link entry anda di komen.
7. Hadiah diberikan kepada 2 pemenang.

Tarikh Tamat: 28 Feb 2011http://www.emocutez.com


gambar amani yang menjadi pertaruhan aku adalah.....




*auuwwww amani cekci in one piece...huhuhuhu atee baju mandi lum ada..ada sesapa baik hati nak hadiahkan amani swimming suit x???? abaikan bulu kaki kat belakang tue yer.....tue xmasuk dalam contest...:P*



~~~~~ edit tadi lupa....xcited na nak masuk contest sampai lupa...~~~~

Sila nyatakan Nama baby,lokasi baby mandi,tarikh lahir baby...oky itu saje.... ;-)

NAMA BABY : QAIREEN NUR AMANI BINTI MOHD SHUKRI

LOKASI BABY MANDI : GUA KELAM, PERLIS

TARIKH LAHIR BABY : 09/08/2010





korang like x?? klu like sila click like button kat bawah yer...hahaha tetiba kan..xclick mak sentap hoke...haaa...takut..takut... :P

dengan ini aku nak mengetag...jeng..jeng..jeng.....


1) NIDA...Stay the same


dan


2) Deqna... NtahApaApaAje *balas dendam taw...lalalalal :P*

wish amani luck k....tuk contest pertama dia...hehehhehehe daaaaaaaaaaaaaaaaaa


notakakikuberbunyi:Di antara tanda-tanda orang-orang yang sombong itu cepat melahirkan sifat marah, suka memotong percakapan orang, suka bermujadalah yakni bertegang leher, nampak di mukanya rasa tidak senang jika ada orang yang lebih darinya di satu majlis, bercakap meninggikan suara, pantang ditegur, tidak ada tanda-tanda kesal di atas kesalahan.

31 comments:

Shu Shinju said...

gud luck amani cekci...:)

ratusiput said...

amani mesti menang punyela...nnti kite share hadiah ek...ehehe...(baca doa utk amani jap) amin....

atty's said...

gudluck amani..cekci nya ..

Jom baca: Tutorial Link Entry di Komen

✿ etiey ✿ said...

god luck amani. ahh nak join jugak lah ;)

-aNida OtHmaN- said...

Good Luck amani..
konperm amani menang

penda dia tantek.......hehehehe

ieda said...

cute2 jer .. ermmm cayuk2 moga2 ada luck yer dik ..
akak nak joint laeeer cam menarik jer :)

Deqna said...

huh main balas dendam yer.. pasni kita balas balik.. sampai ke sudah tak abis, ko tag aku, aku tag ko..hahahaha..

ya ampun tak sejuk si amani berendam kat sungai tuh... kuat tul amani ni yer.. rasanya ada peluang menang nie...

eLLy said...

tomey .. good luck !!
semoga bulu kaki suamimu itu membawa tuah ;p


Jom terjah: Duan Photography

Dee said...

good luck..k dee ada satu..tp rasanya..amani x muat..nti k dee bwk eh..trylah..kot2 muat..hang amik jelah..pink karer..ada butterfly kt tengah..hehehe..fifi pakai sekali je..

applemintlady said...

uish..
klu tgk tang rantai 2 kompom mng..

Ati Masrif said...

good luck eida!
semoga berjaya...

terima kasih byk2 doakan utk kak ati hari tu ye

sangat2 kita hargai..

sayanggg eida dan amani!

sW33tdARLiNG said...

wahh gud luckkkkkkkkkkk!!!

nasaoji said...

umur baya2 anak kita nih, dah buley bawak mandi waterfall ek?..

nak masuk gak..tp, tak cukup syrat ler.. :(

Just Call Me Bitt said...

akekekekeke..armani mandi air terjun la...syoknya...gud luck dear...

MiYOKO TACHIBANA said...

good luck, amani...

confirm menang sbb sexy gituuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ auuwwww...cekci kan amani...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ fuhhh fuhhh amin..amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ tenkiu untie atty...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿ etiey ✿ ~ thanks dear..join taw...esyraf pun mandi manda pool kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ pende merah ang..ang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ thanks akak...moh la kita meramaikan peserta..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ hahah men balas2 dendam lak kan..amani memang suka main air...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eLLy ~ hahahahaahha insya-allah masin mulutmu sis...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ auwww bleh2...ok nanti amik nyek..tenkiu untie dee..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady ~ hahah cam tue kena masuk contest rantai sapa paling cantik rr.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ most welcome kak..semoga kak kembali ceria..amin...sayang akak jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ tenkiu beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji ~ bleh jerk..la napa lak xcukup syarat nie???

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Just Call Me Bitt ~ syiok2..best sangat mandi air tejun..

Softtouch [Hanim] said...

guc luck amani....syoknya amnai main air terjun yer...

ibu balqis said...

salam....
TQ join contest si manja mandi...
berani nye adik QAIREEN NUR AMANI, tak takot hanyut kew...hehehe... good luck yeee...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails