Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, February 7, 2011

kebas vontot...beku otak

salam pagi isnin....huarrgghhhhhh.....ish besarnya nganga mulut....
sangat xcute taw....*gila ko sangap luas2 nak bajet cute...*


semalam aku meredah jammed 11jam....bertolak dari kampung kul 3pm....
sampai umah kl kul 2pagi....ha..terbaik la kan......

vontot memang dah stok ko cubit pun xrasa la.....dia punya kebas..kena lak memangku princess aku yang tido all the heway tue....


nasib baik amani xbuat perangai....sangat behave...klu x..maw ngan bonda skali meraung .......
amani cool x cool....tido sampai la ke pagi nie...

hari nie masuk keja dengan mata yang lebam klu pegi zoo pun...panda kompom2 kata aku sedara diorang....mata sama kaler......

nasib baik hari nie...opis aku buat makan2 jerk..so lepas makan semua orang boleh balik..
yahooooooooooooooooooooo tolong ye...tolong jangan nak menjeles ngan aku....

banyak gila story mory nak sharing is caring ngan korang nie....
nanti la tunggu otak cair skit na...sebab la nie otak tengah membeku...
sebab semalam dapat aircond lama sangat kot.. :P

k la...nak tido2 ayam sat...ngantok gilosssssssssssssssssss.......

24 comments:

Shu Shinju said...

wooooo...lama tu... mesti yg ramai tu melayu semua kan...hihihi..

rATu kEBaYA said...

cepat cairkan otak tu.. tak sabar nak tgk ceritamu itu

POSH76 said...

tak sabar nk tunggu citer

rasp said...

mak aiiiii...mau tak kematu vontots...giler lama jam tu...
sib baik hari nie rilek2 ek...

ratusiput said...

kebas vontot takpe jgn kebas tuttttt..ehehe...

Ena said...

nasibbaik arini leh sambung tido.. kalo tak mahunya main angguk2 geleng2 lam opis kan ieda.. hehehe..

Fieza79 said...

ramai nya ari ni yg merungut keletihan merempuh jem...ok selamat ber tido2 ayam ye hehee

Dee said...

sabar jelah..tulah org raya ko pun sibuk nak raya..blk kg bagai..hadaplah..hahaha..sib baik amani maintain..

♥MAMASYAZA♥ said...

akak nengok kat fb, tak add akak pong. dok tunggu mama purple tak muncul2 kat fb pongggg

sW33tdARLiNG said...

yer banyak story nak sharing ni... hehehehe

sw33tdarling.com

Eri-chan said...

bajet bila nak start wat citer? hehe

Softtouch [Hanim] said...

mmg jem gilerkan nak mgahala ke kl ari tu...amani behave yer, yg kwn dia kat cni kemain rimas dlm kete..terkepung jer...tido pun kejap2 tjaga...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ hahahha cam besa la..raya orang len..kita yang kalut nak balik gak..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hehehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ sabaq skit jerk lagi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ e2 la sis..memang kematu la..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ wakakakaka lenguh tettttt cuti seminggu la nok..wakkakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hahahah e2 la kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Fieza79 ~ ahhaha e2 la beb...huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hahahha e2 la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

♥MAMASYAZA♥ ~ alamak akak hari tue eida nak add pastue black out terus lupa ampun kak..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ e2 la kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahahaahahah bajet lari dah beb.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ memang jammed teruk kan..huhuhuhu sengal kaki tangan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails