Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, February 18, 2011

Merah E2 GONG XI FA CAI

huaarrrggghhhhhhhhhhhhhhhhhhh *nguap sambil tutup mulut*...
ateeee petang2 jemaat nie..ngantok ya hamat lak ha....
semalam tido awal...xda xtvt berat yang berlaku tapi napa ngantok nyek...
lalalalalalalalalalal ohhh jaga anak la semalam..lupa plak... :P



hari tue....lepas cuti CNY tue..opis aku ada buat makan2..sempena CNY...
dah namanya bos cinoss kan..harus la..CNY jerk ada makan besar....




logo co aku..eh bukan...co tempat aku keja....
verangan co sendiri plak..





tetiba muncul bidadari di sebalik ranting2 pokok lak kan...
hahahahaha relex2...jangan muntah hijau lak dengan statement i tue....
baru nak verangan bidadari...





my big boss.....
tenkiu boss 4 the angpow....
muka bos hapie lepas kasi angpow....hhmmmmmmmm motip....
adakah kandungan paket tue klu amani tengok pun dia boooww layan??? lalalallala biarlah rasier



rojak mabeles....
sedap gilos..




makanan on the day.....nasi lemak..sambal sotong...rendang ayam...rendang daging.....
rojak....kueh mueh...



production team....



percetakan team.....memang majoriti cina jerk la...




veteren team kat opis aku...
nie orang2 opis la.....
*mati la cakap diorang veteren..ateeee memang dah dekat2 umur patut pencen dah pun kan...*





my bos yang tengah dok suap makanan tue la....
nie la bos aku yang baik hati tue...
sebab tue aku sayang nak cari keja lain....
takut xdapat bos baik cam nie lagi....
tapi kalau dapat kat tempat lain yang gud offer mak cabut jugekkkkkkkkkkkkkkk





eh segmen suap2 plak....
jangan gosip taw..nie brader luwi kat opis aku...
brader gelabah nama dia...
pantang ada bos mula la dia gelabah lebey...





couple of the opis...
cewah2 hapie ko kan kak dapat bergambar dengan laki... :P



esok cuti..yahoooooooooo buat en shukri..tolong la...jangan nak keja lagi weekend nie...anak n isterimu dah tepu otak dok umah jerk taw..sila la bawak kami berjalan. makan hangen....
jangan sampai bini kamu lak nek hangen sebab kena dok umah jerk memanjang...:P


25 comments:

atty's said...

beshnya ieda ada makan besar sempena CNY..kty nanhado sempena co kecik je.

ratusiput said...

akak pn dh tepu gak ni sik dok umh...tp..........taktau nk g mana.stakat jenjalan kat jb ni dh nk muntah pepel aku.

MiYOKO TACHIBANA said...

baik bye bos akak....
kasi ang pow tuu...

bos sy hampeh gituuu....

merah ang2 nooo..cam mama ngah..hihihi

-aNida OtHmaN- said...

bertuahnyaa....siap ada MAKAN BESAQ tuh dh tuh dapat angpow lagik...wowwww

wahida said...

tak baik ko kutuk brader gelabah tu...ekekekek...
ko kim salam kat dia ek...ko ckp kat dia jgn gelabah sgt jumpa bos bro..
ahaks...

Shu Shinju said...

wow...best..siap dapat makan besau lg..:)

Softtouch [Hanim] said...

bestnya mkn besar...dpt angpow lagi...meriahlah ieda makan2 tu..

Eri-chan said...

terbaikla dpt angpow....bestnya.. kompeni aku bagi angpow kat naga je...caner?

♥MAMASYAZA♥ said...

hujung minggu ni pun, akak terperap kat umah ja, en. abah tak dak, outstation kat Medan, busannnnn dok umah

mummysyafie said...

alamak...cakap ngan bos nak angpau gak bleh ke

rasp said...

bila dpt bos ok..
company ok mmg syg nak tinggalkan...
dpt plak angpow lagi la syg ngehehe

sW33tdARLiNG said...

aku nak antar resume boleh?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ setaun skali jerk dapat cam nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ehehhehe tue la...dah naik tepu otak nie..jalan kat kl..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ ehhehe dapat setaun skali jerk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ heheheh setaun skali dapat makan besar...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ hahah dia memang super gelabah beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ best2..heehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ kegembiraan setahun sekali..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahaha taun depan kasi naga tue mogok la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

♥MAMASYAZA♥ ~ bosan kan klu kena dok umah jerk..huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ taun depan akak cuba lagi nyek..hehehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ tue la sis..sayang sebab kat sini free internet..ehehehhe xkisah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ bleh2...post it..major network di persilakan..

Kaseh said...

lapo la pulak tgk food tu.haishhh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails