Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, February 9, 2011

Saat terindah

monin uoolllsssssssssssss.......
dah sarap ke???? sarap apa hari nie??????

skip dulu story pasal melalak xhengat *lupakan kejap jerk.. :P* anak n laki tue kejap nyek...


nie kejadian masa cuti thaipusam hari tue.....*see minah pepel dan cita basi memang xdapat di pisahkan...alalalalal*
ateee camna...banyak sangat kejadian yang berlaku...sampai xsempat nak hapdet..huhuhu sadis kan..kan....



masa cuti thaipusam hari tue mama aku datang kl...again...rindu cucu..xyah runsing2..amik tiket bus dari butterworth..datang kl..turun bukit jalil...
see mama aku sangat berani hoke....dia sorang2 pun bleh jerk..xda hal...


sebab tue keberanian dia jatuh kat aku lak..hahahahahahahah...*hanya en shukri yang taw keberanian aku..haip2 don dirty2 minded hoke.. :P*


malam sebelum balik umah..bawak mama makan dinner dulu....
restoren sup matsirat dekat bandar kinrara....



amani yang tengah dok menerap atas meja....



dah panjang rambut anak bonda nie..
dah nak tutup mata dah.....
skit hari lagi dah bleh ikat..yeyyeyeyeye bestnya...habis la rambut amani nanti bonda buat tocang.....
jangan ko naik tocang sudah taw.. :P





si bulu mata lentik bonda....
xyah nak runsing2 nak pakai fake eyelashes dah kan...
pakai mascara susah...:P




restoren nie sangat mendamaikan....




ijinkan diriku berposing seketika...
en shukri sebenarnya kena paksa hoke..nak amik gambar nie.
nyampah mak taw..tunggu amani besar skit la..aku soh amani jerk amik gambar....




sayang anak bonda.....
pengarang jantung hati pengubat duka lara




amani yang sibuk nak suruh daddy dia angkat dia...
eleh pantang la ko nampak daddy ko kan...mula la hek..ek..ek...
drama queen hoke...




auuwwwwwwwwwww amani tercekci plak......
mainan pertama amani...baru lepas beli kat giant sebelum datang makan..




laicikang en shukri..aku as usual la...nes o suam...



nie menu en shukri..lamb mende ntah...
kelupaan sudah nama menu nie...
en shukri cakap xsedap..hahahahahahaha




nie menu aku......ceerrrr teka menda apa yang berbungkus tue????





salmon grilled....sedap...
mama aku makan nasi bubur...sumpah sedap gilos....lupa nak amik gambar..sebab mama aku elok jerk menu sampai dia terus ngap...huhuhuhuh
aku sempat gak la rasa...sedap banget...memang di recomenkan la...





wajah kesayangan aku.....
en shukri pose bersama anak tersayang.....
terserlah sifat kebapaan....




lepas maktok makan..maktok take ober jaga amani lak...
bonda ngan daddy lak nak makan..
tenkiu maktok tolong jaga amani...
kasih maktok dengan cucu dia....



timang tinggi..sampai cucur atap...
belum tumbuh gigi dah pandai baca kitab..harap2 nya begitulah....


amani yang tengah mengekek2 gelak kena sayang ngan maktok...
sweet sangat.....antara kenangan indah dalam hidup....
bila tengok insan2 yang aku sayang gembira...




notakakikuberbunyi: xsabar nak tunggu next month nak g holiday dengan my family..bawak amani naik plane..yeyeyeyye amani next month kita naik ketebang na....

36 comments:

makdara TERdiva said...

naik plane???? waaaaa..nak itottttt

-aNida OtHmaN- said...

amani makin soMEL......
mata dia mahaL skaLi....
sok sekaLI jelIng nie....besusun pakwe belakang...ehehehehhehe

tetiba rindu toksu........

Softtouch [Hanim] said...

sikit lagi dah boleh buat tocang yer rambut amani tu..darissa jgn rambutnya xsiap2 lagi...suka amani kene syg ngan maktok dia..

bestnya naik aeroplane..p mana lah tu yer...

rasp said...

salmon grilled...yummylicious!
suka tgk amani dgn maktok nye tu..

Shu Shinju said...

kuatnya maktok timang2 amani...:)

wahh...mau bercuti erk...nak ikot...

✿etiey erywan✿ said...

wah amani makin comel. hambik.. lama tersimpan story. jadi pekasam kan :p

ratusiput said...

alalala..touching jap akaaaakkkk...

mekchu said...

ehh.. sama lah ngan papa-jit tu... susah sgt nak mintak amek gambr.. tggu anak besar nnti je la :(

tak sapot langsung binik dia seorang blogger ni kan.. hehehehe

amani dah beso....... habis lah rambut tu nnti di kerjakan bonda.. hihihi..

sW33tdARLiNG said...

alamak.. muka kebapaan terserlah minyak2 nya... kenapa tak touch up bonda? hahahahaha

Dee said...

mcm xde org je eida restoran tu..dh lewat ke? kalo fly next month..jgn lupa beli FM ok..hahaha..

Eye_nee said...

Amani yg semakin terserlah kecomelan nya...nak terbang tinggi awan Dania ko yer...touching pulak ayat akhir ko tu..."kenangan indah dlm hidup..bila tgk insan2 yg aku sayang gembira"...u r a gd doter Pepel..

SURIA AMANDA said...

nak itut jugak naik plane tapi preggy mana leh naik kan?

wahida said...

salmon grill? perggghhh..mmg nampak sedap la beb!!
ko nak jenjalan kat mana ni weh? ikut!!

Cik Pah said...

aik..nak gi holiday lagi kre ? amboi ko nih.. cuti jer .. boss tak marah ker asyik cuti..

btw..banyak betul amani punya riben yer.. comel comel jer. kalau anak aku dah lama dia tarik tak mau pakai..

Just Call Me Bitt said...

happy holiday naaa..perghh kalo mak saya, saya tahankan dulu bior ambik gambo pastu mula la kedengaran kata2 hangit..."makan gambo udah keyang yer" akekeke perghh terliur la tengok laicikang panas2 nih... ;)

ieda said...

adoiii amani dah besarr dahhh .. x lama lagi dia berjalan pulak .. siap lah mama mcm nie ekekekek

huhuh sedap2 menu tuu lapar lah pulak akak tgk nie :)

Ati Masrif said...

comel amani tu


ati sempat singgah beberapa blog saje

tolong doakan utk kak ati esok ye..


TQVM!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ jom...tunggu kat klia nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ mata tue aset...hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ tue la xsabar nak buat tocang rambut amani tue...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ cucu maktok...hehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ acu nak itut ke?? bleh2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ hahaha ko ada non hado kan..hahahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ motip ko touching..? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ kita senasib kan..huhuhh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahaha hat tue klu touch up pun memang dah pesen minyak beb..hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ kitorang pegi masa magrib..hahahaha memang orang xda...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ tetiba feeling anak solehah kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ boleh naik plane sebelum kandungan mencecah 8blan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ g oberthesea beb..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ amani skrang nie dia pakai la..nanti2 aku xtaw la kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Just Call Me Bitt ~ e2 la...sama la ngan mama eida tue pun....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ e2 la kak..kejap jerk rasa amani besar...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ insya-allah kak..harap2 segalanya berjalan lancar..amin...

nasaoji said...

hohh..nak mencarik la kedai itu..nmpk sedap beno...

InaAchik said...

amani cute sangat!!! seksi plak tuh!!! suka2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails