Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, February 24, 2011

Milk A Deal

kembali bersiaran....dengan mata yang sangat mengantok...
lambat skit bersiaran hari nie..sebab pagi tadi aku ada DRC site visit....

xdapat nak BW lagi pun ha hari nie..huhuhu rindu korang semua..korang rindu aku x.?? cewah bajet cam 4tahun xbersua jerk kan...poyossss minah pepel nie kan...

sebenarnya aku ada berita yang sangat menarik tertarik tuk di kongsi ngan korang...
well apa guna pepatah sharing is caring kan.....

semalam masa tengah dok usha2 blog...tetiba aku ternampak satu iklan yang sangat2 menarik minat aku...
sumpah wei......aku dah tertarik gila dengan offer yang dia tawarkan....

so meh sini aku share nan korang....apa kah iklan yang telah berjaya membuatkan aku tertarik hati tue...

sebelum aku terangkan dengan lebih lanjut...
nak tanya korang..penah Milk A Deal x????


APA xpenah dengar...ish2...katak dibawah tempurung taw...allalalalalalalal sentap x..sentap x...tue la..sapa suruh xpenah amik taw hal2 terkini....
ceeeaaaaa bajet cam aku mengikuti perkembangan terkini la sangat kan..

ok offer yang di tawarkan dekat web milkadeal kali nie adalah....

Outdoor Portraiture session


menarik x..menarik x....ha..aku dah cakap dah...mesti ramai yang suka...
al-maklum la..semua pun kaki pose kan....camwhore....



sebelum kita baca terms kita tengok dulu betapa cantik nya gambar2 tue semua kan....

ok kalau sapa yang cakap cantik..so boleh proceed baca terms2 nya di bawah....

RM42 instead of RM135 for a 45-minute Outdoor Portraiture session + One FREE 8R Photo + One FREE Photo CD by DFChannel Photography [69% OFF]


Conditions

  • Unlimited purchase of vouchers but only limited to 1 redemption per person
  • Vouchers are non-refundable and non-redeemable for cash, products or other treatments
  • No replacement or extension will be given to expired Vouchers
  • Vouchers are valid from 1 March 2011 to 30 April 2011
  • Not valid with other ongoing promotions, discounts and offers
  • DFChannel Photography reserves the right to amend the terms and conditions without prior notice
  • Prior reservation is required, please call +6014 669 0145 or email: dfchannel.fit@gmail.com
  • Customers are required to present the voucher to enjoy the promotion
  • Only a maximum of 4 person allowed for a session. For each additional person, a fee of RM10 each is imposed and to be paid in cash at the portraiture photo session
  • Please inform Fitri of DFChannel Photography of the desired location & time at least 3 days before (Putrajaya, Tasik Shah Alam, or Taman Tasik Perdana)
  • Preferred times are weekends, please confirm this with Fitri of DFChannel Photography

Highlights

  • A chance to capture the moments with your loved ones, friends and relatives
  • Fitri, is a seasoned wedding photographer with an extensive portfolio of engagement & wedding photography
  • Married couples get to don their wedding outfit and capture their beautiful moments at such an amazing price!
  • At only RM42 and a choice of either one of 3 great locations, FREE one 8R Portraiture Photo and a Photo CD with as many pictures captured during 45 minutes photo session, we say its the highlight of your day!


ha...amacam ada yang berkenan ke...klu ada yang berkenan jangan memalu..sila la tengok kat sini
cepat2 la..sebab dia ada time frame taw...lagi 3hari jerk tinggal offer yang diorang tawarkan nie....aku dah beli dah nie..lalalalalalalalalalaallalalaallaa..nak amik gambar ngan amani..ngan en shukri..eeee xsabarnya..... ok byeeeeeeeeeee nak call en FITRI tue jap...nak set appointment...




31 comments:

Shu Shinju said...

wah..bestnye.... korang 3 org kan... plus lagi sorang boleh...sape??? acu la..hihihi...

ieda said...

uish memang menarik nie dik

ps : dik ada TAQ GA 4 uuu :))

kakchik@ella said...

memang menarik tp tak nampak keperluannya - masa pun tak de. hihi ..

Ena said...

menarik.. tapi akak dah ada photgrapher nyer.. huby akak la... lalala.. ;P


gd luck eida.. mesti gempak nanti.. :D

atty's said...

menarik package nieh..

qellissa said...

x penah dgr pon milk a deal..hahaha... ekceli cam teringin gak nak beli kupon milk a deal ni..tp cam was2 lak...mcm aritu tgk macaroon dia cam sedap je kan..

eMMe said...

best juga..tunggu time dok bertiga la cam lu...heeee~

MiYOKO SuKi said...

menariknye...

ni ape ek...akak dpt komisyen ke dok promote iklan niii....

ke, contest dr nuffnang nii....

sW33tdARLiNG said...

murah kan...?? silalah sesiapa yang berminat

eLLy said...

outdoor 45 ajoo.. memang murahhh ...
jomm kita berposing lagi :)

Kaseh said...

ala pepel..mmg menarik menda nih..tapi aku takmo amek gambo selagi badan aku tak selim melim cam ko..bleh? hehehe

Dee said...

wah..sure cun pyalah..nti upload pic bila dh siap eh..

Softtouch [Hanim] said...

bestnya ieda...murahlah tukan..mmg berbaloi..mesti hasilnya cntik nie..

✿etiey erywan✿ said...

memang best nih... :p

PutRee SeJiNjaNg said...

wah bestnye..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ acu bertiga lebih baik..hahahahah :P acu kan nak turun kl next month...jom rr kita berphotoshoot..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ best akak...nanti eida uploadkan hasilnya nyek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella~ dah lama eida teringin nak amik gambar outdoor family nie sis..skali ada peluang harus la grab..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ huhuh suruh asben akak amik gambar eida bleh?? hheheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ meh rr akak..kita berphotoshoot bloggers...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ insya-allah let me try dulu kalau ok..nanti leh u lak try nyek babe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ beb lu nyer konsep berdua lebih baik la...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO SuKi ~ xda la titin..tapi nie salah satu iklan yang nuffnang ada..so akak sangat berminat dengan pakej yang di tawarkan..so akak grab la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ e2 la beb..klu kita beli pastue buat photoshoot blogger mesti gempak kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eLLy ~ murah kan sis..jom.jom..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kaseh ~ ko nampak yang selim jerk yang gelebeh aku kasi sorok la beb..hehehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ klu model cun..gambar harus cun tapi klu model non hado..huhuh sadis kan..tapi xpa amani cun..hahahah

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ e2 la murah kan..hasilnya kena tunggu bulan 4 nie la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ nak amik moment ngan family best la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

PutRee SeJiNjaNg ~ bestkan yang

mummysyafie said...

cantik2 pic nya dear..nanti lepas amik gmbr nak tengok la hasil nya..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails