Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, February 26, 2011

“GIVEAWAY BERSATU by Mimie & DC”

selamat pagi uooolllssss....gila awal bersiaran kan...huhuhuh amani bangun awal lak hari nie..slalu tue kul 8 lebih baru dia bangun hari nie..kul 7.15 dia dah bangun..uwaaaaaaaaaaaaa dah la semalam kat opis bz ya amat..lepas bz..bz..tue skali dapat berita yang menyebabkan temperature naik mendadak...terus aku hangennnnnnnnnnnnnnnnnnnn satu badan

xpa ALLAH maha ADIL..yang ditindas akan mendapat keadilan satu hari nanti...

huhuhuhu sebabkan aku tengah sedey dan hangen..makanya..malas nak hapdet lelebey la semalam.......
skali tengah best2 BW kat umah dak amygojes semalam...nampak lak..GA menarik tertarik da bommm nie...

nak join la......give-away nie......

“GIVEAWAY BERSATU by Mimie & DC” - cam lagu adam n stacy tue kan..bergabung meletop..kebabom....ok tue tipu la...aku add-on :P



Syarat2nya mudah sahaja..

1. Mestila blogger yer.. sbb nak kena wat entry bertajuk

“GIVEAWAY BERSATU by Mimie & DC”

~ yeah aku hot & spicy blogger kan..kan..kan. :P

2. Jadik follower utk 2 blog ini;

http://www.delicious-cuppies.com
http://mimie1678.com

~ dah follow dah....i follow *bersi abang jem...*

3. Copy 2 badge nie letak kat side bar blog..


'Create

~ ok nampak x..kat sebelah tue....

4. Entry korang tue citer la apa2 psl dedua blog nie yer..

~ mimie's journal of life blog yang dah tiga kali tukar...dan tuan tanah sangat2 berharap agar yang kali nie adalah kekal...sehingga ke akhirnya...:P sebab dia kata kali nie cam best banyak katanya... blog nie jugak korang akan jumpa banyak barang pre-loved....so klu rasa2 nak cari barang2 pre-loved..leh la skodeng...dan penuh dengan gambar makanan yang enak2..klu tahap napsu korang xkuat awas taw...di sebabkan tuan tanah adalah sangat suka memasak kan..makanya harus la penuh dengan gambar makanan..huhuhuhhhu tension tengok menu menarik tertarik da bommm....dan blog nie jugak tempat tuan tanah mencoretkan xtvt dia...
*dah la tue kan..kang bebanyak kan...menang tanpa bertanding lak kang..allalalalallalala ampun tuan tanah..*

ok now turn DC plak... ~
Delicious Cuppies lak ...ateee tengok nama blog pun..semua mesti la dah taw kan.... xkan la..nak cita pasal gosip artis kawen lari kot kan...
harus la..semuanya pasal kek...brownies.....dan macam2 la.....
yang sedap2 dan enak2 belaka...klu nak order jangan memalu...
.tuk apa2 event pun bleh....no hal....tuk besday aku pun korang leh orderkan jugak..eh..ok tue ober.. :P

5. Dah settle sumer, letak entry u olls kat entry GIVEAWAY BERSATU nie..

~ ok...menurut perintah..

6. Setiap penyertaan akan diberi satu nombor..
dan 5 pemenang bertuah akan dipilih kat sini.. http://www.random.org/

7. Tarikh bermula dari 14th Feb 2011

8. Tarikh tamat giveaway 28th Feb 2011 @ 11.59pm

Hadiah?

Jangan risau… mmg menarik…
Jauh mali tue… naik aeroplane… hehe…
lama dah sampai… sajer simpan utk Giveaway Bersatu nie… hehe…
in between 2 minggu tue akan saya tepek hadiah2nya yer…
takkan menyesal punya lah.. :-)
~
pehhh gila menarik kan..hadiah nek aeroplane tue...allalalala next week aku pun nak p nek aeroplane jugak....:P...

notakakikuberbunyi: cuti yang bosan sebab en shukri kena work...amani ngan bonda kena dok umah jerk..uwaaaaaaaaaaaaaaaa....

29 comments:

-kak LiMaH- said...

gOod Luck akak

Shu Shinju said...

gud luck kak..:)

ieda said...

semoga berjaya dikk :)

wahida said...

berita apa yg buat ko tensen tu weh?
sabar ye...

ko nak jln gi mana next week? aku nak ikut!!

gud luck dear!!

ARJUNA.Inc said...

macm2 kontest ad skang..huhu..rjin tol u ol kn..

✿etiey erywan✿ said...

bonda.. mummy datang lah ni. hikhik.. godluck nyah..

PutRee SeJiNjaNg said...

gud luck :)

Lady of Leisure said...

good luck k.. :)

mummysyafie said...

gud luck eida..

mimie1678 said...

assalam...

peserta no. 69

thanks.. good luck yer!

Tie-Ibu wawanisolehah said...

Gud luck ieda..ni akak ada tag ieda masuk Kakpah's GA lak..jangan tak joint tau

dkama said...

Pemandu pelancong yang Berjaya... haha...

Kaseh said...

gudluck babe..rajin ko join GA .....

Softtouch [Hanim] said...

gud luck ieda...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-kak LiMaH- ~ tenkiu lalink...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ tenkiu acu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ thanks akak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida~ hahaha jalan2 cari pasal...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ARJUNA.Inc ~ nak hapdet blog punya pasal beb....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿etiey erywan✿ ~ hhehehe tenkiu mummy...datang slalu taw..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

PutRee SeJiNjaNg ~ tenkiu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ thanks..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ thanks akak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mimie1678 ~ thanks tuan penganjur...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Tie-Ibu wawanisolehah ~ thanks akak..insya-allah nanti eida join...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dkama ~ ahahah feeling harus lebey beb..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kaseh ~ roh rajin menguasai diri beb..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ thanks hanim...

sW33tdARLiNG said...

gud luck.. untung2 dpt makan kek free yang chomeyy punjadi laaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails