Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, February 16, 2011

tea time

salam petang.....

jemput makan semua.....



10 cucuk istimewa tuk ibu sofia... tapi akak dah makan 2...hehehehehhe....





lalalalalalalalalalalallalala.....tea time tuk petang rabu....ko hado.??? non hado kan... :P




nie lak istimewa tuk syana..... siap pakej ketupat hoke...



ppsstttttt... tadi timbang dekat klinik..berat aku dah 46.5kg......gud...peningkatan yang berjaya...
patut la rasa semput jerk tiap kali naik tangga...

ok yusnida a.k.a puan pepel..sila diet...next week nak start posa la....huhuhuhuhuu

36 comments:

Cik Wanie said...

wah tea time makan satay,
my fav tue,
hihihihi:)

ieda said...

amboi2 ... makan satayyy
huhuh mana nak cari nieeee
abangggggggggggggggggggggg

Fieza79 said...

amboi ceria nya dgn sate...

Ena said...

dapnya satay..yum yum..

eida, akak yg nampak cinonet ni pun [erat dah 42kg tau.. rasanya mcm nak lg jekk..malas nak timbang sbb skrg makan tak hingat donia punyer.. entry2 akak semua tu stok gambo bulan lepas.. bulan ni tak upload laagi... dah kembang bulan dah rasanya.. wuwuwuwuw..

Eri-chan said...

mak ai ringannya kau...aku bila nak turun 50kg nie!

Softtouch [Hanim] said...

wa...satay....

haahlah ieda..ringannya awk...xyahlah nk diet2..sy yg patut kena diet...heee

ratusiput said...

oiiiiiiiiiiiiiiiiii ko nk diet apanye lagi pompuan...?dh kurus dah tu!!!!!!!!!!!

rATu kEBaYA said...

amboi ieda tea time yang meletops tu.. tea time akak lempeng jea tau.. lantingkan secucuk kat akak boleh..

SURIA AMANDA said...

apasal lak akak nak diet ni?naikkan la sikit berat tuh..dh kurus sgt dah tu,nanti pakai apa pun x cantik tau...

MiYOKO TACHIBANA said...

satay??? sedapnye....

krukk...krukk...perutku berbunyii....

kurusnye akak..maintain je kann...

SyaNa said...

hahaa..tension wey mlm td ajak laki mkn sate samuri dia xlayan
huwaaaaa
mencik ko

sW33tdARLiNG said...

apa kes tayang satey..?? muahahahaha

Kyra said...

MAMAM satey tea time yer..cedap tu...
cik pepel ni berat 46.5 jer..kuwus jer tu
nak berdiet apernyer..dah mantain dah tu..

✿ etiey erywan ✿ said...

wah cayalh.. tea time makan satay! hahahahha.. fevret me tuh

wahida said...

huwaaaa!! mak jeles ngan berat ko nyah!! apa kata ko amek sikit lemak kat badan aku neh?

Eye_nee said...

tea time bagai ko yer..ketupat satay sumer...ala baru 46.5 per de hal...boleh mkn lagik tu..hehehe...

♥MAMASYAZA♥ said...

kalo akak 46kg tu dah cukup ok, akak ni dah 57kg tau, tambah membulat sekrg ni, tp langsung takde inisiatif nak berdiet

applemintlady said...

kak,
ada sate tbaik kt uptown s.alam..
nk update card reader plak jahanam..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Wanie ~ nie pun orang belanja hehehe...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ meh kita g kajang cari satay... ehehehhe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Fieza79 ~ hehhe dengan sate pun jadi la posing kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ badan dah rasa berat kak..huhuhhuhu..nak kena turunkan skit...500gram pun ok la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ tue pun dah naik skit beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ ringan skit jerk kot dari hanim...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahahah marah lak mak tiri aku nie.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hehehe bleh2 akak nak satu jerk ke?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ xleh naik banyak2 nanti badan rasa berat...huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ sedap2..yummy..yummy..nanti mai kl akak bawak p makan sate na...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahahahahahahahahahahah meh sini syana aku bawak ko...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahah terliur kan..kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Kyra ~ hehehe kuruih ka?? tapi awat rasa badan berat..huhuhuhu..meter tue salah kot...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿ etiey erywan ✿ ~ hahahah orang belanja rembat jerk la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ hahah cukup2 la lemak kat badan aku nie nok...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ datin makan lagi ke..orait..hari nie aku bedal nasi lemak telur mata..bekpest...tengah hari nasi paprik ayam...petang siap beli kepok lekor ngan goreng pisang....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

♥MAMASYAZA♥ ~ hehehehe eida nie pun konon jer nak diet...huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

applemintlady ~ ala tunggu update nanti akak terjah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails