Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, March 28, 2011

xmo cakap banyak...

hari nie..sebabkan isnin aku bukan monday blues..sebab hari nie pakai baju merah menyala2..
nak elak mood monday blues la kononnya kan.. :P



tapi sayangnya...walaupun cuba nak elak mood monday blues...tapi.......

aku sangat mengantok.....sebab hari nie aku posa....
fuhhhh permudahkan la urusanku dalam meneruskan posaku hari nie...


so sebab mengantok dan posa......xmo cakap banyak2....




V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V



mari kita tido...
jeles oooo tengok amani sleep sampai terlentok2 gitu....



meh kita kasi close-up skit...
budak yang bangun awal pagi...dan kena mandi air paip kul 7.30 pagi...sebab dia telah mempoo-poo .... *amani memang xmandi air suam bagai dah...dia mandi ngan air paip jerk best skit..sejuk...hehehehhe*




nyenyaknya anak bonda sleep...
amani klu sleep memang mata xrapat...
tue memang keturunan kot...sebab aku pun sama jugak mama aku cakap...
*klakar teringat anak cousin aku dia cakap amani bangun...sebab mata xrapat..dia punya la buaikan amani nak kasi mata amani rapat..lahai adam..co cuwweeett sangat...*




sapa nak join amani sleep...meh la..bonda pun dah ngantok sangat nie...
bos lak hari nie xda..obersea...yeyeyeyeyeyey apa lagi..leh la bonda join amani sleep...






notakakikuberbunyi: grandma amani yang jaga amani tue..bukan M.I.L aku dan jugak bukan mak aku..tapi mak angkat aku jerk..dia bestprenz mama aku dah 30 tahun ++ dah...sebabkan mama aku ngan dia dah macam sedara...so dia sudi la nak tolong jaga amani....


39 comments:

SURIA AMANDA said...

terus rasa mengantuk yang hamat nih..huhu..

eLLy said...

alahai tomey nye dia tido..
auntie pun rasa mcm nak join tido kat tepi Amani tu .. Zzz

-oP_ida- said...

teleng pala amani......khuyuk lena...ataih car seat bauuu kedai..hahahahahaha

amani comei sangat..ikut sapa tatau

A D I A said...

eh ko tinggal pose sebulan kan sbb berptang kan? berapa hari lagi nak ganti ni? aku pun kna ganti bykkk gak ni tapi belum start. uwaaaaaa.

lawa hairband amani. auntie nak pinjam boleh? anak auntie takleh pakai hairband, dia nak maintain rambut cacak2 je.

Eye_nee said...

syokkk ooo tgk amani tido..rasa cam nak jadik kecik balik semula...time mkn..mkn..time tido..tido...tak de poblem nak handle...tak der cerita sedih nak story..tak der duka dihati...semua baik2 dan hepi2 belake....

♥MAMASYAZA♥ said...

jeles arrr aunty tengok amani sleep nyenyak camtu, nak join skali la kalo camtu

Dee said...

siap terlentok2 ar..anak2 kak dee pun lps je 3 bulan..kak dee belasah bagi mandi air paip..tp kalo hujan..idaklah kan..smpi skrg mandi air sejuk depa suka..tulang pun kuat kata org tua2..

sW33tdARLiNG said...

serius, aku pun dah ada penyakit monday blues.... lemau jer rasanya!

syanasaid said...

ha terjawab soalan kt otak aku..hahaa
puas gak aku pk bile asa plak mama ko dok sini kan..hahaha

wey suci jek muke anak tgh tido kan

Ena said...

NAMPAK DAH BESOR JE AMANI SLEEP GITUW KAN..
NAK ADIK NAK ADIK..
EH! TETIBA!! ;p

ratusiput said...

amboi amani pepagi dah pakai sekap rambut eh...maintainnn gitu..

Mama GeeJaa said...

rs nk titon gak nih bila tgk amani titon lenaa gitu...

makdara TERdiva said...

nak join gak lah..perut dah penuh ni.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ hehehhe jom tido....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eLLy ~ untie bleh2...tepi jerk taw..hehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-oP_ida- ~ kekeke bau kedai dah ilang la nie tinggai bau keta bonda dia ja....amani comey cam bonda la..heheheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ amani dah habis dah zaman rambut2 pacak nie..hehehhe...aku 30hari beb..baru dapat 10 hari ada lagi 20 hari nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ yeah..betoi tue datin...rasa nak jadi kecik jerk slalu kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

♥MAMASYAZA♥ ~ kekekekke bleh2..meh la untie join amani sleep...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ kekekeke eida hujan pun hentam bagi mandi air paip jugak..heheheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ yeah...aku lemau + posa...bertambah2 lemau...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

syanasaid ~ ekkekekekekek dah terjawab dah nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ kekekkeke nak adik nyek...sabarrrrrrrrrr

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput~ kekkekeke sentiasa bersiap anak dara nie..hehehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mama GeeJaa ~ kekekeke meh rr titon meh...

wahida said...

err, korang ni sama lak ngan aku dan anak2...kalau tdo, mesti mata tak tutup rapat...
masa aku mula2 kawen dulu, laki aku duk konpius aku ni dah tdo ke blom, dia ingat aku belum tdo sbb mata tak katup, so, dia nak ajak aku sembang...hahahaha!!

ieda said...

alor2 cumeinya amani .. nampak amani matang sgt2 pueh akak belek nengokkan amani nie :))

Cik Jari said...

comyenye die tdo..org kata,lau budak tdo mata tak rapat,itu tanda budak bijak...hehe....bijak bijak

Dilla Ady said...

ari ni mmg monday blues la..rase nk panggg org jek..huhuhu

So Shy Lady said...

alala....amani sweetnye....;)
bila ntah nak ganti pose nih....

slamat bbuka ye!!

mummysyafie said...

tengah tido pun amani nampak comel. macam abang gak tido mata tak tutup rapat.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ ahahahahahha sama la kita kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hehehehehe belek jangan xbelek kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Jari ~ ye nyek...amin..mudah2an betoi la kata2 tue..amin..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dilla Ady ~ huhuhuhu takutnya..garangggggggggggg

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

So Shy Lady~ jom kita ganti posa sama2 jom..hehehhe ada lagi 20hari nie...uwaaaaaaaaaaaaaaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ abang pun tido mata xrapat nyek sis...alolo mesti cute kan..hehehhe

Softtouch [Hanim] said...

alahai nyaman nya bila tgk amani tido..rasa sejuk je mata untie nie..dpt cium2 masa dia tgh tido nis edap nie..hheeeee..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ kekekekeke bleh2...meh2 jumpa amani meh..leh cium amani puas2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails