Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, March 22, 2011

malu bertanya sesat jalan...

pagi yang ujan...dan sejuk.....bestnya kalau hari nie cutikan...leh bergolek sama2 nan amani...
semoga hujan pagi nie membawa rahmat dan membawa pergi semua kelukaan dalam hati...


apa yang penting kita hapie.....hari tue lepas balik dari makan ikan bakar tue....
teman my gurlprenz pegi bengkel keta...
sebab dia nyer econd keta dah cam ketuhar gelombang micro punya hangat kan...
ahhahahahahahaahahha ampun kak...tapi ko jugak yang cakap kan..panas kan...




seperti biasa..aku harus suka lebey...
my gurlprenz so-so jerk......
yeah u go gurl...yang ceria e2 aku....yang gelak kuat tue pun aku...hahahahahahahaha
see betapa kerdilnya aku....nampak kepala jerk...hampeh btoi....





nie mintak tolong opismate aku amikkan gambar nie...
baru la dapat bergedix2 skit...
*opismate aku yang lelaki tue cakap..nie mesti nak hapdet blog nie siap amik gambar bagai..hahahaha harus la weh...kata blogger.. :P*






keta SPA......klu naik time tengah hari...kompom terbakar kalori....
tapi keta nie la yang banyak berjasa tuk aku...kuar lunch...
tenkiu waja...




opismate aku tengah dok berdiskusi pasal mende ntah...
aku curi2 amik gambar diorang....
masa nie mekanik tue xda pegi amik barang...
sementara nak tunggu mekanik tue balik...berdiskusi la pasal keja dulu....gamaknya...




bukti dalam bengkel keta.... harus ada..
skrang nak buat apa2 kena ada bukti..baru orang percaya
hehehhehehehehehhe
sekali aku telah bertanya satu soklan kat budak2 opis aku masa kat dalam bengkel nie...

aku: nanti diorang nak letak kat mana tong gas nie.... *sebab aku nampak tong gas econd tue...*
diorang 3 orang: *gelak xhenggat....* wei ada ka letak tong tue.....orang letak gas jerk la...
aku: *blusher....* huh' malu bertanya sesat jalan hoke.. (ayat kaber baik punya...)
diorang 3 orang: keep laugh to me..*memang hampeh...*





ok mekanik sudah balik...
sila la check it out k....
berapa banyak yang nak di masukkan gas tue...



ok adik2...tong nie bukan nak letak dalam bonet keta yer....
hanya sedut dia punya gas kasi tambah dalam bekas tue jerk...
ala ai know la....now...hari tue jerk ai xtaw.......



notakakikuberbunyi:suka bawak keta laju2....pastue sangat xsuka bila ada orang hegeh2 cam dok berchenta time aku nak pegi n balik keja...please ye...bukan depa keta aku kalau nak berchenta....:P

24 comments:

Cik Pah said...

aku pon bukan tau sgt pon pasal enjin nih suma..tau start kete jalan.. yg penting tayar ada angin.. minyak mesti ada..itu dah kira cukuplah tuh

-oP_ida- said...

owh encik mekanik......
teringatkan saya pada sesorang........=(

Eye_nee said...

muahahahaha...tong gas letak kat bumbung kete....tak pon letak bawah seat penumpang...tetiba feel nak gelak kan ko jer rasanya...ampun yer Datin..i sengaja ni...

rasp said...

sib baek gak bertanya...
at least dpt gak pelajaran baru...

Ena said...

hehe..

akak plak bawak slow bukan bercinta.. tp memg akak taktu nak bawka lelaju kecuali kat hway.. huhu.. sian akak kan.. :D

SURIA AMANDA said...

hahahaha..apa la akak ni..ada lak ke situ..bkn mcm tong gas masak la...

sW33tdARLiNG said...

heheheh sekali kasi taruk dalam bonet laa tong tu... wakakakaka

Dee said...

yang letak belakang bonet tu tong gas ngv je..hihihi..

ratusiput said...

nasib baik ko tanye kan...lenkali rekod perbualan tu...masukkan dlm utube.ehehe...

wahida said...

x pe, aku x gelakkan ko, sbb aku pun x tau...muahahahaha!

Ena said...

eida,
ni akak kasi link blog kak fieza79 yg buat tutorial tu..

http://fieza79.blogspot.com/2011/03/tutoriol-cara-nak-buat-blockquote.html

makdara TERdiva said...

aku tau naik keta jer.. :D

eMMe said...

wa de citer nih....lu...tapi tak mo ar tulis kat blog, wa citer kat lu sowang je, wah! spesel........hehehehe
ari tu on hiway on da way balik kg mr HuB wa, dok ngah laju ni, lorong paling kanan skali...kete belakang wa lagi laju la, dia kasi hi beam, mmg gayanya tak sempat2 nak potong, main cucuk2 sgala, mr HuB pun kasi la potong, mr HuB lak kasi hi beam, dia siap tunjuk tangan isyarat lucah, hibeam lagi!, kuar tunjuk jari tengah!hi beam! dia jari tengah lagi!!! dah jauh tuuu....gelak je wa dgn HuB tgk perangai org cam tu...hehehe...

✿ etiey erywan ✿ said...

lama tak mai sini. sory dear... kekangan waktu yang sanagt ssangat. nasib baik spital ni laju je wifi. bolehla singgah kejap semnetara ee tidur

ieda said...

weh dikkk ko buat akak terkucil baca citer ko nie .. ekekekk
ko memang kecik lah dik .. ntah2 mcm eliz jer koot .. :) haa kalau ko duk sebelah akak kan ada lah agaknya cam pic ko ngan gurlprenz ko tuu ekekke :)

ceria kan hati mu cayunk .. buquq tau kalau ko sedih ekekke ( ngosekkkk )

Dilla Ady said...

ari tu pun baru pas top up gas aircond..tp sume pun hubby la yg uruskan..dilla tau drive pegi balik keje jek..huhuhu

eh, da tukar umah baru la..same kaler pulak tu..leh geng nih...

Mimy Hamid said...

bab aircond dalam kete ko jgn memain...bila tang hujan berguna..kalu tang tengahari takde aircond ngan panas terik ..hangatttttttt

Ogy said...

hamboi2 gigih bergambar dkt bengkel....mama gak yg hati tak kering...nk posing kt tempat ramai org malu...hee hee, tp buat selamba jelah kan....bukan buat salah pun...

mummysyafie said...

kira nya waja tu spa bergerak lah yer eida. bleh la tumpang nanti..kot2 bleh kurangkan lemak

qellissa said...

hihihi..ai oso dun know cemana rupanya org letak gas kat keta..=) tau bwk keta je..yg lain2 tak tau..

azzey said...

Dh namanya blogger harus ada gbr kan....:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ ko yang keja co jual keta pun xtaw nyek..hehehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-oP_ida- ~ ce cita..ce cita....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ sampainya hati mu gelak kan aku datin...ai sentap kang..u xdapat tengok ai makan2 lagi..ahhahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails