Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, March 23, 2011

ko..ko..ko..ngan korang jangan buat2 xnampak hoke...

an ebening in paris.................*cewah verangan sampai ke paris kan....singapore pun lum sampai...:P*

nampak e2 tajuk N3....so di harapkan ko...ko..ko..ko..dan korang2 semua..jangan la buat2 xnampak gadget baru nie hoke....






dah nampak ha apa lagi...xreti2 nak sign in ke?????
cepat sign in sebelum aku majuk dan privatekan blog nie..
ahahahahahhahaha waakkakakakakakakaka...gila keji punya ugutan....
vajet nak retis jerk kan..hampeh btoi....
thanks kak elly suriati ngan liza razak eh new pollower nyek...tenkiu lalink.....dah nampak gadget mak tue..ahhahahaha :P



notakakikuberbunyi: ada dak reader aku yang area shah alam??? esok aku ada kat F&N shah alam..jom la kita lunch sama2....ada bran ka?? :P

11 comments:

MiYOKO SuKi said...

phewwiiittt...ada gajet br tuuu..

nmpk2..sape tak nmpk buta hati la tuu....

*cam kenal je liza razak... :)

ieda said...

haaa camnooo naksign in mender nie dikkk ...bundusss sekejappp ekekekke

✿ etiey erywan ✿ said...

hahahha napak... wah ayat! memang sentap mak.... tak boleh nak sign in. cam en nak buat tuh weh.. pernah gak letak gadget ni tp nk loading lembap... terus delete

InaAchik said...

nak sign in katner nok...
xder pon!!!

Eri-chan said...

aku mcm tak pandai nak sign in..haha

Dee said...

akak yg sengal ke apa ni..dr td cari celah bedah mana nak sign in..gadget tu dh nampak..tp nak sign in nyer kat mana wei...hahaha..mmg akak ko sengal..

Dee said...

dah tau..lenkali ckp ar sign in kat follower tu..merata aku cari celah bedah mana nak sign in..wei..baru akak perasan..all this while akak x follow ko..hahaha..xpe..yg penting akak pengomen setia blog ko..hehehe..

eMMe said...

sape dowang tu?
kawan2 lu ka?
kim salam eh! hahaha...

Mama Gee said...

tak reti nk sign in...camno nih...hik2

Kaseh said...

camner nak sign in ni babe...tak reti..

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah carseat amani tu...sesuai utk amani..oo mahal ye dia senyum..xpe xpe gegirl elok senyuman tu mahal..sekali senyum semua org cair n tertawan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails