Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 10, 2011

I Hate U...PHD

monin.....PHD....stand for perasaan hasad dengki...
ohhhh yang tue memang aku benci..dan aku benci jugak klu perasaan tue ada dalam diri aku..
tapi kat sini bukan nak cita pasal PHD nie...
tapi PHD....Pizza Hut Delivery la...

heheheheheh hari weekend hari tue...en shukri kena keja... dah cam bangla taw keja tiap2 hari..
makanya tinggal la aku ngan amani jerk kat umah....

sebabkan amani adalah sangat ngengada....bonda xleh ilang dari pandangan mata dia...
mula la nak ngek2...makanya...jalan penyelesaian tuk tidak menguruskan badan adalah....
order delivery service sudah........

gila ko...maw kerempeng aku..xmakan tengahhari 2 hari kan.. :P



motor man dah sudah sampai depan gate....
skali lepas amik jerk pesanan tue..makcik sebelah umah tengah usha lak..
mesti makcik tue cakap...gila pemalas la budak pompuan yang cantik nie...
*motip nak jugak mengaku cantik kan..panggggggggggggggggg*



pizza ada promo baru tuk delivery skrang...
sebabkan hari tue ada flyers dalam peti surat kat umah aku tue...
sebab tue gigih nak try n error kan...


jangan ko tanya napa keta flyers tue dah ropa ketas velacan...
nie amani la..dia sangat suka papers hoke....
dapat paper....kat tangan tengah pegang menan pun dia buang taw.....


yang aku order adalah...seperti di bawah...
atee makan sowang2 jerk pun...amani..usha sudah bonda ko makan...




ada 2 box...
idak ler 2-2 tue pizza ...gila mentedarah aku klu 2-2 box tue pizza...
dalam plastic tue...air tin pepsi...
sebabkan aku xminum..so simpan jerk la..dalam peti...
en shukri xnampak la gamaknya ada air tue dalam peti...
xterusik pun lagi ha..
xpa nanti sesapa mai umah aku jamu air pepsi jerk la nyek...:P
*kedek x agak2...:P*





nampak harga kat resit tue???
xnampak sudah.... :P
murah jerk...27.50 sajork..nett price...





new pizza...
sedapppppppppppppppp tapi jenuh la aku nak buang bawang2 tue...
i dun like bawang...so bangla hoke klu makan bawang...
hahahahahahahahaha jangan marah k..sesapa yang suka bawang tue....



dalam box yang lagi 1 tue....ada roti..
ganti garlic bread...
baru jugak nie..sedap..gila la..cheese melimpah ruah hoke....
lepas makan..jangan ko terkezut tengok jarum penimbang berat badan k....

28 comments:

eMMe said...

ingatkan budak deliver tu ade wat salah kat lu, rupe2nya....nak puji PHD yg sememangnye sedap, hahaha! lu order mcm makan berdua, mesti lu boleh habis sekelip mata, terlopong amani tgk bonda dia ngap! sowang2! hahaha....

qellissa said...

mcm sedap je roti dengan cheese melimpah ruah tu.

-oP_ida- said...

tudiaa pagpagi layoq pizza....
uwaaaaaaaaaaa
NAK SATU SLICE...EHEHEHHEH

bila tuan bLoq nak menjeLma nie..RINDU like crazy DH NIE....huwwaaaa

mama iris said...

ok....jap lg saya akan order..kalau saya gemuk semuanya salah kamu tau...huhuh

SURIA AMANDA said...

cea...mkn pizza erk..akak makan banyak2 pun akak tatap kurus la..nak kurus mcm mana lagi ntah akak ni...makan jer..

sW33tdARLiNG said...

hoii aku suka makan bawang taww!! hahahaha

SyaNa said...

amboii amani sebok sgt smp xkasi mama kamo masak ek
hahaaa

Cik Pah said...

wah..itu baru punye roti kah.. aku sudah mula jatuh chenta..nnt aku nak usha jugak

atty's said...

lor kty baca citer ni ingat makcik seblh umah dengki ngn ieda sbb order piza..hahhahhaha..

terliur tau tgk pizza tuh

eLLy said...

alahai dik.. ko mencabar ke imanan ku ;)

bread with cheese memang terbaikkkk

✿ etiey erywan ✿ said...

hahahahah hang memang kreatif! nyampah buat gempak aje

Eye_nee said...

tajuk kau mmg mcm nak maki somebody kan...ciss i mmg selalu tertipu dgn propaganda u la datin...i nak call datuk jap suh order PHD tu...exacly sama dgn apa yg u mkn...PHD sgtt i ni kannn....hahahahah

ratusiput said...

ceh tak makan bawang budak ni.rugi2...

nasaoji said...

terus telan2 liuq tingin!...putrajaya tak dak dilevery pizza hut..ader dominos jer... :(
nak p alamanda, sokmo tersasar bila lalu dpn pizza hut itu.. :(

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ amani tension jerk tengok bonda ngap2 xberenti2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ memang sedap babe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-oP_ida- ~ ehhehe tuan umah buat terapi minda pepagi nie

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mama iris ~ ahhahahaahaaha salahkan pizza tue la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ makan xberenti dah nie ha skrang nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ ahhahahaha wakkakakakakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ bonda dia suka jerk sebenarnya...xyah masak..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ tekak aku ok jerk kak roti nie sedap...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ ehhehe gimik jerk lebey kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eLLy ~ sedapkan sis..bread dengan cheese...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿ etiey erywan ✿ ~ hahahaha u tertipu jugak ke mummy..?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahahahahahahahahahahahahahahahaha....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahaha jimat bawang..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji ~ kat area umah akak pun baru jerk ada...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails