Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, March 7, 2011

RASAMAS

selamat tengah hari....semua dah lunch ke?????harus la dah kan..ke ada yang posa @ diet hari nie...

sila baca tajuk tue dengan nada iklan rasamas tue taw...
baru la dapat aura berahi skit...lalalallalalalaa..


anyway last week...hari yang aku feeling pemandu pelancong tue kan... lunch time..
aku pegi lunch dekat sri serdang.....

temankan my gurl prenz pegi bank dekat seri kembangan...lepas tue kitorang g lunch dekat RASAMAS...

sebenarnya dah lama dah aku teringin nak makan kat restoren tue...
hari tue pegi dengan en shukri dekat ENDA PARADE...skali dah tutup plak...
terus kiciwa...bawak diri...:P

nasib baik my gurl prenz tue cakap dekat sri serdang ada jugak restoren nie...
terus jerk laju2 kata nak makan kat rasamas....




RASAMAS sri serdang....



jangan btolkan screen anda......
memang motip gambar nie senget2 taw....:P




my gurl prenz tengah mengkaji menu...



fresh oren kurang ais n milo ais kurang ais...




nie aku punya...ayam Blackpepper... sedap sangat ayam tue..lembut jerk....
tofu jepun tue...sedap tapi gila babun punya panas....nie mesti panaskan pakai microwave nie..sedap dia punya panas tue..len macam taw...






my gurl prenz lak...ayam madu..
i xrela dimadu tajuknya... :P





dessert pilihan kitorang....
ubi kayu ngan aiskrim...sedap..i rekemended....




cake lava...pun sedap..tapi sayangnya...diorang hantar dessert nie awal sangat..
kitorang makan nasi xabis lagi pun....
makanya harus la aiskrim tue mencair kan..




i tell u...aiskrim tue cair terus...huhuhuhuhuhuuh
nasib baik sedap jugak...



notakakikuberbunyi: sepanjang minggu nie....semua N3 adalah autopublish ye.....so jangan la korang mengharapkan aku akan BW kat umah korang taw minggu nie...aku qadha balik next week nyek..

13 comments:

rasp said...

1st time tau ada dessert ubi kayu dgn aiskrim...ermmm jakun skit..

kakchik@ella said...

uik?? sedap2 makanan tu.

eLLy said...

tak pernah lagi try kat mana2 rest Rasamas..

Cik Pah said...

ohh..sedap.. melting in the plate..bukan di mulut..

Eye_nee said...

Ubi mkn ngan eskrim..i teruja nak makan la Datin..selalu i mkn ubi tu ngan kelapa tak pon sambal tumis...u tau la Dato'..inginkan makanan cara desa tercinta..i moden...hehehehe...

Kyra said...

terlioq mak..dah la mak dalam proses mengempiskan pewot ni...ni lapaqqqqqqqq cik pepel oiiiii

sW33tdARLiNG said...

serius tak penah masuk sini lagi

Just Call Me Bitt said...

perghh gile kentang sedapnya la hai cake lava tuh

Dilla Ady said...

kt kluang takde rasamas tau..padahal voucher nih melambak2..buang jek slalu nye..huhu

kathy jem said...

desert die mcm menarik... =)

ieda said...

wah2 dikk cake lava tuu mengancam lahh huhuhu

Softtouch [Hanim] said...

pernah mkn sekali je rasamas..rasa dia boleh tahan jgk.....sedapnya choc lava tu...

-oP_ida- said...

best gak erk...RASAMAS nyew menu..
harus cuba pas nieh.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails