Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, March 24, 2011

yeah memang saya sombong pun...so what.....???

alolo...sangat sesuatu hoke ....
tajuk xda kena mengena dengan yang masih hidup ataupun yang dah meninggal dunia...
nie hanya rekaan dunia semata2... :P


hari tue....kebetulan JJ ada buat sales tuk card holder 15% tue kan..
*kalau yang sales 15% nie...barang best buy pun dapat less taw....tapi bila buat jcard sales yang besar2an tue..item best buy xda less...sila take note yer....*
so harus la mengambil kesempatan tuk membeli sesuatu tuk amani...
lagipun memang aku dah janji ngan en shukri...aku yang nak beli....
so janji harus la di tepati ye idak....


ala bukan beli apa pun...belikan amani car seat jerk....
ateeeee nak tunggu my dear warehouse tue...leh gugur jantong aku...
ngan budak cinonet tue...

korang xcaya..nak tengok betapa rakusnya anak aku tue...
bila dia dah xpert bab2 menerap nie..kan sebelum nie..aku letakkan dia dalam bakul kan...


V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V





cee korang tengok....camna aku nak tunggu sampai sales...dia siap leh menerap hoke dalam bakul tue...
adoi la anak oiiiii darah bonda ko naik menggelegak la tengok peel ko nie....
dia leh siap usha lagi tue....
suka ko kan...buat bonda ko naik darah..

makanya sebelum keadaan menjadi lagi parah...maka baiknya aku pegi belikan dia nyer seat sendiri...





brand sweet cherry jerk pun....
hehehehehehehe en shukri berkenan dengan design tue...
so terus jerk la grab....malas nak pening2 kepala dah...




tayang muka bonda yang kena belanja anak kesayangan dia car seat..
huhuhuhu nasib baik duit bonus ada saki baki lagi...:P



motip sangat kan...nak senget2..bajet nak nampak effect ayu..
xcaya cuba korang amik gambar senget2 kepala cam nie..kompom ayu...
sila percaya... :P



makanya....keesokkan harinya...budak masham e2...dah boleh velangak dengan car seat dia sendiri....xsen hoke...mentang2 dah xkena bedong kan...
siap nanyi2 gumbira....
ewah2...sakan ko kan budak kenek...




apa tengok2....amani dah besar la....
dah boleh duk kat car seat dah..xmo dok bakul dah la..




nie mood hapie la kononnya tue...
siap nak menggeletis bagai...



muka xpuas hati jerk kan....
gila sombong hoke minah kecik nie...
dah sampai umah grandma dia kan..dia leh buat2 xnampak jerk grandma dia panggil dia...
ewah2...kan main ko kan nak.....
pastue bila orang sebut bye..baru nak pandang...gelak2...

yeah...anak aku memang sangat susah nak senyum....senyuman dia tue bak kata grandma dia..


Zara Aluwi Her sweet lips smile, like a man with a million dollars in the bank and no checkbook. Her smile only takes a moment.March 2 at 6:51pm · · 1 person


yeah i told u....anak ai memang senyuman dia limited time jerk.....


notakakikuberbunyi: ohhh lupa la..grandma amani pun blogger taw....dan selalu sangat menang contest yang grand2 jeles ai....ooohhhh dia jugak seorang novelis....kalau xcaya sila skodeng kat sini....zara aluwi mak sowie yer...promote mak tetiba...heheheheh peace....

20 comments:

eMMe said...

elooo...amani! auntie eMMe datang jenguk amani, tapi kan, wa tgk gambar2 anak2 lu, mmg senyumannye mahhal, tapi comel, itu wa suke tu,nak jenguk blog mak lu plak...peace~

-oP_ida- said...

anak darew memanglaa kena sumbung skit..ramah lebih payah lak nnti..hahahahah...

makin besaq, makin cumiLLLL>...cepat balik penang nak jmpak woooo

rATu kEBaYA said...

ieda... MIL eida novelis ye.. laju akak mengkliknya.. hehehe..

dhia fitriah said...

yeahhhh itu dia!! bonda amani da update cite amani!! amboi amani, dah x boleh dok dlm bakol ye.. same mcm dhia ye.. skrg melasak dlm bakol.. cuak jugak kite.. harus shopping car seat jugak ni!!

SURIA AMANDA said...

comel la amani.....suka tgok mata dia yang bolat tuh..

✿ etiey erywan ✿ said...

gerammm betul mummy dengan anak dara nih.... sombong ker? hhhaha guesss thinking..

Mama Gee said...

vavava cayalah grandma....ada blog jugaaa yaaa...hehehe

kalo senyum mesti comel lg si amani ni..geram tull...

Kaseh said...

dalam hati amani kan dia kata..yeayyy new car seat for me...mceh bonda..

Cik Pah said...

makin lama makin comel jer amani tuh..mata bulat bersinar.. minum innershine ker ? hahahaha

Eye_nee said...

Ye la Ko pon satu kan...dia kan dah gegirl la bukan babygurl lagik yg nak duduk2 dlm raga angkat sendiri..hehehe..mau pegi tambah target komen kat bloq novelis...

Fieza79 said...

waahh dpt car seat baru..patut la namo senyumm..tkpe gegurl harus sombong sikit2 hehee..

wahida said...

gila la ko, duit bonus ada saki baki lagi, kalau aku, duit bonus tu, 3 ari dah abes...hahahah!!!

aku suka bulu mata anak ko...nak pinjam!!

mekchu said...

baru lah selesa nak bejalan jauh... apa lagi, dah ada car seat baru, bawak lah amani jenjalan.. tak paham2 ke???

amani ada penyakit pelik sama mcm mi-cah.. tp sekali senyummmm, gugur jantung.. manisss sgt :)

ratusiput said...

ahahaha...kite tgk bape lama amani tahan dok dlm car seat tu.jangan pasni dia pandai bukak sndiri belt car seat tu sudah.ahaha..

sW33tdARLiNG said...

amboii tetiba aku kena marah sebab klik kanan kat link mak kau... apa daaaa!

makdara TERdiva said...

wah! hari2 lah amani duduk dalam car seat.. :)

Dilla Ady said...

ingat sape la yg berlagak tadi...budak chumel nih rupenye..hihihi

wah, mak eida pun blogger rupenye..

okeh nk serbu sana jap..

mummysyafie said...

akak kalau pegnen sekali lagi..semua kena beli baru. yang abang n wawan dah bagi kat org

POSH76 said...

kecik2 jer sombong tu nanti dah besar mesti tak sumbung cam mama diakan hehe

rasp said...

arini bonda belikan car seat...
esok bonda belikan car plak ya...
compom amani sengih tiap2 hari lepas tu hahahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails