Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, March 18, 2011

dulu pikir pasal sendiri..skrang kenapa pikir pasal dia lak...

selamat petang jumaat semua...
camna hari nie...ada tenang ka????
aku?? tenang2 sajork...tapi kan..kan..kan...
ada orang tue kan...dia xtenang hidup hoke...
klakar...xabis2 nak menyalak...
sampai orang malas nak komen apa2 dah....tue la..menyalak lagi...kan dah......


ok la..lupakan kisah si penyalak yang asyik dok menyalak gunung xabis2 lagi tue...
awas ko penyalak..jangan sampai aku buka rahsia ko dekat semua orang... :P

nebes dak baca..hahahahahahaha *orang xsuka xkan baca lagi kan..tapi dia nie jenis xsuka tapi kalut nak baca..ahahhahaha ko nie kalut taw...*


malas la nak cita pasal "wong edan" tue....tarak guna...
meh sini aku nak cita kat korang pasal kelebihan bila laki keja warehouse.....yang menyimpan barang2 keperluan peribadi ..


ish idak ler tuk aku ha...nie tuk si kenit tue la....amani masyam2...




co tempat laki den kuje....




satu kotak.....
semua barang si kenik tue jerk.....

apakah barang yang sampai sekotak nie kan...
meh2 kita skodeng..





V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V



tadaaaaaaaaaaaaaaa petpet in d house....

hari tue kotak2 nie jatuh...so barang2 dalam tue koyak plastiknya....
klu nak hantar kat store *supermart* mana leh kan..
plastik dah koyak..dah kira reject..
so customer tempat keja en shukri nie buat la sales...
tuk sekotak nie cuma 60hengget jerk....
ada 208 keping pampers...
harus la berbaloi2 kan.......



so far ok jugak brand petpet nie......
kulit amani dapat la terima......
selain dari petpet.....si kenik tue..pakai mamypoko jugak....
mamypoko tue memang x dinafikan la....memang la gud quality kan...
ateeeee mahal pun ye gak kan....
petpet nie pun ok jerk bagi aku....
sebelum pakai petpet nie..penah jugak pakaikan amani drypers tapi cam xsesuai jerk...


korang bagi anak2 korang pakai pampers apa...meh la share2 skit.....
kata sharing is caring....



notakakikuberbunyi: bersembunyi di sebalik topeng alim...sekali bila nampak perangai sebenar..masya-allah.....menakutkan.....semua orang dah sedar perangai sebenar dia....hati2...

21 comments:

SURIA AMANDA said...

lisa lom ada pengalaman lagi..ingat nak beli drpers jer...tgok la...dulu along belikan dania mamipoko tuh...dia leh la gaji besor..

Shu Shinju said...

anak kite pakai drypers....hehehe...

wahida said...

anak2 aku dulu pakai drypers..kalau pakai petpet, x tahan lak kulit dorang tu..ntah apasal ntah...
tapi bila mlm, aku pakaikan dorang mamypoko, sbb ko tau je la anak lelaki ni, mmg kencing kuat..so, mamypoko is the best utk waktu mlm...nak pakaikan siang2 hari mmg x mampulah aku...huhu...

-oP_ida- said...

akak, sofia pakai
cap pet.pOn pet pon nieh...hahahahahhaa

ada g kaa sales nie..nanak jugak....

nida dh try bg sofia pakai mcm-mcm sume tak ngam...PAPAPOKO PN bg gak dia pakai..pun takleh..at last dia nak nieh..JENAMA PETPONPETPON..hihihi....

SUKA pakaging dia, oren kaler..ehehheheh...

Dee said...

anak k dee semua boleh..tp mmg skrg pakai petpetlah..

atty's said...

kira murah tu kan ieda..
lama dah tak beramah mesra ngn pampers..dulu2 anak kty pakai huggies.ngn mamy poko , pakai gak petpet..elok je.

MiYOKO SuKi said...

ank menakan sy pakai huggies....

eh??? ye ke ek???

Ena said...

erm..
masa si kaka dulu pakai drypers jekk..
si irfan pulak serasi ngan petpet..lain2 tak jalan.. tp ok lah sbb murah kan.. :D

ratusiput said...

anak akak dulu pakai drypers je.tu kire dh ala2 org kaya punye gakla kan zaman tu.sebab ramai yg pakai.makin lama makin mahal.pastu pakai pet2.pun dh mahal skang.sekali skala pakai huggies.tp cepat full.tak best.pakai mami poko bila g jenjalan lupa nk pakai pampers je.sbb kat shell atau kat 7 eleven byk jual yg travel tu mami poko.jd nampakla murah skit kan.nk bli sume mami poko tak larat.mahal.skang ni akak dh bebasssssss dr pampers....ahahaha...oppsss lupa pampers sendiri la pulak...

Eye_nee said...

Anak akk dolu pakai Pampers dan drypers....Wah tetment ko Pepel....Part yg akk suka

"Awas Ko Penyalak..jgn sampai aku buka rahsia ko"

Tetment ni mcm akk nak bg kat somebody jer rasanya....yg mmg ada kejadian twin seiras dgn ko...

Cik Pah said...

wah..mmg berbaloi2.

ank cik pah pakai yg murah jer..diapex.. tak kira size ape.. rm 27.90 harganye..

POSH76 said...

beli bnyk2 senangkan...mmg ada manusia camni...nampak baik tapi pandai acting...

zamzarina said...

sy sgt suka brand Pet Pet tuh..la ni dah upgragrade la..dulu kaler ijau jerk...so far anak mmg sesuai ngan Pet Pet..kuliti leh tahn..but..sebenornye kitowang ikut promosi..wekeke.kalo pet2 murah..sambaq..kalo huggies murah..sambaq jugak...mcm tu la jugak kalo drypers...n paling x thn bila dah ujung bulan..hehehe..kitowang sambaq la fitti...seb bek anak2 ok jerk..huhu..

mekchu said...

najmi dr kecik pakai mamipoko.. mmg bagus, tak pernah lngsung kena rashes.. tp mahal kan...

pas tu skang pakai drypers drypants tu.. sonang sbb sarung mcm pakai spender tu.. kalo nak pakai yg lekat2 tu, baru baring kan dia, toleh sebelah nak amek pampers tgk2 dia dah hilang.. maka dgn itu, harus pakai pampers lekat2 dlm keadaan dia berdiri.. mencurah2 peluh dibuatnya.. drypants adalah penyelesaian terbaek..

opsss.. serupa buat entry pulak komen kali nih... btw, cantik la pepel baru ni.. terang sikit mata hazel ku ini..

Eri-chan said...

masa aku jaga anak buah aku suka diorang pakai mamypoko jugak. tapi akhirnya mak2 diorang ni pilih pet-pet la, drypers la...ada gak yg pakai huggies.yang pakai murah2 takde jenama pun ada. huh tahla aku takde anak pun, tapi tgk diorg shopping pampers, banyak gak duit habis..

mummysyafie said...

berbaloi2 la eida..abang n wawan dulu pakai drypers n mamypoko. untung kalau beli camni..

♥MAMASYAZA♥ said...

anak2 akak pun mmg sesuai ngan pet pet, mmg pet pet sesuai sgt, kalo guna yg lain mesti berbijik habis kat vontot

sW33tdARLiNG said...

anak2 aku pakai drypers size XL.. motif kasi dengan size...?? hahaha sendiri faham leh tak?? kekeke

Mrs weck said...

mrs pepel : bestttt gilaaa dpt pampers banyak tuh dgn harga murah!! whoaa..jimat! my son guna pet-pet juga! So far pet2 mmg best la, dgn pelekat dia yg boleh lekat n buka bnyak2 kali tu plus serapan yg bagus. Hmm..dah try drypers tapi x besh. Kesimpulannya : pampers memahal pun..kevontot juga di halakan ye tak? hehe..dah tu pakai buang je..bazir je, simpan duit tu buat beli gown amani pun lg ade pekdah..huhuhu.. :) murah rezeki mrs pepel.

Softtouch [Hanim] said...

murah tu ieda...nk kirim..heee...samalah darissa pakai pet pet..kalu mamy poko pakai waktu jln jer...he he he..

anak2 sy pun mmg drypers xtahan...pet2 n mamy poko ok..

Mimy Hamid said...

untungnya ko nok...kalau camni...anak 10 pun boleh..tunggu aku ada anak nanti aku kirim en shukri

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails