Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, March 14, 2011

cun sangat ke ko nie????

assalamualaikum....dan selamat pagi semua......
hari nie aku xbrapa nak sihat la.....batok2....dan baru jerk lepas bedal sebungkus bihun goreng + telur mata.....tetapi sayangnya...lepas makan...
habis aku kuarkan balik semua isi perut...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *aik xkan baru balik holiday dah muntah2 kot...lalalalalalal haip2....aku tengah PMS nie hoke.....*


sebabkan kesihatan kurang baik.....makanya....aku nak hadapkan korang dengan gambar awek yang bajet cun sokmo....
eh tapi memang cun pun kan..kan..kan.....*panggggggggggggggggggggggggg*




*sapa terror kat screen pc aku tue blog sapa???*
nie hari jumaat yang aku dengan tiba2 pakai baju kurung datang keja...
selalu hari jumaat aku sarung jeans ngan blouse jerk..
tetiba hari tue menatang apa dok merasuk ntah...
langsung kena perli baik punya ngan en shukri..
"amani..cuba tengok bonda pakai baju nak p makan kenduri..."
hampeh kan....
mentang2 la bini dia nie pakai baju kurung time kenduri kendara jerk...




posing sebelum masuk bilik bos...
bukan setakat en shukri jerk heran tengok bini dia pakai baju kurung...
ngan my gurlprenz kat opis nie pun heran..
dia siap sound..ko ada event apa pas nie????
hahahahahahahahahha hampeh lagi skali...





abaikan tahap kepucatan muka aku tue yer....




pose bajet cun...lentik2....
mushroom sup kat belakang tue..aku beli masa aku preggy dulu lagi...
sampai skrang xabis2...adoi la.....



notakakikuberbunyi: hari nie datang keja dengan tenang n aman...sebab jalan adalah xjammed...bestnya...baru ku ingat cuti sekolah...patut la...


38 comments:

MiYOKO SuKi said...

phewittt....

"sape bilang gadis melayu tak menawan..."

da blk dr bercuti ek, akak...

Shu Shinju said...

terasa sedikit vangga disitu...ahahaha...

bonda comey la.... bila nak kurus cam bonda ni..huhuhu..

eMMe said...

sgt cantik bergaya lu ari ni
sian wa tgk lu tak sihat, tgk muke pun tau, muke org sakit, wa doa lu cepat sembuh, wa bawak bekal meehun, dah breakfast, tapi rasa lapar lagi! hehehe..slamat hari isnin!

SURIA AMANDA said...

Lisa tau..akak bukak blog neena anuar kan?huhu....akak toksah diet lagi la..dah kurus dah tu..

mekchu said...

kurussssssss......

best nye gi keje main sarung shirt ngan jeans je.. mcm mekchu ni hari2 pakai bj kurung.. bila gi umah org kawin smpai meluat nak pakai bj kurung dah.. ada perasaan mcm nak muntah jugak...

atty's said...

amboi bukan main cantik lagi dia ari nie ..

itu blog neena kan ..

ieda said...

hahahah cunsss aper .. bukan perasan punnn .. mcm amani suke posing2 kan ekekekke

ratusiput said...

ahahaha ko samala ngan akah..g keje kawin je pakai bju kurung.tu pun kalau ble pakai jin aku dh pakai jin.sgt mls nk gosok bju kurung n sgt mls nk mengontrol ayu dgn bju kurung.nk langkah ganas2 pun tak sesuai.

eLLy said...

Selamat hari raya ..

wakakakakkaka

-oP_ida- said...

tuh Bloq budak penang......hat comei lotei tuh.......

lawa laaa sister u pakai cemgini...cair hati Boss tgk akak ceNginik selalu..ehehehehe

Ogy said...

siapa lg nk puji kalo bukan kita...itu tandanya kita bersyukur dgn kurniaan Allah pd kita...kita yakin dan bangga dgn diri sendiri...hee heee

wahida said...

opis ko boleh pakai jeans ek?? eiiii, jeles mak nok!!

sW33tdARLiNG said...

best! dulu aku keje foreign company pun, jumaat buat onar pakai mcm nak pi pasar pun ada..! masa tu ler takde feel berbaju kurung

Ena said...

hehe..
eida, cantik apa pakai mcm tu.. cam kami ni hari2 baju p kenduri.. nak pakai jeans sila jgn datang opis.. huhu..

Dee said...

apa pun..baju kurung ko tu cun..akak pun sama...ari jumaat pakai jeans je..malas tol nk berbaju kurung..hihihi..

Joy said...

selim nye dia...jeles aja tgk ;)

POSH76 said...

cantekla beb anggun tu..tp mmg pelik kalu opis swasta yang pakai kasual hari jumaat...kalu gomen meriah sikit hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO SuKi ~ pewwwiiiiiiiiiiiiiittttt..dah balik dah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ amoih vangga nyek..heheheh...wah nanti acu kurus habis la bonda kena caras..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ wa xsihat la..wa batok2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ xdiet dah la..skrang nie asyik makan jerk...tapi xbrapa nak sihat nie xlalu nak makan..huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ sama jerk mekchu pun kurus jugak...selim melim gitu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ alamak cantik ke kak...ehhehe xla..tue blog budak penang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hahahaha cun nyek...wow...vangga rrr

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ ha tue la pasainya...rimas hoke....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eLLy ~ hahahahahahha wakakakkakakakakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-oP_ida- ~ yeyeyeyey btoi..btoi...100 markah tuk nida...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ogy ~ dan2 terasa insap di sini...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wahida ~ hari jumaat jerk bleh beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ ahhahahahah cam nak g pasar..melampau taw..tetiba bos aku soh g meeting mati nak kena tukar baju...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena~ heheh cantik nyek kak..alolo malu eida taw..ahhaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ baju tahun 2008 tue...masa zaman bujang lagi..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Joy ~ ala lemak tersembunyi u yang xnampak..hehehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ hai posh lama xnampak...rindu sama ko...

InaAchik said...

aku tau blog saper...
blog ERI CHAN! tlg bg hadiah utk peneka bijak yer!

wah2... kemain memuntah segala yer... kesian amani... x cukup kasih syg nanti! ;p

mummysyafie said...

akak pun pakai baju kurung time jumaat je. kalau hari lain mesti dak opis pelik tengok

lawa dah tu nyah..toksah posing banyak kali. badan macam budak umur 17 tahun..ai likeee

Mimy Hamid said...

aku hari hari baju kurung nok...jumaat je suar jeans....kalau aku pki suar laki aku lak perli...ada2 aje

NeenaAnuar said...

cantiksss!! suke aku ngan baju ko tu beb!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails