Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, March 23, 2011

makan..aku memang suka makan....

baru kul 12 kan....tapi perut aku dah berkeroncong berzapin bagai dah nie...
huhuhu walhal pagi tadi sebungkus nasi lemak sotong dah aku bedal....

cacing2 dalam perut aku nie xtif sangat hoke...makan jerk taw...cuba bawak2 bertenang skit...

hari tue....*maknanya bukan hari nie la kejadian nie kan.. * aku makan macam2 kat opis...
pagi tue..my gulprenz pelawa lontong ...... adoi la....sedapnya lontong makcik semak nie... *sebab makcik nie buka warong nasi lemak dia dalam semak...so kitorang panggil dia makcik semak... :P*



lontong yang dah nak habis baru aku teringat nak amik gambar....
tangan yang tengah dok mencedok tue harus la tanganku yang gebusss tue kan...



ohhh bukan setakat lontong jerk menu bekpest kitorang pagi tue..
siap nan kueh koci..yummy..yummy...sedapnya....




nie la ropa paras kueh koci tue...
sedapnya liat2 gitu...uwaaaaaaaaaaaaaaaaa nak kueh koci la.....




isi dalamannya....
nak taw sedap ka dak...kita kasi usha e2 minah yang kuat makan tue jap...




V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


sedapnya......motip nak sembunyikan mata kan....
takut orang kenal identiti la nie..hahahahah
kang takut orang semua taw aku kuat makan hoke...
kantoi mak taw.. :P




apa usha2 xpuas hati moh rr kita jumpa.. :P




habis seketol kueh nie masuk dalam mulut aku...
sedap ooooooooooooooo.....adoi la..dah tetiba terigin nak makan kueh koci lak nie..
mano nak cari nie petang2 nie...

tue menu pagi....pastue masa tengah hari tue...g jalan2 cari makan dekat C4 bandar hussin onn...
pekena nasi goreng tomyam yang super duper sedap...
sebab kitorang makan kat thai fair...
memang pure dari thai la kan...
*mengong sambil dok menaip nie pun berapa kali aku telan air liur taw..adoi la...*

siap tapau hoke....

nak taw aku tapau apa...



|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|






pulut mangga....
ko tengok dia nyer mangga tue...
sedap gilos hoke.......lemak manis...di sukai aku...





tea time aku pada hari tue...
pulut mangga




makan dengan penuh penghayatan hoke...
ober sangat kan..siap pejam2 mata....nak tunjuk eye-shadow 50% ari elianto la nie motipnya....
sila paham hoke.. :P




jemput tengok aku makan kengkawan....



dan dok tayang2 makanan jerk dan2 aku menggelupur lapar nie....uwaaaaaaaaaaaaaa
jom la kuaq lunch....
tensi hari nie aku sorang2...my gurlprenz soti plak..anak dia yang bum2 tue demam...
get well soon alip....



notakakikuberbunyi: kalau xda aral melintang...weekend nie nak jumpa blogger dari sarawak lagi skali...lalalalala bestnya......xsabar nak repeat date kita yunk....

19 comments:

Ena said...

sedapnya...

akak tengah kelaparan ni.. uwaaaaa... hehe

eida, dah p tengok belum tutorial kat belog kat fiza79 tu.. akak ada tinggalkan link kat entry semalam..

NeenaAnuar said...

amboi2... bukan main ko makan sakan ek! weii.. ko dah abis 'berpantang' ke nie beb?

makdara TERdiva said...

arini lunch mkn roti & tuna jer kot! kotlah!

mama iris said...

kuih koci tu kalo dpt yang mcm ada santan masin tu....lagi laaa...erghhhhh....huhuh....over lak!

eMMe said...

bab makan pas kat lu
wa puasa lagi ari nih
tapi takpe, makanan2 yg lu hidang kat umah lu, wa tau, mest sedap2 kan...hehehehe...

ratusiput said...

ceh hasad dengki sungguh makan siap pejam2...bak skit..lapar gak ni mls nk kuo..dh ujung bulan.ahaha..

Cik Pah said...

takyah la ko nak amik gambar tak nampak mata tuh.. taik lalat atas bibir ko tuh dah jadi trademark ko pepel oii..

yg best.. makan ngan penuh penghayatan sampai terpejam mata.. lawaklah tuh..i loike

rATu kEBaYA said...

akak tak makan tgh hari lagi ni.. malas nak g tapau.. makan balance kuih pagi tadi je

kakchik@ella said...

yuss, tiga2 ella suka. nak pulak kueh koci bersantan tu. Hmmmm .. marvellous!!

atty's said...

kuih koci tu mmg kty suka sgt..

mana weh ko beli pulut santan + mangga kalo le ade kat sini , nak beli jugak

Fieza79 said...

amboi smpai nya hati tayang makanan sedap2 mcm tu pd ibu tgh peknen ni huhuu...

rasp said...

masyaAllah sis....
kesemua food tu memang meruntun jiwa raga ku.....

Ogy said...

isk2...kita berdua leh geng makan bersama...mama pun suka makan..muahahahaa..

adess terlioo tgk pulut mangga tu..kejamm tul tau...

Dilla Ady said...

untung eida nih tak yah nak tahan2 makan..badan slim jek...jeles ai tau..

dilla nih, kena sekat2 makan...da sekat2 pun molat jugak, kalu tak sekat lagi laaaaa...huhuh

arghhhh...kecap2 air liur jek ai tau tgk yu posing2 makan camtu...eeee...geramnye, rase nak rampas dari tangan eida tu pastu ngap...huhuhu

Eye_nee said...

Ko ni kan suka nak i marah ke Datin..i gadoh2 ni i alegic tau..kuih koci itu kalau pon nnt bulan bisa ngomong...aku ttp rasa si koci ini lebih luar biasa dari bulan yg bisa ngomong itu..mangga itu pula..memamg aku rasa nak cekik btg leher ko tau...i bunting pelamin angan ku musnah ni datin...ko kejam sgttt kan hari ni....

zue said...

makan je lah kejo ko ek..sib baik badan still maintain!!!

InaAchik said...

ko ni mmg tau!!!
dah la aku x dpt lg ni...
sumpah benci dtg blog ko mlm ni!!!

Kaseh said...

entry ni menyeksa perut aku yg tgh lapar nih..menciii..muehehe

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...peling terliur tgk pulut mangga tu...sangat cantik mangga tu ieda...heeeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails