Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, March 9, 2011

skodeng lagi kan dah xnampak... :P

selamat petang........

kali nie xmo bebel panjang2....
biarlah gambar menceritakannya...

cewah katanya...kan..


amani tengah skodeng...kat luaq...dia dengar bunyi motor...
dia ingat daddy dia balik kot...
terus selak2 langsir..heheheh so cuwweet...

skali aku dengar dia jerit2....cuak la jugak..napa kan..skali ko tengok nie...



V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


hahahahahahha patut la...ropa2nya..headband dah tutup mata daa...
tue la...dok xdiam lagi...
hahahahah klakar taw amani nie...

28 comments:

Shu Shinju said...

amani...amani...sweet tau kamu...:)

kakchik@ella said...

hahaha .. kelakar!!

makdara TERdiva said...

haha! sempat lagi tu bonda amani gi snap gambo amani..mamarazi tul! :P

rasp said...

hahahahahaha mmg kelakar la dia sis...

Eye_nee said...

Sekali tertutup mcm lanun jack the sparow daaaaa...lawak mcm bonda ko jugak yer amani....

✿ etiey erywan ✿ said...

bonda dera anak i............tak sukkkkka tau

Dilla Ady said...

hihihihi...chumel!

rase nk geget2 pipi tu!

Joy said...

hehehe...mesti dia x tau nk take off headband tu..cian ;)

POSH76 said...

alala comeila amani makin cerdik....

Softtouch [Hanim] said...

haah sweet sgt intai2 daddy dia..tau je bunyi motot tu yer...

heheheh smpai tertutp mata dia ngan headband..nak lagi yer dia pakai headband..kwn dia kat cni dah pndai tarik2 n xnak pakai headband dah...

sW33tdARLiNG said...

marah niii takleh nak skodeng...! - kata amani

SyaNa said...

bonda ko buli ek???
meh ngadu domba ngan auntie meh

ratusiput said...

amboiiiiiiiiiiiii gelemer ko amani...kat umah pun bkn main psg badan lawa ari2...ehehe..

nasaoji said...

hahahaaaa......

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ ada macam bonda dia dak?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kakchik@ella ~ ehhehe tue ha si kecik tue kepoh lagi kan dah.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ hahahah e2 la..bukan nak selamatkan anak dulu g amik gambar dulu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ hahah dia tue memang sis..klakar...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ hahahah nie amani bersi ai la datin..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

✿ etiey erywan ✿ ~ ahahah dia yang mendera diri sendiri taw..hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dilla Ady ~ pau mahal tue...hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Joy ~ hahah e2 la..dia bukan pandai pun...meronta2 jerk..hehehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ skrang nie dah macam2 peel dia dah...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ buat masa skrang nie kat kepala dia ok jerk..jangan kat muka..sangat marah klu letakkan bedak kat dia...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ hahaha tue la

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ hahahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ harus la..kata gegurl..kena pasang bonda sokmo...*walhal bonda dia non hado...*

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nasaoji ~ budak2 punya peel kan..macam2..hehehehhee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails