Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, March 21, 2011

heran bin ajaib...

salam uollllsssssssssssssssssss.....mulakan hari isnin anda dengan ceria....
sebabkan hari nie aku nak ceriakan hari makanya.....
ha..padan muka ko dah kena block..hahahahahahahhaha...

sebab manusia camnie....xmustahil la dengan kawan pun dia boleh bergaduh pasal duit...
dengan sedara dia sendiri pun dia sanggup bergaduh pasal duit......

tapi kononnya cakap bukan pasal duit...eeeeeeeeeeeeeeeeee sesuatu sangat taw....

sebenarnya kan..ada satu kisah klakar yang berlaku....
ingat x..pasal N3 ego tue....tetiba kan...lepas jerk aku post pasal tue kan...
ada la seseorang mahkluk xseksi ALLAH nie...
boleh perasaan gila babun punya...... cakap kata aku post tuk dia...
aku cam hmmmmmmmmmmmmmmm kenapa nyek....
klu korang yang pernah share2 problem nan aku pasal masalah yang sama...
baca..korang perasan x..kata N3 tue tuk korang....
xkan..xkan..xkan...sebab xda "sesuatu" yang korang buat yang boleh menyebabkan korang perasan sangat kata tue korang...

tapi aku feliks sangat2..budak bajet cun n alim nie boleh cakap kata post tue tuk dia..
ce cite..ce cite......mesti la dia ada buat "sesuatu" yang buatkan dia perasan kata aku cakap dia kan....
ish2..ish...ish....feliks..feliks.....

pastue bila dia dok meroyan cakap rubbish tue dia xnampak...tapi bila aku mula cakap ober skit..dia cakap aku kurang ajar...cakap low class...eeeeeeeeeeeeeeeee
bak kata one of my prenz nie..tue belum jadi manager tue...dah sombong bodoh...cam tue.....
xsenang dek untung hoke......


sebabkan aku malas nak pikir dah pasal dia...so mari kita minum dulu....



sesuatu sangat kan..tetiba bekpest Per'l pepagi isnin nie kan...
lalalalallalalalalalal.....



notakakikuberbunyi: manusia cam nie...kita kena berkira habis2 nie kan...cost minyak...penginapan semua kena charge nie kan.....lalaalalallalalalalalalalalala.....mengata orang tue tengok diri sendiri dulu...klu dah baik sangat kenapa dulu ko lari.....nak aku bagitau semua orang ke?????

19 comments:

rATu kEBaYA said...

hermm.. mmg feliks tu eida..

InaAchik said...

mmg sgt SESUATU!

ratusiput said...

agaknya dia nk gelemer jugak cam bonda pepel.tu pasal la dia jd lagu tu.pekate ko ajak dia buat blog jugak.ehehe..

Ena said...

kalo dah terasa tu.. buat apa nak melenting.. sendiri buat sendiri tanggung la kan.. ish ish ish..

qellissa said...

feliks bin ajaib..sumthing fishy sumwhere and everywhere ni pepel..hihihi

eLLy said...

Fuhhh .. panassss ...

eLLy said...

Fuhh!! Panasss ...

Cik Pah said...

itu yg dinamakan sapa makan lada .. dapat buasir.. hahahahhaha

Eye_nee said...

Bila dah lepaskan ckp tak hengat...pas tu baru ngaku...lepas org dah terluka...bukan semudah itu ok...dia ingat dia sebut maap semua kes boleh setel ker..abis hati yg dah terluka ni..Forgive can Forget cannot ...

-oP_ida- said...

eeeiiii perasannyaa...muahahhahaha


pearl kacip toktimah tuh...pasni ternagkat toin..toin..hehhehheh

dh lupakan sipolan tuh...fokus ke depan..ehehehhe

rasp said...

terover emo lah plak ye minah tu...
takut pada bayang sendiri le tu...

A D I A said...

sminggu minum berapa kali pearl tu beb? wahh sesuatu sgt tanya sampai gitu kannn

Dee said...

jangan lupa caj harga tayar sekali..ngehngehngeh..

atty's said...

cepat perasan itu orang..

suh dia minum pearls kacip fatimah..

Zallyna said...

huh..huh....sengguh pelik bin ajaib..nak baca citer pelik bin ajaib saya????

sW33tdARLiNG said...

minum dulu juagkkk!! tp air kosong jer noks..! kekekeke

Softtouch [Hanim] said...

sapa mkn cili dialah terasa pedaskan...mcm2 lah...sbr jelah ieda...

haah sesuatu je minum air tu pagi2..xpe xpe..keje kuatkan ...heeeee

Mimy Hamid said...

air ni power ke nok...ehheheh..mau try la

mummysyafie said...

memang pun eida..entry sentap akak tadi siap ada stalker..pegi tanya kat FB bagai..adakah entry tu utk dier..hihihi....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails