Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, March 4, 2011

perhatian kepada nama2 berikut...

sebabkan...aku adalah dalam mood yang sangat hapie..nak g holiday...
makanya....di sini...aku dengan berbesar hati...
nak bagi sesuatu kepada pengkomen aku yang baik hati...

kan aku ada tanya korang pasal perlu ke tak tue kan...
aku sangat2 tertarik dan tersenyum sendiri dengan komen yang aku terima dari....




yang pertama....





mama chu a.k.a mekchu....
mak takut hoke..peminat berang...
nanti reputasi mak merundum..hahahahaha :P



yang kedua....




datin termiss... a.k.a kak eye_nee
hahaha nak keja target tuk komen...
wakkakaka ko memacam kan mak datin...



dan yang terakhir
adalah......




kak dee
sebab dia orang yang ke-10..aku cakap klu cukup 10 baru aku buat autopublish kan...



so kepada mereka2 di atas nie....
sila la..email kan detail kamu kepada aku nyek...
ada sesuatu tuk kamu dari destinasi percutian aku....
email kan ke eida_bob@yahoo.com.my
*kalau nak email kat dalam FB pun bleh....*


notakakikuberbunyi: esok ada date dengan sorang blogger dari jauh...hehehe baru jerk kenal dengan dia dalam blog nie...xsangka dapat jumpa dia....lepas balik dari cuti aku hapdet k....byeeeeeeeeee semuaaaaaaaaaaaaa

35 comments:

nurulhudaresad said...

nama apa ni?

Shu Shinju said...

nama sapa ni..hehehe...

Hantu Kak Limah said...

eh.eh..adek kembar aku pun ade sekali...tak patut..tak patut...versi jeles ni.........hahhahahha.......

MiYOKO SuKi said...

nama2???

mana dia??

Shu Shinju said...

nak jugak hadiah...x kira...x kira.... kalau x kasi nak culik amani malam ni....

MiYOKO SuKi said...

ooohhhoooo..br nmpk nama2 tuuu,,,,

sy nk jugak...nk..nk...

kalo tak, sy culik somi kak purple...oooppsss...lariiiiiiiiiiii

Ati Masrif said...

alahh..
ni kira kak ati dah melepas lah ni

rugiii...huhu

rasp said...

woweeee ada hadiah ek...
nak demand gak nie hehehehehehe..

Dilla Ady said...

aiseymen, tak termasuk la nih..ai nk hadiah jugak yu!hihihi..

takpe la, takde hadiah pun ai nak bace entri yu..so, make sure autopublish okeh?

-kak LiMaH- said...

apa nie nok....x paham laa....

pesal nama kakLimah hat glam takdak..
hahahhahahahaha

majok ..majok..sambei gulin-guLin...

hahahahahahhahaa

Eye_nee said...

Datinnnn!!..I teruja ni datin tak sangka komen i menyebabkan u nak bg i adiah...ohhh lihat la donia...adiah..adiah..adiah...stat mlm ni tak boleh lena la tido i...hahahahah....

SyaNa said...

selamat cuti
take care

mummysyafie said...

naper akak takde..huhuhu...

mekchu said...

hahahaha.. tergelak2 mekchu baca.. peminat berang mu terlah bertukar menjadi sopan taw.. hahahahha lagi..

okeh, sekarang jugak aii e-mel details.. aii laf yu lah....

ieda said...

jangan lupe ole2 utk akak dari jauh tuu Fm tau :)) ekekekek

Lady of Leisure said...

tahniah pada yg dapat hadiah hehe

Softtouch [Hanim] said...

ala sy pun nk jgk...ok sy tunggu n3 awk ye ieda...

Dee said...

eh..akak dpt gak..yahoo!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nurulhudaresad ~ ehhehehehe xsempat nak create dah tertekan publish...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ jeng...jeng...jeng

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Hantu Kak Limah ~ ahhahahhahahahaha tetttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO SuKi ~ hahahaha brani kamoooooooooo...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ ehhehehe cuba lagi next time taw... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ hehehehe try again taw...kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ wowie..junior juice

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dilla Ady ~ hehehe u lambat bagi jawapan..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-kak LiMaH- ~ hhahahahahaha kak limah kena mandi bunga la pas nie ...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ko jangan datin kang dato' ngamuk kat ai..buatkan u xtido malam nie.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ thanks beb

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ alamak xda ke?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mekchu ~ ahhahaahh ai takut peminat berang taw...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ehehheheeh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ nantikan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ya ribba ya ribba yandre..yandre...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails