Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, March 25, 2011

Ratu makan sudah kembali

petang2 jemaat yang suram2 nie....memang best dapat tido nie kan..
nak2 lak bila perut dah full house...
enaknya lena sambil cium2 bantal busyuk.....


tadi kan dah bagitau yang hari nie aku nak story mory pasal makan2 jerk...
makanya kali nie pun harus la pasal makanan jugak..
awas bagi mereka yang belum makan...atau pun berpuasa di bulan ramadhan di minta supaya kuatkan iman sebelum meneruskan scroll ke bawah...



sebelum kita tayang menu makan2....harus la tayang muka owner dulu...











eh tersilap tayang kasut plak...
allalalalalalalal...



menjeling budak yang cakap aku kuat makan...





nie la budak yang selalu cakap aku kuat makan..dan selalu cakap aku gemuk...
huhuhuhuuhuh nanti kita tengok hasil WIFE dia plak..allalalalalalalalal :P




3 laki orang pinggitan...



coffee...asam boi yang superrrrrrrrbbbbbbbbbbbb sedap gilos...pekat melikat...
n pineapple juice aku punya...





nasi + kari ayam....menu pilihan member aku yang cakap aku kuat makan tue.. hehehehehhehe






gambar menu pilihan aku lupa nak snap...sebab lapar melampau..
pastue terpaksa amik dekat papan iklan tue... jerk la..
aku nyer menu yang ada udang tue..nasi goreng tomyam..yummy..yummy
sedap hokes..tapi yang xbestnya..melambak2 bawang besar...adoi bikin tension ok..potong stim btoi...


nasi lemak ayam my gurlprenz punya menu...
not bad katanya...



nasi ayam hainan....
menu budak opis aku jugak la...
xkan aku lak kot makan sampai 2 pinggan...
e2 hober hoke...


lepas makan..hati harus hapie berganda2 kan....


yeahhhhhhhhhhhhhhhhhh aku sudah kenyang...



kali nie kedai yang menjadi pilihan kitorang adalah...HAILAM KOPITIAM......
located belakang JJ cheras selatan...
not bad la....ada WI-FI pree e2 yang penting..hauhauhauahuahuahuah...



notakakikuberbunyi: tadi lunch pekena sizzling mee....pengaruh blog ibu darissa punya pasal la nie..huhuhuhuhu....

33 comments:

sW33tdARLiNG said...

ohh Hailam kopitiam.. tengah duk renovate tu kat ujung opis aku ni.. bulan depan bukak laa kot...

Shu Shinju said...

bonda!!! kasut bonda mmg meletp kababboooooommmm.....acu suke... bonda pakai size ape erk? pinjam boleh?

Eye_nee said...

D'Queen of Melantakdek kau la situ..janji ko bahgia tiada lagi derita ok..akk tumpang bahagia + senyum dalam tangisan.sbb mkn kat sini..Mamak..Mamak dan Mamak sahaja..sampai ketiak aku pon dah bau kari....hahahaha....

Dilla Ady said...

uittt...cantik kasut yu!

eida gemuk ke? haissshhh sah bute member eida tu...huhuhu

atty's said...

3 laki pingitan tu sporting sungguh diambil gambar..hihihih..skema lak tu memasing..

Ena said...

burpp!! Alhamdulillah.. kenyang tengok menu2 tu seme.. hehehe.

zue said...

amboi ko eida..melantak jer lah keje ko kan..sib baik badan tak senang naik cam ah kak ni ha..huhuhu..

ratusiput said...

takpe mkn byk sampai pengsan pun takpe bdn ko tak effect.jeles aiii...

kathy jem said...

kte leh geng la kak..sama2 kuat mkn ni..hehe anyway kasut akak mmng cantek.. =)

Aujinz said...

makan tak hajak...

eMMe said...

bab makan serah pakai lu, mmg pakar, terbaek la wa cakap lu! hehehe...

Hantu Kak Limah said...

huhuhuhu...sesi memakan yang sangat laporkan aku....huhuhu..kasut tu..hijau belang2 lagi..class u...hahahha..3 bujang pingitan itu..asal muke stim semacam jer..hahahahhaa...

YaYaNsMuM said...

Salam perkenalan from yayansmum...
neway...cantik kasut...^_^

Klu sudi, jenguk2 la yayansmum blog ya..^_^

Softtouch [Hanim] said...

perghhhhhh lapar di tengah2 mlm ni...ala ieda kalu awk kuat mkn pun xpe n nmpak manis sbb awk masih slim lagi..kalu sy yg kuat mkn mmg xnmpak manis heeeeee

heheheh kena smpuk sizzling yer...

rasp said...

pewittt kasut mu cantiks...
tapi kalo akak pakai, mau patah tumit tu :D
makan selagi leh makan...
nanti dah sakit, dah tak leh makan...
baeeekkknya ayat :D

-oP_ida- said...

kasut tuh chantikkk........auwwwwww

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sW33tdARLiNG ~ ko try air asam boi dia beb..pehhhhhhhhhh mabeles...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ kekekke kebabom nyek..lalalala saiz nie 7...sama ka?? maw ka pinjam..heheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ wakakkakaka queen of melantak..wakakka ai likee the words...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dilla Ady ~ ehhehehe cantik nyek..tenkiu...ala member ai tue memang selalu cakap ai gemuk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ hahahahahahha skema sangat kan..diorang nie memang...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ heheheh dah kenyang nyek kak..alhamdullilah.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zue ~ kekekekkeke makan terapi terbaik kak..tuk lupakan masalah..hehehhe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ auwwwwwwww fengsan...kena puji menten..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kathy jem ~ kathy tue la..jom makan jom...cantik nyek..alolo malu la plak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ alolo nok meh nok..kita g mentedarah sesama...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ kkakakaak makan dan wa memang xdapat di pisahkan beb...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Hantu Kak Limah ~ wakakkaka sebab yang hujung skali tue nak kawen..harus selalu kena feeling2 stim nie..wakkakakak

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

YaYaNsMuM ~ hai salam kenal..alolo malu ai taw. hehehe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ kekekekekek pengaruh kuat dari mama darissa la nie..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ kekkekekeke cantik nyek...alolo...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-oP_ida- ~ auwwwwwwwwwwww

Cik Pah said...

takmou komen makanan wlaaupun aku super lapar skang..

tapi aku mmg suker gila babi betul ngan kasut hang.. jarang orang pakai kasut ijau camtuh..
aku suker ..aku suker..aku suker..hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails