Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, May 26, 2009

Balik kampung...

yuhuuuuu....malam nie aku nak balik kg...so selama 2 hari aku xkan hapdet blog aku nie..kat umah mama aku kat kg xda talian internet ye harap maklum..lagipun kat umah mama aku mana aku nak cari pc ke lappy ke...xdapek den nak nolong....lagipun aku nak balik nie sebab nak g hantar mama aku g uat umrah kan..so harus la aku balik meluangkan masa nan mama aku..(* ha kan manyak ayat "lagipun" aku kuaqkan..)

mama aku akan g umrah 28/05/09 nie so aku balik la awal skit kan..mesti ada banyak tempat yang mama aku akan ajak aku pegi nanti nie...siap sedia la nak jadi drebar tuk mama aku..tapi aku rela...demimu mama ku yang ku sayang...

aku sanggup jerk...lagipun bukan selalu aku dapat bawak dia jalan2 kan..tue pun semalam masa aku call dia..dah siap bagitau aku pas dia balik umrah nie ada kenduri umah kawan dia..walaweh dah siap tanya aku lagik nak balik kg brapa haribulan plak ...

mama2....patut rrr aku sokaa berjalan..ropenyer baka dan gen dari mama aku nie kuat dalam diri aku..hehehehehehe....

malam nie aku balik naik bus sajork..lagipun aku nak balik amik keta aku kat kg tue..hari tue masa kenduri kawen aku tinggal keta aku kat kg..bawak balik keta en shukri sajork..so malam nie aku balik nek bus sajork..aku balik sowang2 uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

aku balik malam nie..en shukri balik malam esok...dia xdapat cuti esok..khamis baru dia cuti..tue pun khamis malam dah gerak balik dari kg..sebab jemaat keje..uwaaaaaaaaaaaa... xsoka..xsoka...namun aku terpaksa...wah cam pantun 2 kerat lak kan..hehehehhehe

semalam dah beli tiket bus..balik naik transnasional..mahey wei rege tiket bus skrang nie...sowang rm34.20..huhuhu awat la mahai sangat nie...

mama aku dah siap pesan nan aku..dah sampai dekat Butterworth phone mama..nanti mama kuaq amik adik...wah sampai kat butterworth dah call..pantas betoi...katanyer nanti aku xda la lama sangat tunggu dia kat station bus tue...huhuhuhuhu terharu aku taw..i lap u mama....

k la...jumpa korang hari jemaat la nyek..

*doakan kesejahteraan mama aku kat MEKAH nanti yer..semoga mama aku selamat pergi dan balik...huhuhu..

2 comments:

amita said...

tikah doakan moga mama untie selamat pergi & selamat balik & moga dipermudahkan segala urusan nya di sana...aminnnn...

amita said...

c u on friday k.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails