Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Saturday, May 23, 2009

Fantasi Bulan Madu Episod Terakhir..


huhuhuhu..last day in PHUKET..sadis..sadis...ye la kan...dah nak balik MALAYSIA...harus la sedih kan...tapi bak kata en shukri lain kali ada rezeki datang lagik...yeyeyyeyeye gumbira..gumbira....

last day pun harus la jalan2 jugak kan...time nie baru la kitorang terhegeh2 nak cari sebeniur tuk kengkawan dan sedara mara semua kan....

jalan2 buat kali terakhir di Patong Beach...coz flight kitorang kul 7.35p.m kan..so harus la kan..tengahari tue berjalan dulu..

masa kat hard rock nie kitorang dah selesai soping sebeniur dah....so tuk last2 minit kat patong tue kan..posing la dulu...

termenung jauh nampak....sedey nak tinggalkan Phuket ke???

hard rock cafe PHUKET...

dah lama xmasuk hard rock huhuhuh...wah tiba2.syyyhhhh diam2 taw..



mr and mrs shukri



masa nie kat tepi pantai patong..cantik kan patong ikan lumba2 tue....

selama 3 hari aku dekat Phuket nie...nie lak pic aku yang paling banyak dengan en shukri bersama2 dengan ikan lumba2 lak tue....heheheheh

aku nan en shukri bersama ikan lumba2

kami lagi...

dan lagi...

masa nie dah dekat kul 4..kitorang janji dengan drebar teksi kul 4.30 tuk hantaq kitorang ke airport..last2 posing di patong beach..


selamat tinggal patong beach...kalu ada rejeki kita jumpa lagi...byeeeeeeeeeeeeeeeee



nie adalah pic terakhir yang en shukri amik kat Phuket sebab bateri camera dah kong masa nie..seb bek dah nak balik baru kong kan....SAYONARA PHUKET....

k la..nie sajerk la story pasal honeymoon aku k...aku harap korang enjoy la story nie...kalu korang diberi peluang...g la sana..pulau2 kat sana memang world la....enjoy jerk aku kat sana....

2 comments:

[z@ck] said...

waah..enjoy nmpk bulan madu..
hehehe..
nice phuket!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang enjoy sangat...heheheheh..ha'ah pantai kat sana memang cantik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails