Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, May 25, 2009

sila undi....aku..

huhuhuhu...ada di kalangan kengkawan aku bising soh aku letak pic kawen aku kat sini..tapi masalahnyer...bukan aku xnak letak...tapi tue la..macam yang aku cakap tadi..masalahnyer....

masalahnyer apa nyek...aku malas nak upload pic kawen tue la..uwaaaaaaaaaaaaaa.....

aku dah dapat official photo dari photographer yang aku hired hari tue..thanks fani...cantik hasil kerja tangan fani...sangat puas hati..walaupun ada minor error di situ..uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa

wrong spelling la nama en shukri tue...asal jadi SYUKRI lak..ish laki sapa la tue...nan salah date akad nikah..sepatutnya 08/03/2009 tapi fani letak 07/03/2009..huhuhuhuhuhu..xpa2 janji jangan salah letak muka en shukri jadi muka Arjun Rampal sudah la..hehhehehehe...*larikkkkkkkkkkksssssssssssssssss budak gedik naik minyak...

korang nak tengok dak pic kawen aku???cepat2 undi ..aku nak tengok kalu aku terima permintaan yang melampaui aku upload la pic kawen aku ...heheheheheheheheheh gedik kan aku..nak soh undi bagai..tampo lelaju kang......

ye la kang kalu aku letak tetiber xda sapa pun yang sudi nak tengok camno..sedey taw...penat aku mengupload pic2 aku tue semua....k pikir2kan dan selamat beramal...

3 comments:

aku"anak"arun said...

yer'la kak .. saya afundi akak ... (1)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

heheheeheh...tenkiu..tenkiu...

amita said...

wahhhhhhh kalah AF cam ni.....
akhirnya termakbul jua hasrat untie nak rasa AFUNDI yek......haha AFUndi Pepel........

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails