Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 25, 2010

m.e.r.e.k.a

munin uollllllssssssssssssssss......macam mana hari nie????
mode hapie...sedey....apapun mode korang....... cheer up k...
meh skodeng aksi mereka2 ini...sepanjang kitorang dekat ladang teh CH hari tue...
hehehehheheheh





amani yang sleep sampai ternganga mulut...heheheh anak bonda penat nyek..
alolo sian anak bonda..... *geram tengok bulu mata amani...lentik n panjang jeles aku..heheheh*
ohhhh amani memang kadang2 sleep tapi mata xtertutup rapat taw....






mata dah rapat..tapi mulut still terbuka..hehehehehhehe
daddy dia kalau tengok amani sleep sampai ternganga nanti dia akan tutup mulut amani..
hehehehhe pas tue nanti kang anak dia tue buka balik mulut dia...wakakkkakaakakaka



nak tengok yang lagi clurst sleep.....

heheheh

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
are u ready?????

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*








yang dok bergaya sakan dengan 'cipek' maksu dia..skali sampai tertido...
hahahahahah tido sambil pakai 'cipek' hebat...hebat....



*nie pun autopublish yer tawan2....*

21 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

hahahaha...klakarla akak niii...

comelnye amaniii...mmg bergaya gituuu

☆ lieya latif ☆ said...

alahai tomeynye sis amani.....sian die kene dera ngan mama die hah heheheeheh......suke tgk sbb cute..lagi2 pic last tuh!

Softtouch [Hanim] said...

suka tgk baby2 tido..tenang je kan..

he he he, comel je pakai spek...sian amani bonda dia buli dia...

Dee said...

kemain bergaya lagi..tidur pun pakai sepek mata..

-aNida OtHmaN- said...

tudia amani..dia pUlun sungguh lena..ahahahahhaahhaha

rATu kEBaYA said...

aduhai amani.. apa yg bonda amani dah buat ni... mcm tu sekali digayakan.. tapi amani tetap tomei lotei...

POSH76 said...

Amani mmg kiut tp yang last tu lagi kiut hehe

zura@iwan said...

morning2....mood rini kureng sbb tido x cukup..hehe..

adeiiii sian amani korang dera dia...taruk spek bosar...haha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ like mader like doter la..hehehehhe :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

☆ lieya latif ☆ ~ heheheh tue la..sian amani asyik kena buli jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ ha'ah kan klu tengok muka baby tido rasa tenang sangat kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hehehe e2 la..siap ber'cipek' sakan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ bak kata daddy dia..hobi diakan tido..hahahaha :P

kak ina mail said...

ko kalau tak mendera amani, boleh tak.saja nak jadikan dia JLO ye.cian dia, kacau je dia nak tidur

Ati Masrif said...

sejuk2 tu mmg bestlah amani layan tido yer...so cute!

SURIA AMANDA said...

ko ajar la amani ikut perangai ko kak...memang samo yo...hehehe..pinjam amani boleh?

SyaNa said...

hahahaa time tido pn vogue tu
sure mahal maintenance ni
hahaaa

rasp said...

sesungguhnya memang tomei....
cam artis gitu bergaya dgn cipek :)

* smoga ur FIL tak serious lah sis...and smoga dia cepat2 sempuh..

Deqna said...

budak kalau tido ternganga memang cumil.. tapi cuba kita tido ternganga..hahaha

MAMASYAZA said...

amboi, bestnya dpt berpoya2 kat CH

Cik Pah said...

tidur sambil pakai spek adalah lena..sebab tak nampak cahaya matahari pun.. pastu kalau bedung.lagi lah macam duduk dlm perut bonda dia kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails