Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 1, 2010

dodoi si dodoi

check handphone...terjumpa video nie...
ala2 terkujat.....ehhhh bila plak dia amik video nie...
ish klu ku tahu...en shukri nak amik video harus control sora...
jadi cam ana rafali pun jadi la kan...
ahhahahahahahahahahahah






kasih ibu kepada anaknya yang tengah mengamuk sebab xsihat....

nie masa tengah tunggu turn nak jumpa doc...
amani dah merengek2 dah....
makanya sebagai ibu mithali bukan ibu tali barut...
harus la..memainkan peranan penting mendodoi anaknya kasi tido...

amacam leh bergabong dengan maher zain nyanyi lagu nasyid dak???
hahahahahah ok xlawak...pangggggggggggggggg


20 comments:

Ena said...

huwaaa...

tokleh nak tengok la eida.. kena balik umah dulu baru leh view video tu.. huhu

Shu Shinju said...

alololo...rasa nak nangis tgk video tu... cian amani... nampak sgt wajah kasih bonda kat amani tau...i lap bonda & amani lah...

amani cepat2 sembuh tau..

Dee said...

lagu zikir..sedap sora..

jeram kepala dia ngan air asam jawa tau eida..leh kasi turun suhu badan dia tu...kalo ada koolfever tu kasi tepek..sian amani..cepat sembuh ye..

SyaNa said...

huwaaa ttibe aku nk nangis ingat anak kt umah

sodappp sodappp
hahaa

Mimy Hamid said...

ala nok tak dpt tgk...aku kat opis ni..balik umah aku jenguk..takpun ko letak kat fb

Cik Pah said...

ala ala ala.. kalau aku pun dah tido.. lagi best kalau ada orang tolong tepukkan bontot..heheh.. bukan bapaknyer yer..nnt jadik lain pulak..ahakkss

Tie-Ibu wawanisolehah said...

haha baru buleh kumen...
nampak syahdu jer time si ibu merasa-rasa dahi anaknya dan mencium anaknya...suweettt

Re-akak dah balik kerteh, x sempat jumpa barang sorangpon rakan2 blogger..x jadi pi pjaya huhu

qellissa said...

masa ni baby u demam ke? tak dgr sgt suara nye..x clear..dgr bunyi kesek2 cenggitu..comel lah anak u babe..

ieda said...

alolo soo sweet .. ieda x sampai lah dodoi mcm nie .. x sempat habis anak2 dah lena .. huhuhu

dulu masa kecik2 x tahu pun mak dodoi atau idok .. kata mak wirid adalah huhuhu

Ena said...

akak datang lg nie..

alahai..camtu la kan! nak dodoikan anak.. tak pe biar kasi zikir bukan lagu yg ntah apa2.. anak pun sejuk je dengar.. ;D

Lady of Leisure said...

wahh terserlah keibuanmu gitu hehehe

NoRMie said...

fuhhh... sedapnye sora... itu suara macam ente nyanyi di fadang fasir laaa... manyak sedapla...

Ati Masrif said...

tulah kasih sayang seorang ibukan..ikhlas...

zura@iwan said...

x dpt nk nengok kt opis la plak..hehe

kak ina mail said...

apasal gambar video tak nampak.jangan sepak akak ye, buat-buat tanya.kat office tak leh bukak.akak nampak ko lebih tidur dari Amani .boleh.khe khe

rATu kEBaYA said...

hahaha... walaupun tak dapat melihat.. tapi aura keibuan tu dapat merasai betapa syahdunya seorang ibu mendodoikan anaknya..

POSH76 said...

konfirm tahun depan terpilih untuk akedemi nasyid suka taw dodoikan baby..hehe

ratusiput said...

takble dengar beb opis akak takdok speaker :(

Softtouch [Hanim] said...

kasih ibu kan mmg mcm tu..tugas kita nk mententeramkan anak2 nie..tetiba teringat kat anak nie..xsabar nk balik keje

mummysyafie said...

dalam keadaan apa pun, ibu nak buat yang terbaik untuk anak kan.

akak lak nak tertido..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails