Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 8, 2010

penghibur hati beta

hari nie aku sangat mengantok tahap gaban punya......
tangan dekat keyboard..mata pejam....
memang terbaik la kan.....


dari aku layan mata nie...bek aku layan blog......
layan gelagat 2 beranak nie...



amani skrang dah pandai nak gapai2 tangan dah...




tengok la buat mulut gitu...
adoii geram aku nak cubit2 taw.....
gaya dia dah macam malas nak layan bonda dia jerk kan...




alolo.....sweet jerk taw..
dok sengeh2 gini...




adoi bonda amani dah migrain dah...
layan bonda dok amik gambar amani jerk nie..




tengok amani malas nak layan daddy posing cam tue...
huh'



last tuk untie2 yang setia baca blog bonda.....

khas dari amani....




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



comey dak amani buat cam nie??? :P


29 comments:

POSH76 said...

mgm comei amani ni...cepat betul dia membesar dah pandai gelak2 yer

Shu Shinju said...

alololo..comelnye amani...siap kenyek2 mata lg tau.... geramnye acu......

Ena said...

hehhe..

memg sangat cute.. gewam weyh gewam..

-NiD's- said...

comeinyaaa.......

SyaNa said...

hahhaa comel la amani buat posing last tu.rse nk gget jek lidah tu

ratusiput said...

comeiiinye amani...geyammm tgk....t antie ciput bg token kat amani ekkk...tunggguuuuuu tau... :)

mama c'fa said...

comel sgt la amani ni... ngk amani smkin menchubby n comel gtu.. hihihih

Cik Pah said...

kalau dia pandai bercakap kan..aku rase mesti dia dah sound bonda dia.udah udah lah tuh amik gambar bonda oii.. naik muak dah nak pose nih.heheheh

Softtouch [Hanim] said...

muka dia sebijik muka daddy dia...
comeinya amanai buat mcm tu..geram nengok..mmg anak2 ni pngubat hati kita...

SURIA AMANDA said...

comey sangat..rasa macam nak gigit2 hidung dia..boleh?

ieda said...

ahahahha cute jer amani ...
heheheh dah besar dah kan .. kejap jer .. masa berlaluuu

makdara TERdiva said...

mak gigit baru tawwww.. :P

mummysyafie said...

comel nya baby amani. kejap je tebal balik rambut amani dear..

tang mata tu ada iras² bonda dier..

Lady of Leisure said...

comel sangat.. hehe tengah kenyit mata kat aunti2 semua lah tu hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ ehheh skrang dia dah pandai meniarap..xcited aku..heheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ hehehe khas tuk acu..muahhh2...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ alolo malu amani taw..heheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ sama cam kak sofia gak comey... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ amani kenyit mata kat iman..hehehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ wah bestnya...nak..nak...(bonda amani yang lelebey kan...hehehe)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mama c'fa ~ tenkiu mama..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahahahahah...sib baik lum boleh bercakap kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ anak daddy la katakan..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ amani said..cannot nanti daddy marah..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ ha'ah tue la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ ohhh nooo..katakan tidak pada love bit..hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ e2 la..rambut dia memang terbaik la naik dengan cepatnya...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ ehhehe khas tuk untie2 semua...

Mimy Hamid said...

tu dia rambut amani cepat je tumbuh..lebat kan rambut dia...amani pun penghibur aku tgk blog ko..cumill

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails