Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 30, 2010

wa busy today

tajuk xhengat kan....

huhuhuhu hari nie di isytiharkan...
aku busy ya amat....
banyak keja nak kena settle...
invoice last month xsettle2 lagi...
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa esok dah masuk bulan december dah...

nak kasi settle keja dulu..baru la senang hati nak BW k....

have a nice day....

notakakikuberbunyi: hari nie jugak sibuk menyettlekan hutang piutang yang ada...sebelum due date yang bakal menjelang tiba...huhuhuuhuhuhuhu...masuk ribu riban..kuar pun ribu riban...dah tue camno....

18 comments:

MiYOKO TACHIBANA said...

cayok-cayok, akak....berusaha ngan lebih keras lagii... :)

tkt nk kaco akak yg bz niii

SURIA AMANDA said...

lumrah la kak...org dpt gaji hepi, kita dpt gaji rasa x cukup lagi dan nak lagi..tgh bulan makan megi..matiiii...

rATu kEBaYA said...

ok.. dulukan kerja baru bw ye

Shu Shinju said...

hutang budi bila nak bayar...hihi...gurau2 jer..:p

atty's said...

takpe.nanti free leh blogwalking ye

zura@iwan said...

ok2...tk yr time eida...

eMMe said...

keje2, due date dah dekat nih, kang tak pat gaji lak bulan nih, hehehe...

Softtouch [Hanim] said...

sy pun bz jgk ari ni purple..semoga semua urusan selsai dn cpt yer...

makdara TERdiva said...

jgn lupa wa punya gaji okeh! hiks!

POSH76 said...

settlekan dulu sat lagi kasik update naaa

Cik Pah said...

cik pah dah abis closing dah tadi.. baru lega sket.. kebetulan invoice pun tak banyak.. sob.sob.sob..sedey.. tak boleh nak berjoli lebih sket..

ieda said...

heheheh akak pun buzy tapi buat2 x busy heheheh

Ena said...

heheh..
sama la kita.. tapi akak tetap terpaksa tinggalakn dulu kijer2 opis yg dikejar dateline tu.. adeihhh!!

Lady of Leisure said...

huwaaa sama lah kita bz sesangat sampai tak nyempat nak blogwalking huhuhuhu...

Ati Masrif said...

dulukan mana yg penting deh..

MAMASYAZA said...

akak pun bizi gak, bizi kemas barang nak pindah ke jabatan baru

mummysyafie said...

tu lar..camne nak bebas dari hutang ni..arrghh..hihihih...

makdara TERdiva said...

baru ku tau dikau org utagha! :)

ni pun baru dpt BW sbb pagi td jadi mak lebah :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails