Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, November 24, 2010

hari kelam kabut

salam pagi rabu.....pagi rabu yang agak kelam kabut....
1st sebab kelewatan skit datang opis....ngam2 sampai opis jam kat punch card kul 9..
pehhhhhhhhhhhhh terbaik...
elok dah on pc semua.... en shukri lak call....
my FIL kena tahan wad...kompilasi jantung...huhuhuhuhuh....

en shukri cakap..tunggu tengah hari skit...akak dia akan call bagitau perkembangan ayah dia..
kalu getting worse..so malam nie..kitorang balik kampung la...

hope FIL aku cepat sembuh..
patut la amani asyik meragam jerk 3 malam since balik dari kampung hari tue..
malam2 jerk nangis..tapi mata pejam...rupanya tok wan dia xsihat...

orang tua2 cakap budak2 nie diorang taw mende2 yang kurang enak yang akan berlaku...
wallahualam...

doakan kesihatan my FIL kembali pulih yer kawan2....

*hari yang rushing....skrang nak kena settlekan user manual tuk F&N....tengah hari kang ada meeting dekat F&N jalan tun razak.. adoi la..macam2 hal taw...*

notakakikuberbunyi: kalau esok aku xda pegi melawat 'umah' korang maknanya aku dah balik kampung la yer......

15 comments:

ratusiput said...

ok takpe...jgn risau tak dpt blogwalking...ko settlekan hal ko dulu...tu lg penting.akak doakan sme selamat k...

Shu Shinju said...

semoga selamat semuanya.. balik kampung nanti hati2 k..

-aNida OtHmaN- said...

insya'ALLAH segalanyaa ok....akak SABAQ na..dugaan demi dugaan meNimpa..huhuhuhu.....

saya mendoakan dr sini moga FIL akak cepat semBUh

Deqna said...

semoga atuk amani tak apa2 dan cpt sihat yer..

p/s: kalau jadi balik kampung tu.. hati2 yer..

Softtouch [Hanim] said...

betul tu purple, budak2 mmg tau kalu ada bnda2 yg akan terjadi..
semoga fil purple xde berlaku apa yg serius...kalu balik kg hati2 yer...have a safe journey....

Ena said...

SEMALAM AKAK.. ARINI EIDA PULAK YE.. CAMTU LA KAN KITA NIE.. MESTI AKAN LALUI MENDE2 MCM NIE..

MOGA FIL EIDA TAK DE APA2 LA HARAPNYA..

Cik Pah said...

aku doakan agar fil ko cepat sembuh.. n kalau balik kg tuh drive carefully yer

rATu kEBaYA said...

semoga FIL purple cepat sembuh.. insya Allah takder yang memudaratkan..

balik kampung nanti berhati2 dijalanraya ye..

zura@iwan said...

semoga yr FIL tak de apa2 yer...riso gk ai....pgalaman dr ai gk ni...mmg rasa x tenang kan...hehe

SURIA AMANDA said...

jangan la akak risau..uruskan yang penting dulu..peluk cium utk amani...

Lovely Bella said...

mogga cepat sembuh.. hhuhu skang nih mcm2 penyakit yang datang.. kene jage kesihatan k akak and amani,.. ops and en shukri gaks!

MiYOKO TACHIBANA said...

semoga ayah mentua akak ok dan sihat cam biasa je...

makdara TERdiva said...

sama2lah kita berdoa semoga Allah ringankan beban kesakitan ur FIL..

dah jgn kelam-kabut..cool okeh! :)

atty's said...

semoga semuanya selamat ye.kty doakan yg terbaik utk ur fil.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

prenz ~ thanks uolllsss my F.I.L dah kembali sihat dah....syukur alhamdullilah..amin..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails