Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 1, 2010

unties gorgeous datang lawat amani

*peringatan...klu ada yang dah tengok gambar2 nie...sebelum nie...
harap maklum yer....gambar nie semuanya aku cilok dari untie nin....
eh aku mintak ijin dulu hoke...baru aku cilok..kan untie kan..kan..kan.. :P*



hari tue...member2 blogger aku nie...buat terjahan datang umah aku...
dengan niat nak melawat amani...... *amani, bonda sentap...amani dah spedo bonda skrang.. :P*

hari jumaat tue...si iena cikkaki tue... ada berym ngan aku...
tanya direction nak datang umah segala kan...
cuma cam xpasti bila tarikh sebenar nak datang la...
aku pun ok la..kasi direction pung..pang..pung..pang....
*tipu dalam ym xda sora...*


hari sabtu...tue kebetulan plak..pagi...aku bawak mama g jalan2 dekat jalan tar...
mama aku nie setiap kali dia datang kl....
destinasi wajib dia pegi adalah jalan tar...
borong tudung...pehhhhhhhhhhhhhh terbaik la.....

lepas dah habis memenatkan kaki kat jalan tar tue...kitorang g makan2 dekat kampung baru..
tetiba..phone berdering.....
"turn around........(lagu ring tone aku)

cik iena call...bagitau nak datang umah petang tue...
pehhhhhh memang terbaik la...terus discuss ngan mama..nak masak apa...
balik singgah kedai beli barang nak masak tuk tetamu jemputan....

dalam kul 6 cam tue..tetamu2 jemputan pun sampai...setelah sesat hampir sejam...
iena lain kali sila paham arahan yer....hahahahahahah
kan dah xmemasal korang kena lalu pekan budddussss tue... :P

ketibaan tetamu jemputan cik purple....




datang2 terus tunjuk direction yang dia tulis atas paper..
dengan harapan takut kena marah ngan budak2 lain...
hahahahahahahahahah
siut jerk kan......
*iena..sebabkan paper direction nie la..ko nyer percutian kantoi kan..conservation percutian dia penuh dalam paper tue...hahahahahah*


ngam2 diorang sampai...mama baru lepas mandikan amani...
hehehhe sib baik la...dah pakai baju ...klu x..malu amani taw....
kena expose dalam blog.....


untie nin yang tengah geram dengan rambut amani...
amacam untie...rambut amani ngan untie sama x?????



dah lepas mandi...amani mula membuka speaker dia...
apa lagi..ngantok maaaaaaaaaaaa.....
terus nebes bonda taw..amani nie..buka speaker kuat2...
ish2....kantoi la amani nie...


amani dah start nak buka speaker dah nie time nie...
sebab dia sangat ngantok.... :P


amani mintak diri jap nyek untie2 semua...
amani sleepy la...amani nak sleep jap jerk..
hobi amani kan tido......:P



mata dah xlarat nak angkat dah...
hehehhe sian anak bonda kena dera....ngan untie..soh bergambar nyek... :P

sementara amani sleeping beauty......
tetamu2 jemputan harus lah....menjamu selera kan...



makan2...makan sampai habis taw.....
xhabis susah hati bonda nanti....
tetamu datang kena kasi makan sedap2....
hehheheheh sib baik la ada mama..leh masak...
klu x...harus meroyan haku.. :P





menu simple hari tue...
bihun goreng...tembikai ngan agar2 pandan.....
huhuhuh aku xleh makan..so tengok sajork diorang makan..
aku makan agar2 pandan tue jerk...
xpa..xpa...nak sihat punya pasal...pasrah jerk la...







bonda amani ngan maktok amani...
amacam ada sama ka????
tetamu tengah makan...maktok ngan bonda amani jadi pemerhati bebas....



tengah memilih donut yang di bawa khas oleh awien n rudy..
tengkiu...tengkiu.....
sedap....gila banyak kan..donut tue..jenuh haku ngan mama nak habiskan...
pssssssssssttttt rudy..sebenarnya kan...aku nak donut yang ko amik tue..uwaaaaaaaaaaaaaaa
hahahahaaha :P




kata purple kan...
harus la jamu diorang ngan air ungu jugak...
ehehehehehhehehe
tengok neena ikut tema...purple...i likkkeeeeeeeeeeeeee............






mummy iena nie cubit amani ke..sampai meraung budak tue...
nampak x..bonda dia menjeling kat belakang tue...
hahahahahahahahah awas ko mummy iena...




amani sangat demand...
mentang2 untie cun yang pegang..dan2 tue diam...
memang dasar memilih hoke...
ohhhh like mother like doter... :P


ewah2 siap leh posing lagi kan si amani nie...
nie ada potensi nie...nak menggedix nie...
gud amani....


lepak punya lepak..borak punya borak...
lepas magrib diorang pun mintak ijin nak balik la....
tapi seperti biasa sebelum balik........harus la.....




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


posing secara menggedix dulu kan...


abaikan baju aku yang dah kedut seribu satu bahasa tue yer......
eh i dah slim kan..kan..kan...
cepat ngaku sebab aku paksa nie....




*iena...orang tengok camera hoke..bukan tengok lampu... wakakakakkaka*
lepas habis menggedix...tetamu pun balikkkkkkkkkkkkkkk.....



*abaikan keadaan umah yang bersepah tue yer....al-maklum la..ada anak kecik nie...penuh dengan barang dia jerk...cewahhh alasan baikkkkkkkk punyo.....*



21 comments:

kak ina mail said...

inilah gambar yang ditunggu.ari tu boleh pandang je kat blog neena, dah lah url dia tak boleh buka.muka ko ngan mak tok dah dekat sama , bila 20 tahun akan datanglah.memang ko dah slim, tapi yang 2 gunung tu mendadak pulak naik. khe khe

Iena said...

aku follow satu2 direction ko bagi...
pastinya ko yg salah bagi direction!!! hhahaaaa

Ena said...

wahhhhhh.. sakan amani aritu yeh!... hahaha... bonda dah sentap sbb amani lagi glemer skrg.. ngeeeeee..

makin comei la amani.. nampak cam makin chubby & tinggu dah tu..

zura@iwan said...

sonoknya amani dpt lawatan tgempaq gituwww.....bila auntie nk lawat amani ni..hehe

-NiD's- said...

wah meriah...amani mesti gembira sebab unti-unti VOUGE dtg visit dia...hihihi....amani comei..mcm BONDA dia....akak slimlaaa mana da GENDOTT

rATu kEBaYA said...

tgk amani kat dlm buai tu.. takleh nak berkelip mata.. nampak comei sgt...

barulah dapat tgk gambar2 dr neena..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ahahaha e2 yang ko nampak..cit....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hehehe amani spedo bonda kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ ntah untie zura bila nak mai jumpa amani nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ yang gendot tersembunyi kat dalam.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ dia dah ngantok sangat dah time tue..

NeenaAnuar said...

Purple: memang sis dah kurusss laa... terujass tengok tau! keep it up yeaa... esok2 leh jadik cam anak dara lak kalau org tengok dari belakang.. so biaq en. shukri yg risau lebeyy! hehehe...

Kak Ina: errkk! apsal tak leh bukak my URL blog yek? *mode sedey*

Ratu kebaya: mmm.. nie mesti kes gambar at my blog tak leh download nie kann? *mode sedey jugak*

Dee said...

x sabar nak jumpa amani..ntikan kedatangan auntie dee pulak ye amani..

mummysyafie said...

a'aa..mmg u dah slim la. untie nina dah jumpa amani..untie nor bila lagi?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ hehehe....e2 la biaq en shukri nebes skit kan..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ welcome..welcome..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ bila untie nor nak jumpa amani...datang la...

Mimy Hamid said...

aku yang tak jenguk lagi ni..adehh nak tgk amani

POSH76 said...

ko pun aku tengok dah makin georgeos gitu...kem salam kat amani hehe

intan_blur said...

wahhhhh..sungguh brutal muka ank ko bile nangis.. ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails