Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, November 19, 2010

aku suka yang itam.. :P

cewah..itam e2 menawan....*sebab tue pilih laki itam.. ahhahahahahah*

hari tue...akak opis aku.. buat moist kek nie...
sedap wehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kebetulan aku ada belikan stroberi tuk doter dia....
so dia pun hias la kek tue dengan stroberi tue....




walaupun bekas tue nampak comot
sebab tuperware tue telah tertonggeng di dalam keta...
tapi percayalah kek e2 sangat mabeles...
aku siap oder soh dia buat lagi...sebab nak jamu my blogger prenz yang nak datang tengok amani..
tapi sebabkan son dia masuk spital so oder adalah tidak di terima..
huhuhuhuh sedey...
*xda rezeki k.dee nak makan kek nie..heheheh*




nampak sedap kan...
korang abaikan la comot2 dalam bekas tue...hehehehehehehhehehe



*nie pun auto publish jugak yer...heheheh saja nak buat jamu mata tuk kengkawan yang bekerja....hehehhehehe jangan marah..:P*


20 comments:

Softtouch [Hanim] said...

itam mmg sgt menawan..sy mmg suka itam2 nie tu sbb suami sy pun itam..he he he..

sy suka sgt kek coklat tau...

Dee said...

hahaha..baru dlm entry akak ckp ko bg stroberi xde cekelat..rupanya ko ada order tp org x dpt buek eh..xpe2..xde rezekilah tu..hihihi..

Mimy Hamid said...

hitam hitam yummmy nokkk...ai like...laki mak pun hitam...huhuuhuh

-aNida OtHmaN- said...

itam memang mengawan...itam tuh manish..eheheheheheh

waahhh saya telioq suda..sedap nue..kalO moist moist nie..hehhehe

Lovely Bella said...

waaaaa!! febereT!!! dah leleh dah ni kak...nyamilicious!

Ena said...

hadoiiiii.. sedapnya kek coklat... memg nampak jelas moistnya tu... adeihhhh!!

Lady of Leisure said...

tengok pun tau sure mabeles ni kan..

zmah said...

Bestnya

Eri-chan said...

aku suka moist cake. kau kejam.

Ati Masrif said...

mengancam habis..br tgk jer tu..yummi

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim]~ hahah sama la kita kan..itam e2 menawan kan.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hehehhe e2 la...kot x..leh la akak makan moist kek nie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ satu taste la kita kan..hahahhah tetiba...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ sedapkan..moist cake....terasa2 di tekak ketika ini...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ jom ko belanja akak makan kek nak..?? heheheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ sangat moisty kak...sedapppppppppp

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ nampak jerk comot tapi sedap..hehheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zmah ~ memang best... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ ko datang umah aku..aku jamu moist kek..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ memang mengancam sangat pun..hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails