Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, November 12, 2010

bukan salah ibu mengandong

hasilnya...dengan pengaruh aku soh bebudak nie bergambar...
dah ropa apa dah ha...
xpa layan kan jerk....




ok..ikut acu buat macam nie.....
semua pun ok2.....cam terror jerk kan...
sampai xnampak mata dah anak buah aku tue...
dengan topinya lagi...
hahahahahha
nama dia laila..tapi klu orang tanya..dia cakap nama dia cibon...
apa jadahnya...asyik la kena marah ngan mama aku..sebab cakap nama cibon..
hahahahahaha





yang lelaki tue cousin aku...
ko tengok la..
aku soh buat cam lain..
lain lak dia buat..
sabaq jerk la aku nie....
xmenahan btoi aku tengok peel diorang nie...
hahahaahahah
tunggu la amani besar skit nanti...xtaw la cam na lak perangainya kan...






dah ropa tabik hormat pun ye gak nie...
hahaha layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
si cibon nie..dah taw dah..tiap kali aku nak amik gambar dia.mesti dia cakap..
asu (dia pelat) cam nie nyek... *sambil buat tangan*
hahahaha guddddddddddddddddddd
ajaran songsang berjaya ku turunkan buat anak buah aku...


hahahah bukan salah ibu mengandong...tapi salah diorang yang xreti nak buat...wakakakakakakakaka



25 comments:

atty's said...

cute je laila..
nama sedap..jadik cibon lak ye

rATu kEBaYA said...

klakar diorang ni.. tak menahan tgk dak lelaki tu.. macho je bila buat mcm tu

Ena said...

ngeh ngeh ngeh..

tak pe yg penting mau happy kan!.. ;D

selamat berhujung minggu eida..

kak ina mail said...

Semua mengikut arahan ngan baik. yang kecik pakai topi tu comellah.mak tak suruh pulak.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ e2 la..daddy dia punya angkara...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hahah dia la yang paling sibuk skali nak bergambar..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ btoi tue kak...hapie weekend akak...

Dee said...

cutenya laila tu..apasal nama dia cibon? x sweetlah laila..hihihi..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

terima kasih sebab kasi tabik hormat kat saya. hehehe

qellissa said...

hahaha..ntah papelah u babe...ajar bebukan tp i loike..comel dowh!

-NiD's- said...

BONDA...BONDA..i jeles nie...pesal u laa makin VOUGE nie BONDA...auchhhh.... sila benamkan muka di cpu..hahahhahahahaha....

BOnda nak habaq nie..shawl chantik, speT pn lawa...sipemakai lagiklaa menten VOUGE.....

best nyaa jenjalan ngan FAMILI..ni kira makan sec.bejemaah erk..bagus..bagus.....

ieda said...

selamat berhujung minggu .. cumei jer gambar ramai2 tuu :)

Eri-chan said...

nok, ko gojes pakai shwal mcm tu...teruskan ok usaha mengubah penampilan diri yg lebih cun..awww en shukri mesti takle lepas tgk...kekekekek
ahaha anak buah kau laila nama dia panggil cibon..weh sape bg nama mcm tu? kau ye nok???

MAMASYAZA said...

bebudak mmg camtu, apa yg kita soh semuanya depa buat, janji happy

Mimy Hamid said...

hahaha...tak salah ibu ngandong tapi salah ko...hehehe gedik comel nokkkkkkkk

POSH76 said...

kuat pengaruh ko ni tapi cousin2 ko tu comei sgt hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ hahaha yang tue kena tanya daddy dia..suka suka jerk memburukkan nama anaknyer...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

[S]itie [B]Um [B]Um ~ eh..ehhehe bleh sajork..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ ahhaaha i looiikee too

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ alolo shame2 bonda la cam nie..hehehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hapie weekend..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahah terawangan2 aku nok..hahahah..
ohh bukan keja aku nok..tue keja abang aku..yang suka suki bagi nama kat anak dia nok..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ hehhehe e2 la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ hahahahah aku xsalah nok..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ heheh pengaruh rakan sebaya.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails