Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 29, 2010

3 wonderhuman bukan pet... :P

kami keluarga wonderpet....
apa yang penting kerjasama....
wonderpet...wonderpet..... *nanyi ramai2 meh...*



nie la xtvt kami sekeluarga di hari cuti....


pagi..bangun tido....kemas umah...e2 tugasan aku sebagai seorang isteri dan bonda yang mithali..
bravo..bravo...suksess...suksess....


lepas aku dah settle mengemas umah....en shukri lak amik alih tugasan dia..



tugasan daddy mithali...






|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


mandikan anak dara kesayangan dia ....
maap la...gambar sangat tercekci..makanya terpaksa la di sensoredkan...
tettttttttttttttttttttt....
gila ko nak tunjuk gambar pedot buncit... :P






gud daddy...
yes amani memang anak daddy yang banyak songeh......hehehhe
malam2 en shukri yang dodoikan dia kalau nak tido..
hari jumaat malam hari tue..en shukri g main badminton..
leh lak anak dia xnak tido...aku bedong pas tue aku dodoi..dia tanak tido..
mata terkebil...last2 aku tido dulu...amani lum tido...hahahahahahahahaha



daddy mandikan amani..
nak taw bonda buat apa...
ohhhhh please la..aku bukan la isteri yang durhaka hoke...
aku pun ada tugasan aku jugak...



apa lagi kalu bukan....





mengiron baju2 keja tuk stok seminggu...
huhuuhuhu mak xsuker la keja nie....
kalau datang malas aku...dobi please iron my baju yer...
hahahahaaha....


huhuhuhuhuhu keja yang paling aku xsuka buat nie la..
iron baju...



lepas mandikan amani....
daddy sambung buat keja lain pulak...



basuh baju..hehehehhe gila nak amik gambar dia dekat2..ada aku kena tempik lak kang..
nie amik gambar curi jerk..so harus la..jauh sebatu kan...
kang dia nampak kang... :P


dan sicinonet tue lak...
bonda gosok baju..daddy basuh baju..amani..nak taw buat apa...

nie la wonderpet yang paling senang skali..heheheh
















*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

*
*
*
*
*
*




layan mata.....dan





|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




tidooooooooooooooooooooooo




anak bonda memang baik..senang bonda ngan daddy nak buat 'kerja'
ahhahahaha haip2 awas ko..buat keja umah hoke....
jangan dirty minded lak taw.. :P




nie la xtvt hujung minggu keluarga cik pepel...
lepas settle semua urusan umah...baru la senang hati nak g jalan2...yahoooooooooooo
amani ngan bonda memang sangat suka berjalan....syorga dapat berjalan....
ilang semua stress...heheheheheh klu xdapat berjalan dok umah jerk tue yang stress melampau tue.. :P

21 comments:

Eye_nee said...

Bravo...bravo ini woderhuman family...bekerjasama korang yer..tp Amani mmg very the gud gegel la....dah la tido tak pakai buai bagai....senang la ko Pepel...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ahhahahhaa i likkeee statement wonderhuman family tue...

makdara TERdiva said...

alaaaaa..kalo bonda & ayahanda nak buat 'kerja' pun macamla amani nak kacau....lalalalalarikssss!

SURIA AMANDA said...

wah ..bagusss....Lisa jer best..hujung minggu bangun pagi sarapan muntah pas tuh minum air muntah..pas tu makan lunch..muntah..minum2 muntah sampai ke mlm...naik lembik dan best laki Lisa duk picit kaki sampai tertido..satu kerja rumah x leh buat..

Deqna said...

oo ni kerja korang yer.. anak tido korang buat keroje...make sure amani tak nampak yer..

kak ina mail said...

Dah laki bini, kenalah kerjasama.kalau tak , apa nak buat purpel, ultraman datang fire.lelaki ni , kalau tak cekci tak sah ye, sama cam laki akak gak, nak berlenging je.alo alo amani mandi ye.

Cik Pah said...

bagusnye laki ko..kalau pais..adeeb tuh dah umur 2 tahun baru dia boleh mandi kan anak.. skang nih jer baru belajar cebok kan adeeb... cik meen masih lagi aku yg buat..

MAMASYAZA said...

hari minggu akak cukup memenatkan kalo en. abah takdak, vacuum umah, mop lantai, llipat kain, mendobi, segalanya, tapi kalo dia ada pun, akak gak yg kena buat...hehehe...

Lady of Leisure said...

kerja apakah??? hehehhe

Ati Masrif said...

biasalah tu purple
suami isteri kena saling membantu

sicinonet tu..
tungguuuuu...
bila besaq nanti kenalah tolong..huhu

Iena said...

bila kerjasama keje jadi mudah...
lawa tau baju pink daddy amani... kih3

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva~ hahahhaha kena cari time amani sleep baru bonda n daddy leh uat 'keja' ahahahaa tetttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ orang preggy memang gitu.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ hahahah x..x..amani xnampak.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ ha'ah kan...memang gitu gamaknya kaum adam nie..suka cekci2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahahahaha nasib badan la kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MAMASYAZA ~ hahahaha nasib badan la kak...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ tetttttttttttttttttttttt

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ ha'ah kan kak...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ limited edition tue nok.. :P

mummysyafie said...

kena bantu membantu tuk settle kan kerja..hihihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails