Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Friday, November 26, 2010

sila tutup telinga

salam petang jumaat uolllsssssssssssss......hari nie aku amik hapday..
bosan..malas semua ada...so bek la aku amik hapday kan..best skit...
leh bergelak mengekek2 dengan amani dekat umah... :P



meh aku nak tunjuk kat korang skit...
headset stroberi yang aku beli kat CH hari tue...
antara aksi2 yang aku sempat snap kat sana....




en shukri tengah mengekjas headset stroberinya....
tengok la amani tue...
ahhahaahahha bleh dia uat mulut gitu...
klu la dia pandai bercakap kompom amani cakap...adoi la daddy nie....
orang nak pakai dia pun kalut jugak nak pakai taw...huhuhuhuhuhuh




again...daddy yang lelebey...amani dok ralit tengok mende ntah.....
nie second time dukong amani pakai mende alah tue...
tapi dia xbrapa nak gemar la..dok dalam tue..
maybe dia rasa rimas kot...xbebas.....





nie cousin aku...
dia relex ja pakai headset nie...



see sangat comey n cute n ensem cousin aku pakai headset nie...
walaupun stroberi tue lagi besar dari telinga dia kan..
hehehehehehhe




masa nie tengah test headset cari yang kecik skit...tuk amani..
tapi as usuall amani tue keja dia nak layan mata ja..
tue yang kena sumbat ngan puting tue kat mulut...
sebab dia dah nak buka loud speaker....



lepas cari punya cari....last2 jumpa jugak yang kecik skit dekat pasar di brinchang.....
so apa lagi..terus la lelaju beli kan......sebab aku rasa cam best jerk tengok budak2 pakai..
aku nak pakai lupakan la...dah ropa sumpahan stroberi lak kang nanti...

nak tengok aksi pertama amani..pakai headset tue....





*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


eh mana nie....


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


are u ready prenz..


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



hahahahahahaha gila amani mengamuk hoke..
wakkakakaka dia rimas gamaknya...
macam2 bonda dia letak..ngan sweater..ngan topi..ngan headset...hamek ko..sarat anak aku...
tapi nampak amani sangat comey la... *puji anak sendiri lagi ampun yer.. :P*


tapi masa cousin aku amik gambar dia..elok dia senyum...tapi time daddy dia amek gambar...
kan main dia nak meraung taw....hahahahahahahhaahhaha
so daddy sila taw..amani dah bosan layan daddy asyik amik gambar.. :P


40 comments:

Ena said...

heheheh..

yerla amani rimas la tu.. sian dier.. apa la bonda nie.. =P


tapi kan cute sangat la mani pakai semua tu.. rasa nak cubit jekk..


cubit2 sayang la bonda.. ;D

Eye_nee said...

Sejak Bila ko dah jd bonda yg kejam ni pepel...hehehe....malalak Amani...

zura@iwan said...

hahaha..semua pakai tutup tinge yer....

jahat la bonda dia ni...rimas dier....comeyyy...

mummysyafie said...

amani dah jalan² gi CH..mesti rambang mata tengok stoberi..

Lovely Bella said...

amani leh jadi model stroberi ni kak.. hehehe..

Lady of Leisure said...

hehe comel sangat amani tapi dia nampak macam rimas bebenor kan hehe

kak ina mail said...

Amani cakap cam ni:

apalah ayah ni rimaslah.orang dah sejuk ni. nasiblah badan ,dapat mama blogger, 24 jam kena posing je.

rATu kEBaYA said...

keciklah sangat tu... klu amani boleh cakap.. habislah pn purple..

A D I A said...

hahah comel siot amani time ni. abis amani di stroberikan bonda dia. sabar je la ye amani.

Cik Pah said...

oh kat brincang ek... brapa rm nih.. ari tuh aku gi mmg takde pun..takpun mata aku yg rabun kot..sebab rambang mata tgk barang barang lain

rasp said...

i memang suka tgk pics amani yg last tu...cute bangettttt!

NoRMie said...

alololo... comeinye amani tu...

Shu Shinju said...

cute bangat amani pakai headset tu..kikikikiki...

Softtouch [Hanim] said...

alololo amani pakai headset tu comel.....lagi pesar bnda tu dr dia....dia rimas kot tulah dia melalak...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
anak bapak

ieda said...

hahahahha alor2 ciannn amani jadi exeperimen headset lah pulokkk ..

lagi besooo dari dierrrr heheh
tak baik lah mummy nieeee :)

Eri-chan said...

comel arr headset strawberry..
alaaa nape ko tak pakai...?

NeenaAnuar said...

hahaha.. sian amani kene dera ngan bonda dia... tapi memang cute laa amani time tuu.. :D

MiYOKO TACHIBANA said...

bonda ni notilaaa...sian amani...hihihi...

tp, comel giler amani pakai headset gedabak tuuu

Deqna said...

hahaha gambar yg amani wat mulut tu.. actually dia cakap
"koser daddy aku nie" hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hehehe bleh2..jangan cubit kuat2 taw.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ ahhahaha aku memang suka mendera amani kak...dera2 manja gitu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ hehehehe amani sampai naik rimas dah..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ hehehe e2 la..memang rambang mata tengok stoberi macam2 ada...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ hahaha model of the year.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ hahahaha rimas kena sarung macam2 kat badan kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ haahaaah nasib badan la anak oiii...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hahahaah e2 la pasai nya kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ hahaha nanti aku stoberikan fiya plak nyek... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ seploh hengget jerk kak..murah jerk.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rasp ~ auwwwwwwwwwwwww...shame2 amani ...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NoRMie ~ hhahahah like mader like doter dak?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju~ thanks acu... muah2 skit kat acu..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ hahahah sian amani kena dera ngan bonda dia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o ~ hahaha bukan la..anak bonda.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ hahah kang antu stoberi berjalan2 lak kang...wakkakaka

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NeenaAnuar ~ hahahah nasib badan la amani dapat bonda suka dera anak ...hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ hahah tomey cam bonda dak?

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ hahahahahahahahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails