Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, November 24, 2010

k.a.m.i

*nie adalah N3 auto publish yer...skrang aku tengah stress dengan meeting F&N dekat KL*


sambungan dari N3 cameron....

lepas habis tawaf ladang teh.. *tipu bergambar jerk lebey.. hehehhe*
kitorang pun meneruskan perjalanan lagi...
mak su sempat pesan sebelum kitorang gerak...
dia soh behenti dekat taman di tanah rata tue...

aku pun ok jerk la..nak posing katakan..harus la ok kan..hehehehhehe




behenti semata2 nak amik gambar dekat welcome note nie..hehehehehhe....





tue la maksu aku..yang beria2 nak soh behenti kat taman tue..
heheheheh yang pakai baju ijau berputing sakan tue..anak maksu aku yang bongsu...
dia sangat suka dekat amani...hehehheheheh...



agaknya memang trademark mak lang aku la..
klu amik gambar kompom mata pejam..hehehehehhe
ampun maklang....


sebenarnya kan...kan..kan..
korang nak taw...bukan setakat nak bergambar jerk hoke..kitorang stop kat taman tue..
hahahahah mama aku ngan maklang aku..nak pokok bunga..
mati la..klu orang perbandaran CH baca blog aku nie.. (bajet retis ja kan...semua orang nak baca blog ko pepel.. :P)

dah tue laki cousin aku lagi la..siap amik rumput kapet hoke..
hahahaha keji..keji...dapat la 2 plastik penuh...wakkakakakakkaakka
habis la...kena masuk u-tube..mencuri rumput kapet di taman..wakakakkaakakakaka




sebahagian dari generasi tok nab ( tok aku la..)
nie adalah sebahagian dari kesayangan aku....





again.....amani masih tido...di atas pangkuan mama aku..dah aku ngan en shukri..
berlagak cam xda anak..hahahahahahah.......




amani dengan maktok...
eh amani dah bangun la...
hehehhehehe see cantik dak topi stoberi amani?????
aku sangat berkenan ngan topi nie..terus laju2 mintak duit dekat en shukri nak beli tuk amani..



keluarga adalah harta yang tiada nilainya...hargailah keluarga kita...
perbalahan dalam keluarga adalah lumrah... tapi bak kata pepatah..air di cincang xkan putus....
renung2kan..dan selamat beramal.. :))

28 comments:

zura@iwan said...

sbr2..jgn stress...hehe..

betui2..bposing itu wajib...tmbh2 posing ramai2..hhee

NoRMie said...

betul tu pepel..
sayangi & haigailah persaudaraan dalam kekeluargaan.. tingin nak jenjalan dengan keluarga reramai cam ni.. besttttt...

Ena said...

rmainya p wat alwatan.. syok kan!

maaihhh!! yg ramai2 ni terserlah keseliman mu eida.. dasyat sungguh! hahahaha

Lovely Bella said...

waaa ramainyer yg gi.. rombongan cik kiah nih.. heheh :)

MiYOKO TACHIBANA said...

comelnye topi strawberi amani tuu..kiutt sgt2...

amboi2...akak cam tak kawen lg je...=p

SURIA AMANDA said...

hepp!!oho..sukati jer ambik pokok bunga..ayok..ayok..sapa buat..hahaha....biasa ni...

intan_blur said...

dpt jg tgk muka sengal ko ek..ekkekeeke

ieda said...

waaaa ramai yg pergi rupenya .. seronok kann .. cuaca sejuk ..

waaa cumei jer amani tuu .. dukung dek mak tokk :)

SyaNa said...

rindu CH
rindu teh tarik terbaek dari ladang

atty's said...

bukan main behave lagi amani ngn maktoknya ..

Dee said...

sakan bergambar smpi x nmpk signage tu..hihihi..

moga FIL cik pepel cpt sembuh ye..

kak ina mail said...

ko tengah stress, tapi topi Amani yang strawberry tu, bila beli.khe khe
Biasalah meeting-meeting memang kena stress.

POSH76 said...

Yess family is priority...tanpa family we are nothing....ko mmg dah back to shape la...ala2 mak dara opps anak dara gitu hehe

A D I A said...

awat tak belikan topi stroberi satu unt piya! hheh gurau je.

haah family adalah harta tak ternilai. teringin nak gi cuti ramai cam ko, ala2 romongan cik kiah ke CH gitu.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ heheheh e2 la..posing tatap posing kan... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NoRMie~ e2 la kan..masa bersama keluarga adalah sangat2 berharga kan.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ wink2..malu la..kak...hahaha gedix kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ nie rombongan tok nab la..hahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

MiYOKO TACHIBANA ~ hahah lupa diri sekejap kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ hahah bukan saya..bukan saya... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ ko memang jeles ngan aku kan..weeeeeeekkkkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ ehehheh maktok dia memang cam tue...dia nak dukung amani..cucu sayang la katakan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SyaNa ~ bestkan..nanti bawak iman g sana nyek...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ kesayangan maktok tue memang behave ngan maktok dia..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ahahah ramai sangat sampai terlindung tulisan tue.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ heheh topi tue sangat cute...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ hahahah ada perut tersembunyi di situ..hahah :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ alamak piya nak ke...nanti untie belikan tuk piya yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails