Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Wednesday, November 10, 2010

layan purple gedixxxxxxxxx.

halu monin.....semalam xsempat nak hapdet blog...al-maklum la...
semalam sibuk bebeno.....
pssttttt bukan sibuk ngan keja opis..tapi sibuk dok mengsearch tiket murah flight..
hahahahahahaha ampunkan aku penunggu gua..oppp bos...


N3 sebelum nie...layan gambar amani jerk kan..
kali nie bagi bonda amani lak inteprem..
kasi tuan blog plak ye nak...
anak g duduk umah pengasuh dendiam...bonda nak layan gedixxx sat... :P


klu korang rasa mual dengan aksi gedix sopan pepel nie..
sila klik pangkah kat atas yer.. :P




merenung masa depan...
alamak asal la masam semacam jerk nie..
nie masa dekat parking opis....malas nak naik opis...bergedix dulu dalam keta..
siap kena usha..arrghhh lantak la..aku nak test camera handphone BARU nie..elok ke tak...
hahahahahaha *ada unsur2 meriak di c2 kan.. :P*




alamak mata dah sama cam panda kat zoo dah....
scaryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......
besa la kan..ada anak kecik nie..tido xcukup...
hahahahaha *alasan terbaik..walhal amani malam tido jerk pun...xda nak bangun2 da... *




nie lak test spec baru..
hahah spec murah pun nak jobo kan..
spec beli kat nichi...murass sajork 19.90..
tapi cantik kan..kan..
biar murah tapi cantik....hahahaha bleh????



eh ada lagi la....
hahahahah layannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn


mood gembira...sebab dah berjaya book tiket tuk next year nyer trip...
sambut anniversary...bawak amani..bestnya...xsabar nak bawak amani naik flight.....

nie namanya asal boleh pun nak hapdet...hahahahaha....k la..nak buat keja sat...nanti senang aku g jejalan kat umah korang yer...daaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

28 comments:

POSH76 said...

wah mummy amani dah pasang badan balik la....bessnyer kali ni p bertiga pulak hehe

kak ina mail said...

akak tengok ko dah cam kim kardishan dah.pinjam spec mata boleh. ko ni, cam anak akaklah, selagi tak spec besau, tak puas.

qellissa said...

amboi, menggedix x ajak i sekali..muehehehe..cub aper sunglasses tu..eventho murah tp nampak cam mahal gitu babe!

SURIA AMANDA said...

layannnnn...tak update mcm tak lengkap hidup kan kak?

ieda said...

owww dpt ker tiket murah tuu .. ke mana agaknya kann :)

ehheheh rupenya mama amani jeles yeee selama nie banyak gambar amani je yg enterpreme hehehe :)

cantik cermin mata , sesuai :)

zura@iwan said...

amboi....rajin amik gmbr dlm keta..hahaha...

wahhh nk g cuti2 kt mn tu?

ratusiput said...

lawa ar spec ko purple...pinjam leh...?

Cik Pah said...

tulah pasal ..semalam air asia bagi ticket free jugak kan.

ko sebut pasal nichi.aku tetiba teringat kat nichi kat loke yew tuh..dah lama tak perabis duit kat situ..blous adalah sgt cantik.

rATu kEBaYA said...

asal boleh pun tak per purple.. yang penting dapat tgk gambar purple tu.. banyak2 gambar lagi best..

Ena said...

psttt!!
agak2nya kan kalo akak yg pakai spec tu sampai mana la kan! mesti tutup idung & pipi sekali.. hahahah..

best la.. dah siap booking anniversary nye trip.. akak jugak yg ketinggalan.. uhuks!

Shu Shinju said...

wah...amani nak nek kapal tebang.....acu pon lom penah nek gi..huhuhu...

Ati Masrif said...

cantik tudung..terbaru tu
dapat flight ke mana tu..bestnya cuti-cuti..

-NiD's- said...

WAH....AMANI NAK naik BURUNG BESI...syOknyaa...good...godd...ada g ker tiket murah tuh..hahahahaa

murah pn chantik tau spec akak tuh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ hehehe harus la beb..pasang badan.. :)..e2 la nak bawak amani jalan2 next year...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahaha kim tue yang sama cam aku kak..wakakkaka...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ biar murah asal bergaya..bleh??? hehehhe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ kadang2 mood update kelaut jugak..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ieda ~ hehehe ke mana??? biarlah rahsia dulu..hehehhe...:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ ehhehehehe harus menggedix di mana saja...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahhaha bleh..dengan syarat turun kl dulu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ ha'ah akak...
hari tue pegi nichi dekat jln tun razak..pehhh sales terbaik...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ heheheh orait..nanti letak gambar bebanyak ..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ ahhaahahahha..akak beli yang kecik skit..hahahaha...
jom kak..kita g holiday...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ acu..amani dari dalam perut bonda lagi dah naik ketebang dah..heheheh :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ murah jerk kak..beli dekat muazz kl. 8 hengget jerk..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ jom2...bawak sofia skali nek ketebang...

Mimy Hamid said...

hepi ko kan gedik dapat tiket airasia...aku haremm tak dapat...tak de nasib nok...benciiiiiii..jeles aku..tp ko syok ar cuti bertiga...yippie

A D I A said...

ko nak bercuti ke mana tu unt annivesary ko? nak ikut bolehhhhhhh.

motip?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails