Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 11, 2010

amani in action

semenjak dah ada anak nie.....
en shukri lebih gemar amik gambar anak dari gambar bini dia nie...
bini nak amik gambar kalu..sila click sendiri bleh????


huh' aku pantang lagi 100 hari kang baru taw...
wkakakakakakakakka...ok2.. xlawak....



gurl2 kena la pinky2 kan..
nasib la baju baby nie..kaler pepel sangat limited..
kot x..memang pepelicious la jadinya si amani nie...




amani dah masuk 3 bulan dah skrang....
sekejapan jerk masa berlalu kan...
diam xdiam dah besar anak bonda..
dah macam2 perangai kamu dapat ye anak...



anak bonda dengan rambut pacak...
but i'm gurl taw... :P




skrang dia dah mula nak meniarap...
hahaha sweet jerk..dia yang xbleh nak terbalikkan badan dia
dia marah lak...apa daaa..cayok2..anak..u can do it...


wow cantik bibir anak bonda...
cekci gitu..terbelah...
auuwwwwwwwwwwwwwwwww


mulut dia sangat bising klu dia nak meniarap...
*like mader like doter la kan..mulut bising...:P*



pastue dia dah penat...dia akan diam sambil bawak diri terus tido..
hahahahahahahah bagus anak bonda...sebijik perangai cam bonda ko nak..
majuk jerk terus tido..wakkakakakaka....
gud job..biar daddy sengsorang kita layan tido lagi besh kan... :P



puteh kan amani klu berbedak..
hehehhe nie baru la nama pakai bedak...
klu xnampak bedak baik xyah pakai bedak kan...



k la daddy..amani dah malas nak layan daddy dah..penat la..
amani nak rest plak....


ohhhh amani jugak sangat suka menyemburkan air liur..
terbaik la kan..rambut bonda ko pun gugur cam daun kering tue ha....
aduhhhhhhhhhhhh..nasib baik la rambut bonda ko nie lebat nak...
aku nak buat kajian la..samada...rambut gugur..sebab lepas kelahiran ke..rambut gugur sebab anak kita main air liur...
sapa taw...angkat tangan????????



37 comments:

intan_blur said...

setahu aku klu rambut gugur sbb ank suka sembur2..neway..ank ko memang sopan jek aku tgk..hahahhah..muka laki ko nok..

kak ina mail said...

alo alo geramnya.cam muka en.sukri, bila dah besar sikit ni.Maafkan mama ko ye, biasalah blogger tegar.jangan penat posing tau.

-NiD's- said...

HAHAHAH..MEMANG TAKNAFI..amani..amani memang COMEl........dh stat nak menerap erk..wah suda bagus tuh....

hahaaha...air liur menyeMbur rambut gugur??? ada jugak benarnya..kata org tua-tua dL

Shu Shinju said...

alahai..makin geram tgk si amani ni...

NoRMie said...

hahaha.. memang putih melepak bedak tu.. kalo pakai x nampak bedak.. baik xyah pakai kan..
kalo amani pakai banyak mane pon bedak tu.. amani tetap comey...

rATu kEBaYA said...

tomei.. suka akak bila ko letak bedak byk2 kat muka amani tu..

ct fad said...

wah..bedak bersepuh je..huhuhu..teringat lak,kalau baby kecik2 ni,mmng aku suke pakaikan sarung tgn ngn stokin..kengkadang macam2 pesen aku gayekan...huhuhu..

shiemz said...

ha..meleleh ayaq liyoq pasai apa? mase peknen ade yg x dpt kot.. heheh

Cik Pah said...

mama aku cakap.. kalau budak baby terbelah nih.. petanda dia sorang yg romantik...ko tunggulah dia besar skt nnt.. nak tau betul ker idak

Lady of Leisure said...

geramnya comel sgt

mier@merr said...

alala... cari2 baju purple...nk kumpul dr skng lah bju baby kaler purple..heee..suke!

Ena said...

alahai..
makin geram la auntie ena tengok amani nie tau.. makin comei makin nampak kesopanannya.. bagus la camtu.. jd baby yg solehah yeh!.. sejuk hati bonda kalo amani tak banyak kerenah.. damai je rasanya.. leh bonda proceed kawan utk amani lak nanti.. muahahahahhaa... larikssssssssssssssssssssss..

SURIA AMANDA said...

Bagus amani..rambut gugur sebab amani dah mula sembur2 air liur..biasa la tu..

Softtouch [Hanim] said...

comel nya amani bedak celepuh mcm tu..sy suka tgk baby2 berbedak mcm tu..muka amani relax jer, cool

setahu sy mmg rambut kita gugur bila nak main air liur..menyembur tu..xpe dlm 5 bulan mcm tu dah stop dah gugur2 nie..

Ati Masrif said...

ala..comellnyer..pandai gk camera pula tu

baby mmg selalu gugur rmbt

mummysyafie said...

hahah..iyer, daddy tengok amani comel sangat tu yang dier lebih suka amik pic amani..

rmbt gugur tu selalu nya orang tua kater baby main air liur erkk..tak taw la jugak betul ke idak.

Deqna said...

haha kejam lah kan kalau nak extend pantang lagi.. huhu..

ntah2 tak sampai 100 hari dah terbabas...ooopppsss

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ huhuhuhu patut la rambut aku terbaik dia punya gugur...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahahah harus la letak tuk tatapan mu akak ku sayang..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ ya nyek??? patut la..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ muah2 kat acu skit.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

NoRMie ~ alolo shy2 amani taw..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ baru nampak puteh skit kak..hehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ct fad ~ heehhe best jerk kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

shiemz ~ ish rasanya semua dapat makan..heheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ hahah romantik nyek..wowie..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ alamak malu amani taw...ehhehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mier@merr ~ heheh klu jumpa jangan lupa bagitau nyek..nak beli jugak..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hahahaha tungguuuuuuuuuuuuuu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ amani memang bagus.untie lisa..hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ alamak lama lagi tue...heheheheh

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ like mader like doter..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ hahahah sentap bonda amani ..:P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Deqna ~ hahaha belum2..jangan langgar pantang..hahahaahah...:P

Iena said...

aku takut blom cukup 100 hari, ko yg yg shukri! hahahaha

MAMASYAZA said...

bila dah ada anak, mmg keciwi, keja nak amik gambar anak ja, gambar maknya dah tolak tepi.
en. abah dulu pun camtu la.
bila anak dah 3, makin kurang bergambar

Mimy Hamid said...

tetomei nya dak ni...muka putih gomak aje...nk sioomssssssssssss....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails