Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 15, 2010

jemputan mengawan

opssssssssssssssssssssss salah tajuk plak.....alm-maklum la...pagi2 hari dah tengok orang nak mengawan kan...:P

tapi yang nie bukan mengawan yer tawan2....jemputan kawen...
thanks nok sebab sudi jemput aku...ke majlis ko..





kad jemputan yang selamat sampai kat tangan aku.....




cantik kad ko nok....
rasa cam nak kawen lagi jerk...
hahahahaha...simple....jerk kad nie...suka aku tengok...



insya-allah nok...aku sampai la nanti kat majlis ko......
*eh nok nama amani xda...cam na???* hahahahahahahah


ko nak sangat jumpa amani kan..nanti aku bawak amani g majlis ko nyek...
bawak amani naik pelamin skali bleh???? tapi amani tue..asyik tido jerk kejanya..
kang dia tido lak ataih pelamin ko nok... :P
kena pakai hairband bunga2 nyek nok....heheheheheh..orait berita paham.... :P


nok..nak makan kat meja pengantin bleh??? hahahahah *lariksssssssssssssssssssss*

psstttt: ada sesapa lagi ke yang nak naik pelamin..jangan memalu..jemput la aku..
insya-allah klu xda apa2 hal..pasti aku sampai......


15 comments:

Ena said...

huh!
ingat 18sg lagi cam tadi..

risau gak nak klik tadi.. hahaha

Softtouch [Hanim] said...

haah cntik kad mimy...xsabar nk tgk hari bersejarah dia...

SURIA AMANDA said...

pesal tajuk ari ni semua bab2 ganas?psstt..nanti akak ambik gambar banyak2 tau..suka nengok mimi tu..comel..

eMMe said...

Tajuk dia la menyebabkan saya ke sini, hehehe..dekat je majlis ni...jgn tak dtg lak Puan Ungu~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ hahahaahah no2..xda dah sx.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ e2 la..pegi x nanti??? klu pegi leh kita berjumpa2an..jangan memalu tegur kita yer... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ dia memang cute..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eMMe ~ insya-allah...jumpa kita di sana yer...jangan memalu tegur kita taw klu jumpa...kat sana.. hehheheheh

ieda said...

erghh dasat tajuk entry tuu .. ingatkan aper tadi heheheh

Eri-chan said...

weeeeeee jom jumpa ramai2 kat umah mimy pastu kasi umah mimy pecah dgn gosip kita...

Mimy Hamid said...

nokkkkkkk dtg tawww...aku nak shoot ngan amani...alamak tulisan burukkkkkkkkkk

mummysyafie said...

tajuk tu yang tak tahan..lucu la dear.

POSH76 said...

aku nak pi tapiiiiii....nanti aku buat entry khas hehe

ratusiput said...

akak nk kawin gak ni nnti akak jemput ko.huhuhu....

rATu kEBaYA said...

Dijemput perple & family ke walimatulurus akak hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails