Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Monday, November 15, 2010

aksi SX please bukan depan aku ye..

munin uolssss.....hari nie lambat skit bersiaran..walhal dah semangat nie
dari dalam keta...datang2 keja jerk nak hapdet..
skali hamek ko..line tenet kat opis aku down...siap pakej ngan line telepone lak tue..
WTH la kan...
wa dah semangat 1malaysia nak hapdet..skali non hado lak..


skali sebabkan budak IT..makanya harus la membijakkan diri skit kan...
tukar line streamxy ke maxis sekejapan...
heheheheh bleh la...walaupun sangat mencabar kelajuan dia kan....


sebenarnya aku xsabar2 nak share ngan korang nie..
nie fresh punya story nie....
pagi tadi cam biasa la....datang keja....
bawak amani...dan si kecik tue..lepas habis sebotol dia layan tido....
ok fine..aku bawak kena dengan penuh berhemah..*pagi tadi mood baik skit..bawak keta behalf*

tibo2......dalam jammed ko bawak keta stok gear 1..2 jerk...
ada keta kat depan aku...leh plak dok buat aksi XX....

ok fine...mula2 kiss2 pp...
aku pun apa ada hal kan...
jap lagi leh plak kiss m to m... aku pun cam...WTH???????????????
dah klu dok berkissing2 bagai..harus la dia bawak keta secara perlahan kan..dengan keta berderet2 kat belakang.....
adoi la manusia nie...

aku dah hangen dah....rasa nak langgar jerk vontot keta tue...
apa kejadahnya....tolong la wei..malu skit dengar persekitaran...

nasib la aku bawak anak kecik (baby)...kot ada yang bawak anak2 yang dah pandai bercakap..
idak ke malu tue...
nampak hoke....tinted ko bukan stok keta menteri sampai xnampak kat dalam...

memang sangat2 geram la aku...
dah tue tanpa rasa bersalah... 3kali hoke diorang dok berkissing2....


please la..orang lain pun ada pasangan jugak akak oiiiii......
tapi idak ler sedesprate ko...
yang lebeh memalukan....pompuan tue..bertudung.....
adoiyai...please..please..please...kamu jangan nakal...

aku nyanyi lagu boleh pandang2...jangan pegang2..kang..baru taw....


nie la pemilik kenderaan SX tue....



dah kebetulan lepas tue...topic dekat hot fm..apa yang baru kita tengok...*lebih kurang gitu la bunyiknya..*

terus ko..aku call hot fm..
ahahahahahahahha gila semangat kan.....

sapa dengaq??????????????? ok2 xpa..sapa yang xdengaq...sila dengaq nie k..
aku share ngan korang....
ehehheheheheheh
ok please la kengkawan...bukan xbleh nak kiss2 tapi tolong la elert dengan keadaan sekitar skit..

kita nie orang melayu....tolong pikirkan sensitiviti masyarakat melayu yer....
bukan aku jeles...tapi sekadar tuk renungan bersama...
aku pun kiss2 jugak..tapi salam sebelum pegi keja...kat dalam umah la..jangan la kat luar umah yer....malu...


klu jumpa keta nie...pastikan korang potong la nyek..kang dia beraksi lagi kang
hahahahahahahahahaha




video
nie video yang sempat aku rekod..perbualan aku ngan fafau n ag hot fm...
hahahahhahahaha ada bran ka???


ok enjoy ur day k...hehehhe

33 comments:

SURIA AMANDA said...

berani giler akak....kalau Lisa..hon jer keta tu....peduli apa kan..bodohnya melayu..buat malu wanita bertudung jer...x puas kat rumah agaknya sampai dalam keta pun sambung...

Aujinz said...

hahahhaha...

femes nok..
seksi sora kauu..
muahahhahaha...

Ena said...

ieda..
tu yg dok kissing2.. lam kete.. akak plak tengok kat lam fb jekk.. ha baik punyer peluk kissing tepi jalan kat KLCC tu.. ya Allah.. nak muntah pun ada.. tu la Melayu jugak.. Astahgfirullahalazim.. dah buat tu sudah la ni dok tayang kat fb bagai... kalo la mak pak dorang sedara mara yg tengok tu.. ishh... mintak tlg la tegur anak2 remaja mereka skrg.. sedih singguh la akak..

nak tgk video tu tapi tak leh view la.. huhu.. kena mai lagi la nampaknya..

Iena said...

hahhaaa...
aku pon slalu kiss pipi tiap pagi depan ofis...
tp kissing mulut dlm umah jer...

Softtouch [Hanim] said...

sempat tu telefon hot fm..kalu org tu dgr mesti dia tau org ckp pasal dia kan..pdn muka..apalah buatlah kat umah ke, kat tmpat tersorok ker...tu mesti xkawin lagi tu...:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA~ heehhe e2 la memalukan taw..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Aujinz ~ waakkakakakakakkakka malu aku nok....merdu kan sora aku..hahhaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iena ~ pp kira ok la nok...nie m to m..adoi scary

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ akak sebab kes tue la hot fm buat topic nie ...
memalukan btoi kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim]~ call hot fm masa sampai dekat umah pengasuh amani..pas tue diorang call back..dah sampai dekat opis..

rATu kEBaYA said...

harus cium sikit Montot JLP tu... geram betullah...

purple akak dah tgk Video yg hanggat kat HOtFM pagi tadi.. memang hot pun.. akak tgk dgn member pompuan opis pun akak termalu sendiri.. huh.. geram..

kak ina mail said...

selalunya kising kat dalam kereta, tak kekasih gelap atau perempuan simpanan.Lagi satu dalam kereta best tak ? ada goyang-goyang atau ada orang tengok.khe khe.sib baik amani tak nampak.

Dee said...

akak dengar tadi..lain sora ko eida..tulah..nak kissing pun agak2lah kan..skali udah le..berkali2 org meluat..aku x rasa laki bini..ko phm2 jelah..laki bini x buatnya gitu..hehehe..

Mimy Hamid said...

hohoho comolot pulakkkkk...wakaka lawak tul...kalau aku lagi main high beam...tak senonoh ...ni mesti budak tak cukup duit nak check in ni..tu pasal dalam keta pun kemaruk...hahaha

ratusiput said...

ceh!memang memalukan sebb flat ORG JOHOR.buat malu je...isk tp kat opis takble dgr.takdok speaker.takpe blik umah t akak nk dgr...

-aNida OtHmaN- said...

huwaaaa....apakah MANUSIA makin ilang maLUUUU?????? apesal akak tak HOONNNNNNNNN jaaa..pin..pin..pin...

then kuaq kan KEPALA wieh..takda AGAMA kah haaa???? adoiii pasni malaysia nak teirma musibah apa laa plak....dh mcm=mcm hal dok ada..huhuhuhuhhu

BTW akak memanG BERANI..publihs terus no>plat keta tuhh,..biaq PADAN!!!!!!!!!!! HAHAHAHAH

ct fad said...

tu best tu...maybe dalam kete sejuk skit psl ade econ..huahuahua...
kengkadang nak cium tgn jambu depan orang pun aku malu..huhuhu...

makdara TERdiva said...

wowww! apsal aku tak dgr eh td..ke mse tu aku tengah mandi..haha!

bersangka baik jela..munkin masing2 tak smpt nak kissing sblum kuar umah..haha!

atty's said...

alor ..time ieda kol tu ..kty tak dan nak dgr..
budak2 skrg ..apa nak jadik ler..
nie ler kalo sifat malu dah takde.
malu kan separuh dr iman

Ati Masrif said...

glamer hang purple,dah sah2 bukan laki bini la tu..tak kuasa nk kissing2 keta...
bab bertudung ni .. bukan takat cam tu jer yg kena tngkap basah pun ado..heiii memalukan bangsa betui le depa tu...

harap2 ada ler kwn2 ke sedara mara ke yg tau no keta tu..baru haru...huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA~ e2 la..eida baru tengok.tadi..sangat memalukan....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahaha keta tue asyik emergency break jerk...kak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ ha tue lah pasainya kak..rasa pun gitu jugak..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ hahahhahaha agaknya la nok...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahah baru aku perasaan plat J kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ tue la..biaq dia malu skit...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ct fad ~ ha e2 la kan..kita malu depa xmalu...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ hahahahahaha sangka baik pun..please la...mual aku tengok.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

atty's ~ kita malu depa xtaw rasa malu kot..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ tue la kan kak...apa la nak jadi dengan dunia skrang....

Cik Pah said...

wahh..glemer ko kejap.. suara ke udara.. eheh..

pasal couple tuh mmg tak patutlah diorang buat aksi sx depan orang yg masih berpantang 100 hari lagi..wakakakaka

mummysyafie said...

dear, saya pernah nampak yang lagi teruk dear. waktu tu weols naik keta pajero..kan tinggi sikit kan. orang nya naik keta satria kaler hijau taw..kat area kajang. weols nampak yang pompuan tu siap tunduk kat peha lelaki tu..hahahah...tak tau la buat apa..takkan nak cium kentut kot.

teruk betul la orang bertabiat camni

eT said...

ish3...slumber gaban dak2 nih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails