Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 25, 2010

we're in hulk mode

awas..kami bukan keluarga hulk yer....ahahahahahah....
kami keluarga hijau pada hari tue...hari percutian kami....
tema ijo...al-maklum la..ijo e2 indah dan permai.. :) *khas tuk kak ina :)*


malas nak karang panjang2...sebab xda idea......
idea nie kering umpama pokok kering di padang pasir...
walaupun skrang nie musim ujan..dan masa tengah dok menaip nie pun siap guruh n kilat tengah fight lagi kat luar sana....huhuhuhu..
tapi tatap gak idea kering...help..help...


bebel panjang tarak guna...meh layan meh....




*abaikan muka bonda yang sangat menakutkan e2...*
tengok amani dah la yer...aku rasa amani sangat comey kat sini..
heheheheheh amani di paksa oleh bonda pakai mende alah stroberi tue..
ehheheheh kasi tutup skit telinga..kan berdengung naik bukit....





amani nie senyum kat sapa..
bonda soh tengok camera la...
dia p senyum kat maktok uat mende...
ish la..anak bonda nie.... xphotogedix taw...
:P




bonda ko lelebey sengeh kan...walhal amani cam xda perasaan jerk..
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bonda sentap kang amani...




eh bonda dah kurus la amani..hahahahahahaahahah
gila puji diri sendiri... :P
xyah susah nak pakai PB *walhal xda duit nak beli PB mahal nak mam*** kan...huhuhuhu xmampu....sob...sob..sob...sedey dak...apa lagi..sila la uat kutipan derma kilat...derma PB kasi bonda amani k.. *




cantik la bunga kat belakang tue kan...
terpaksa la puji bunga yang cantik..kang puji diri sendiri kang ada yang berebut2 nak lempang aku lelaju kang...huhuhuhhu sentap lagi... :P





nampak bonda amani tinggi di sini kan...
nie bukan teknik super impose yer... hahahhahaha *xbrani nak mengaku ketot (bak kata en shukri)*


asyik letak gamba bonda ngan amani jerk..
kali nie kita kasi daddy la plak action ngan amani...
walaupun amani dah tanak layan camera dah...




see...amani dah tanak tengok camera dah...
siap pusing arah lain lagi...
amani nie..dia pantang hoke..tengok orang lalu lalang...sangat kalut nak tengok...
*ada ciri2 mami jarum nie anak aku nie... :P*




sekali skala kasi can la kitorang letak gambar kitorang bebanyak kan..hehehhehe...
gila sawan flash camera btoi... :P

26 comments:

ikiqzana said...

dulu kt ch tutup telinga tu xde ler pepel.. cumer kt genting highland jer.. wah skrg dh ada kt sana.. so cute amani pki. green color lg.

-aNida OtHmaN- said...

sian amani....bonda noti erk...hahahahaa..tapi comel gak amani pakai stoberi kat telinga..ahahahahahah......

bonda takyah dh pakai PB..memang slim meLim..jeles tau..eheheheh

best nyaa cuti bersama famiLi....

zura@iwan said...

tema kena ngan ladang la ek..hikss....

amboi amani pakai tang tinge tu..x rimas ke dia....

A D I A said...

motip slalu sebut nama inamail ni. aku stuju pic 2nd last tu ko nampak tinggi. berdiri atas tanggah kah?

*larikkkkk*

SURIA AMANDA said...

amboi..posing sakan..meh singgah blog Lisa ambik tag

qellissa said...

comelnya amani pakai menda alah kat tinge tu..besor dr tinge dia..hihihi

::PoRcUpiNe:: said...

hhaha..
amani adalah sgt chumei....

akak dtg cameron aritu stay kat hotel mane??

POSH76 said...

comeila headset amani tu...hehe

Eri-chan said...

amani paling comel...
bondanya..mana shawl bulu2 tu..

Ena said...

heheh.. kelakar la bonda amani nie.. suh wat kutipan kilat nak beli PB.. hahahha..

tak yah pakai pun tak pe kalo cukup disiplin masa berpantang dan dijaga seterusnya w/p dah abis pantang..

Eye_nee said...

Ko mmg kan Pepel..tgk muka Amani tension jer kene pakai stoberi tu...tpppp sgt la kiut nyer muka dia masa tu....

kak ina mail said...

apasal ko , cam muka tak cukup tidur je. alooo alooo comelnya amani ngan sweater tu sama topi sekali.merah tu cantik.

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana ~ hehehe masa nie pepel lum ada..so kena la pakai green..klu nak satu family sama kaler..heheheh..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ hahahah xyah dah nyek pakai PB..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ haahha pandai pun kena pandai pilih tema ngan tempat percutian taw.hahaha :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ hahah sebab dia ka hijau e2 indah dan permai..wakakka ko memang dengki ngan 'ketinggian' aku kan.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

SURIA AMANDA ~ heheh harus la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

qellissa ~ hahaha baru la tertutup telinga dia..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

::PoRcUpiNe:: ~ xda la..akak pegi balik hari la dear...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ ko kan selalu g CH..nanti leh pesan soh ko belikan lagi la nyek..bleh?? :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eri-chan ~ huhuhuhuhu shawl tue beli satu jerk dulu nanti nak beli lagi...hehehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ heheheh nak sembunyikan perut xleh la kak.. :(( huhuhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Eye_nee ~ amani dah tension..macam2 bonda dia letak kat dia...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ memang xcukup tido la kak time nie...nak berjalan punya pasal kan...

Ati Masrif said...

ala amani sejukkk..
mcm snow nk turun..huhu

rasp said...

suka tgk pics 1st tu...
cute tul amani pakai gitu hehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails