Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 2, 2010

my sleeping beauty..

hati tengah panas.......
tengah bercelaru...dan macam2 la...
dari aku saket jiwa dengan semua yang menyemakkan minda...
baik aku layan gambar my little princess nie dulu...





amani sudah ngantok la untie2 semua....
gambar nie masa amani masih dalam pantang lagi..
ehbonda la dalam pantang...napa lak amani...
oopppssssssss lupa lak menguap xtutup mulut...
i'm cowiee.....
lagi skali...lagi skali.....








ha...that's my gud gurl...
menguap kena tutup mulut ye lalink...


my lalink nie klu nak tido....
dia kena bedong....
klu dia xbedong....makanya..beginilah jadinya.....







*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*






tertido cam seorang fomfuan yang sangat pemalu gitu...
hahahahaha...bukan2...klu amani x dibedong...
gini la jadinya..
dia mengeliat sana..mengeliat sini...
habis di tenyeh2 muka sampai merah....
ish2..anak bonda nie...
*baju acu shinju kasi amani..cantik kan... tenkiu acu...*


makanya sebabkan amani nie klu x dibedong...
sangat x duduk diam.....
dan xleh tido dengan amannya...
nie lah jadinya.....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|


jadi apa daaaaaaaaaaaaaaa.............


^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^
^







amani kena ikat ngan maktok...
huhuhuhu sian anak bonda...
xleh nak move it move it dah...
e2 la...dok xdiam lagi...hehehehehheheheheh
maktok ikat amani sebab kain napkin amani dah xmuat nak bedong amani kemas2...
klu kena ikat gini....kemas skit....
dan amani dapat lena dengan aman dan lamanya.....






nyenyak btoi anak bonda sleep kan....

skrang kain napkin semua dah xleh nak buat bedong amani lagi dah...
sebab amani dah besar...walaupun xda la sebesaq mana pun...hehehheheh
makanya...bonda terpaksa la beli kain....beli kat nagoya jerk..murah jerk pun...semeter rm4.80.........murah jerk kan..kan..kan.. :P
maktok jait bikin kain bedong....




purple....bunga kecik2...
nie pilihan bonda...
biasa la..harus la purple kan...
amani ikut jerk la...
sebab amani lum ada kaler peberet...
bonda tunggu la bila amani dah demand nanti....




yang nie kaler merah...katun2...
kalau amani kena bedong cam nie..
letak amani kat bawah pun ok...
kasi tepuk2 vontot amani skit..
kompom amani lena dengan baik skali...





amani malas nak layan bonda asyik amik gambar jerk..
baik amani sleep...


yang nie kain bedong amani...
corak sama dengan yang merah...cuma kaler jerk lain..
amani nantok la....see mata amani dah xleh nak tengok camera dah..



eh tapi kan...walaupun amani senang tido bila di bedong..
tapi kadang2 amani akan mengamuk jugak...
walaupun kena bedong leklok.....
contohnya kalu amani sangat mengantok...
biasa la kan..xkan nak gud jerk...kadang2 ada jugak yang xgudnya..
sampai bikin bonda pusing kepala...
hehehhehehe
sian bonda kan untie2 semua..
tapi tue la..amani bukan sengaja nak buat bonda pusing kepala..
amani nak manja2 jerk ngan bonda...
yelah..bonda kan keja siang...malam jerk baru amani leh manja2 ngan bonda..
sebab tue amani uat perangai kadang2...
bonda sabar ye...amani janji amani xnakal2 lagi lepas nie...

hehehe peace no war....



*abaikan mode moody bonda amani kat atas tue yer.....*



38 comments:

Ena said...

comei nye amani.. sweet sangat!.. ni yg wat geram nak ada baby nie.. hik hik..

gd girl la amani ni.. nak berbedong.. budak2 skrg jarang nak berbedong dah tau eida.. so, sangat bagus amani camtu tau.. :D

Shu Shinju said...

amani si rambut pacak...hihihi...comel ..:)

rATu kEBaYA said...

bagus berbedong... samalah anak akak sampai 8 bulan masih lagi berbedong... klu tak berbedong mmg takleh nak tidolah...

Cik Pah said...

anak kawan aku sorang skang nih dah nak masuk 8 bulan still tido berbedong lagi..sedap agaknyer tido camtuh kan..rase lebih selamat

ratusiput said...

ooo ko bli kain ek purple...akak igt mmg ade lampin corak gitu.makluamla skang ni kan sme dh advance.dulu masa anak akak pun paling kuat kale lampin je ade ijau biru pink n kalau gambo pun kartun kecik2.tu igtkan ade lampin baru.gupanye lampin nagoya.ehehe...gud2.

intan_blur said...

hahahahah..samela ngan ank bongsu aku tuh..memanjang nak berbedong...aku pakai kain pelekat ayah aku jek..mls aku nak p beli..sejuk pun sejuk jg kain tuh..hehehhe..

A D I A said...

alo lo sedapnya tidur kena bedong , bermacam corak bermacam warna ye vedong dia. macam2 ada gitu.

hafiyya pun harus dibendong kalau tak mmg dia cepat terkejut. oo guna buai ye. sama la kita.

Dee said...

anak2 kak deekan..dibedung sampai dorang 6 bulan..selain dari elak perut kembung..nak bagi dorang tidur lama..xdelah terkejut2..kak dee bedung ngan kain batik je..hahaha..tp bedung yg maktok amani jahit lagi cantiklah..

Mimy Hamid said...

pandai nya ko pilih kain bedong nok...tak de la nampak putih je kan...kecik2 lagi dah pakai bebunga...suweet..nama pun gegurl

zura@iwan said...

knp pns ni eida? sbr2 k...

Iryani Noor said...

owhh sgt chomel..
nak2 time kena bedong tu...
gerammm

makdara TERdiva said...

ikutkan sume budak pun x suka kena bedong..tp kalau x bedong nnti besar kaki jadi pengkor..ace tengok ca ya nun alip tu.jalan bersepah sbb tak bedong la tuh..haha!

Lady of Leisure said...

comelnya kene bedung gitu hehehe

Ati Masrif said...

amboi..bedung pun ada mcm color belum lagi part baju2 n kasut yer..almaklum anak sulong mmg borong ajekan

-NiD's- said...

ciutnyaa...baguslaa akak ajaq dia lena berbedoNg....supaya tak lasak waktu tido dan payah nak tekejut...hihihihi....tudia suaq dia sampai ke dada...seksiss gitu...hihihii...

BABY AMANI ada talent nie cam kakak sofia...yg skrg pot-pet..pot pet....hihihihi...

kak ina mail said...

Pinjam barang seminggu boleh tak?lecehlah anak dah besar ni.kalau cam ni memang kena gomol jelah siAmani ni.Amani dah minta adik tak?cepatlah bila lagi?

☆ lieya latif ☆ said...

alahai sweetnye amani...pic menguap n tutup mulut tu sgt kiut okey....he he he

fuh dasat berbedung sampai berikat2, tapi bagus, budak tdo lena tak terkejut2 terjaga....

mummysyafie said...

betul tu..kalau marah tengok pic anak mesti sejuk terus..

amani baik la..dier tahan kena bedung. sebenarnya elok wat baby camni kata orang tua²..

Softtouch [Hanim] said...

comei je amani kene bedung..tp yelah kan budak skrg xnk bedung...mak sy ckplah kan...

tp mmg bedung bb akan tido lena sikit, xdelah dia terperanjat ke apa kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ena ~ eheheh apa lagi kak..tahun depan la... :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Shu Shinju ~ masih terpacak kan... :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hehehe e2 la kan...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Cik Pah ~ e2 la..dia rasa cam orang peluk dia kot kan..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ratusiput ~ hahaha beli hat murah sajork...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

intan_blur ~ ahaah anak bongsu?? napa dah letak jawatan ke?? hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

A D I A ~ baru meriah skit..macam2 kaler ada.. :P

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Dee ~ heheheh beli kat nagoya..murah sajork...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Mimy Hamid ~ haha kata gurl2 kan..harus la bunga2 nok..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

zura@iwan ~ dah sejuk dah skrang.. :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Iryani Noor ~ boleh pandang2..jangan geram2..haahhaahhaa

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

makdara TERdiva ~ hahahahah nasib baik amani nak di bedong...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lady of Leisure ~ heheh tengkiu untie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ heheh e2 la...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-NiD's- ~ heheh memang dah tunjuk dah bakat skit2 tue....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ hahaha amani mintak adik???? fengsan....hahahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

☆ lieya latif ☆ ~ hehehe tenkiu untie...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

mummysyafie ~ ha'ah kan..hati panas tengok muka anak sejuk jerk...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ e2 la...klu kena bedong memang lama skit dia tido...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails