Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Tuesday, November 23, 2010

percutian keluarga yang sangat best.

sambungan dari percutian kami di teluk batik hari tue........
esoknya plak sambung jalan2 ke cameron highland pulak....

besttttttttttttt sangat.........
kitorang pegi 4 biji keta.....semua full house la......ehhehehehhehehe


plan asal nak gerak dari lumut kul 6 lebih...sekali hampeh...
biasa la..masing2 ada anak kecik kan.. *amani yang paling kecik..*

tup tap tup tap..kul 9 baru kitorang gerak dari lumut..lepas bekpest dekat seri manjung...
perut kenyang baru la senang hati nak meneruskan perjalanan kan...

sampai kat cameron around 11 something....
cuaca mendung jerk........dan sangat sejukkkkkkkkkkkkkkkkkk sebab elok tengah hari skit hujan plak....



amani wif bonda...
in green mode.... kak ina mesti suka nie..hijau e2 indah dan permai kan.. :)




amani wif daddy lak....
sampai terdogak2 budak tue... sian dia...
amani sangat behave.....gud gurl..cam nie la..baru bonda ngan daddy bawak amani jalan2 lagi lepas nie...





amani. wif maktok n daddy...
mertua vs menantu bak kata cousin aku.... :P




bonda amani ngan maktok lak...
mama aku dah gila tengok orkid kat sana dah..
tapi nak beli keta dah xmuat..hahahahhaha so xbeli la..tengok sajork... :P




bonda amani posing dengan beg baru..eh tetiba bagitau beg baru plak ...
hahahahaha jobo kan... :P





maktok amani bersama mat bangla mana ntah...
hahahahahah maktok beli sayoq tuk bonda amani...
sampai ke hari nie rasanya sayoq tue ada dalam peti es kat umah aku tue..
huhuhuhuhhuhu i have no time to cook.. (walhal pemalas... :P)





daddy ngan amani yang asyik nak posing jerk...
nyampah bonda taw.. :P
amani sangat xcited dapat jalan2 tengok keindahan alam..


skali skala dapat bercuti dengan family cam nie memang sangat best......
meriah sangat....

bersambung.....
*penutup N3 rasa nak lempang diri sendiri jerk kan...hahahahaha :P*

19 comments:

Ati Masrif said...

wah ...seronoknya gi cameron highland
tak sejuk ke amani tu...

ramai betui orang yg gi cameron ni.kak ipar pun br blk sana dan abg ipar nk gi sana nx wk.

ikiqzana said...

bila la nak g bercuti kt ch agak nyer.. bestkan sejukkk..

POSH76 said...

steady jer amani walaupun kat tempat sejuk hehe

Softtouch [Hanim] said...

bestlah amani dah ke Cameon dah..jauh yer jalan...gud girl sgtlah amani nie...steady je dia...mmg best jln ramai2 , sy pun suka mcm nie tau...

-aNida OtHmaN- said...

pecutian yg besh..........amani Good gurls..baikk jaa dia...

kak ina mail said...

Akak suka dik purple.last pergi sana 1998.mesti ada yang best lagi kat sana.Untung , Amani , kecik-kecik dah pergi cameron ye.

rATu kEBaYA said...

akak suka statment terakhir tu.. mmg bercuti dgn family sekali sekala tu meriah...

rindu nak bercuti macam ni..

Psst... suka baju melayu purple akak ye.. ada makna ke2 kan.. hehehe

Lovely Bella said...

amani yg comey!!! dan ibunyer yg rock tp comey gaks! hehe seronot dpt cuti2 kan.. waaa bile cuti bella dpt diabeskan..

MiYOKO TACHIBANA said...

waaaaa..syioknye g bercuti kt cameron..akak tak g ladang teh ke...ke,ada sambungan lg kannn

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Ati Masrif ~ best...kat CH

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ikiqzana ~ best sejukkkkkkkkkkkkkkkk

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

POSH76 ~ amani klu sejuk xpa..jangan panas jerk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Softtouch [Hanim] ~ heheh bestkan jalan ramai2 ngan family

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

-aNida OtHmaN- ~ klu bawak dia jalan memang sangat behave jarang la dia buat perangai..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

kak ina mail ~ bawak amanijalan2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

rATu kEBaYA ~ hehehhe e2 la bestkan dapat bercuti ngan family ramai2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

Lovely Bella ~ bonda amani yang cun la..hahahah :P

A D I A said...

wahh syiok aa amani dah jalan jauh. tak sabar nak bawak hafiyya jalan jauh, stroller sudah ke beli (saje nak kasi tau dah beli stroller). k la bye.

Cik Pah said...

aku kalau nak pergi ch naik kete mmg aku serik..jalan pusing pusing buat aku pening..

aku dah ckp ngan pais..kalau nak gi ch lagi aku nak naik helicopter..hahahhaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails