Followers

Attention...Peringatan dari aku

MOOD MALAS GILA

Cinta Hati Ku

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

MY LITTLE PRINCESS

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

TINY DOT

Lilypie Pregnancy tickers

CLICK2 ....Income Pampers & Susu Amani....

Jom Buat Carian

Thursday, November 11, 2010

mak tok ngan cucunda...

selamat pagi cikgu...... :)....
hehehehehhe munin uolllssss......how ur u today....
*kenan mat saleh sesat mana ntah pepagi buta dok skeping lak...*


ok lah... di pagi yang hening nie...*cewah ayat xbleh blah..hening la sangat kan..*

hidangan pagi nie...aksi maktok bersama cucunda nya....
hehehe asyik2 gambar bonda ... gamba amani jerk kan..
sekali skali kasi la maktok lak glamer kat sini...
sian maktok...kena layan bonda yang sawan camera nie...



alamak lum ready la....
tengok amani tue...nak tido jerk rejanya taw....




i lap my mama bery much
aksi lentok amani bersama maktok.....
cam halus lak aku tengok anak aku nie...
ish2....tapi sila lah percaya bahawa amani skrang dah gomuk skit.. :P





hahahahahah aku suka gambar nie
amoih berjanji taw
2-2 orang pejam mata...tanak tengok camera..
alolo tomeynya anak bonda nie kan...
*sapa lagi nak puji anak sendiri klu bukan maknya kan...*





ok lah...dah nampak sangat diorang dah xnak layan aku amik gambar dah...
huhuhuuhuhuhuhu....
sebelum diorang sound aku..walaupun amani masih lum pandai cakap...
better aku blah...
eh sebelum blah....




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

eh mana ilang daaaaaaaaaa


*
*
*
*
*
*
*
*
*




peace no war dari aku bonda amani....a.k.a bini shukri... :P


pssttttt: hari nie opis aku buat makan2....so aku nak g makan jap...korang layan la dulu...
nanti perut aku dah kenyang aku g lawat umah korang nyek...

13 comments:

ratusiput said...

amboi makan sempena apa tu...jgn makan byk nnti gebu cam akak..ehehe...

Ena said...

sweetnyerr amani.... dan makin bum bum dah tu.. nak cubit2 jekkk rasanya..

ieda said...

alor2 cumeinya amani tuu ngan mak tok .. heheh
kalau atuk ieda .. kalau waktu mendodoi cicit, cicit x tidu layie .. dia yg tidu hahahah :)

atty's said...

behave je amani..

beshnya ada makan2..tapaukan sikit tau

rATu kEBaYA said...

hehehe... bagus mak tok n amani layan bonda dia.. sampai nak terkejut2 dah maktoknya..

g makan ye.. sila tapau sikit

Tie-Ibu wawanisolehah said...

pepel ko leh ym or chat kat fb tak?..kalo takleh just bagi emel ko kat ahkak yer

kak ina mail said...

Amani, mak ko ober tau, kecik-kecik dah pakaikan ko hairband purple pulak tu: ye ke, kaler purple tu, akak mata rabun sikit.dah berisi sikit anak ko.

Softtouch [Hanim] said...

alololo comelnya amani ngan mak toknya..manaj benor smpai terlentok2 yer...cutenya dia pakai hairband

Mimy Hamid said...

mak tok rindu cucu nok...kan dia yg jaga masa ko pantang..nok hairband ni la yng aku cakap

Deqna said...

amani amani.. awatlah pejam mata sama ngan mak toknya.. tapi tatap mencomel... jeles tu ngan rambut amani.. lebat sungguh..

Cik Pah said...

pepel .. kalau bebudak kecik pakai sluar fit camtuh cantik kan..apatah lagi kalau baby tuh jenis gebu..huh..geram

-NiD's- said...

amani ngan maktok sama naik peJam..kan apa tuh taklart dh nak celik luaih-luaih....

akak, baguslaa dia kerap tido..nanti cepat badan dia TEMBUN...hihihii

mummysyafie said...

terpaksa la amik pic sendiri kan dear..hiihhiih...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails